Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 647
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
LOST ми се гледа. Като го даваха по телевизиите успях да гледам първи и части от 2-ри сезон, но целия не съм го. Даже не знам как свършва. Къде мога да го открия целия?
   http://myonvideo.com/category/605/Lost_/_%D0%98%D0%B7%D0%B3%D1%8 … 7%D0%BE%D0%BD_2/1
О, благодаря ти много! Къде съм го проспала това, ползваме този сайт често, за да гледат дечурлигата детски филми.

# 721
В носталгичен пристъп ми се прищя "Дивата роза" - латино класика с всички наивни ретро хубавини, почти театрално неизлъскан, с черно-бял релеф на страстите... Снощи ринах нета, но получих само серии с руски дублаж. Някой може ли да помогне? Flowers Bouquet

# 722
  • в морето до колене
Ами дай някакво инфо, на което да стъпим.
Или оригиналното заглавие, или линк към тези с руския дублаж...
А какво да търсим всъщност - оригинал на испански? или с български дублаж?
Щото за второто силно се съмнявам...
Аз и за първото се съмнявам, ама айде няма да скачам, преди да кажа "хоп"  Grinning

# 723
  • Пловдив
Rosa Salvaje - с Вероника Кастро

# 724
Да, това е заглавието. За съжаление, не говоря ни един от двата налични езика Blush Инак руснаците са се погрижили, ето напр.: http://www.youtube.com/watch?v=1IkUV8X-aek

Въртяха сериала по нашите кабеларки през 1997 г. и го превъртаха... и се чудя не са ли го качили нейде, ами им прашасва в склада бездеен? Crossing Arms

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 19:07 от кехлибаровка

# 725
  • в морето до колене
Да, видях, че го има качен в YouTube и торенти има с руския дублаж.
Като погледнах видеото и се сетих за какво става въпрос и че наистина беше адски популярен в Русия. А другият сериал, в който участва - "Богатите също плачат", е бил наистина голям хит. Мисля че по-голям от "Робинята Изаура" дори.
Вероника Кастро я бяха канили в Москва, май и повече от веднъж. Имаше концерти, срещи с публиката. Помня, че съм хващала нещо такова по руската телевизия.

Така че е обяснимо защо руснаците са публикували сериала на много места из нета.
Но на български се опасявам, че не го намирам... Peace
Във Vbox нищо не откривам.
Иначе аз ползвам само два български тракера - Замунда и Арена. Може някой друг да потърси из останалите...

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 19:37 от mia4ik

# 726
Мдамм, Вероника има албуми с песни, води предаване. Май песента от сериала също е в нейно изпълнение Simple Smile "Богатите също плачат" предшестваше хронологически ДР по гореспоменатите кабеларки и също ми харесваше. Но тук има нещо по-закачливо, някаква подправка!... Heart Eyes

Благодаря, явно ще се заляга над руския. Или ще го гледам с кристална топка и с нагрято на макс въображение, белким разбера правилно Nerd  bouquet

# 727
  • Бургас
Сега като гледам Д-р Куин по Нова ми се струва адски наивен, а навремето как се захласвах по него....

# 728
Съвсем случайно попаднах на реклама по БНТ, от която разбрах, че ще повтарят някои от любимите ми сериали. Имам  чувството, че някои идеи са черпени от темата:

"Завръщане в Брайсхед"

"Форсайтови"/За съжаление, едва ли най-старата версия, която е най-добра, според мен/
и дълго търсения от мен филм "До утрото на новата ни среща", както и други.

Само не разбрах от кога започва излъчването им, някой има ли информация?

# 729
  • Пловдив
"До утрото на новата ни среща" и другите филми по Джудит Кранц ги има в ютуб.

http://www.youtube.com/watch?v=0T0B01zNl0Q

Иначе има качени български субтитри, но самият филм го виждам само в чужди торенти и не знам дали може да се тегли от тях.

http://DMCA-removal-from-Google/ като пуснеш Till We Meet Again излизат

# 730
  • Пловдив
"Дъщерята на Мистрал" го имаше и по торентите, но има проблеми май с тегленето напоследък, ама аз пък любимите неща не си ги трия.

Ще ми е интересно да гледам "До утрото на новата ни среща" и дано после да го качат някъде и за теглене.

Аз пък искам пак да излъчат филмите по Катрин Куксън

# 731
  • Пловдив
Катрин Куксън беше споменавана в тази тема. Само че не мога да си спомня дали не беше и в предната, може да прегледаш.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=671071.0

# 732
Вчера гледах "Северът и Югът" по Кино Нова - жесток сериал. Hug

# 733
Най-после започна излъчването на стари сериали по БНТ
Първият филм е "Форсайтови", но за съжаление не най-старата версия/толкова съм разбирала аз от нея, но ми се струваше магнетична!/

Дали може да се намери някъде старата версия, но с превод, аз не съм много умела в търсене на филми.

"До утрото на новата ни среща" съм го срещала но без субтитри или в превод на руски, който език аз владея добре, но точно този филм не ми се иска да е с руски превод.

# 734
  • в морето до колене
Светкавица, старата версия на "Сага за Форсайтови" сме я коментирали на предната страница в тази тема.
Тя самата се намира трудно, а копие с превод на български съвсем няма.

Но в пост #711 има даден линк за гледане онлайн с руски дублаж. Казваш, че руският не е проблем за теб. Може да опиташ.

Общи условия

Активация на акаунт