Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 821
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Имаше един стар сериал, но не се сещам. Мисля, че беше френски. По времето на Луи 14. Любовник на кралицата е принуден да се ожени за придворната й дама, за да се замаскира положението. Тя се влюби, но накрая, точно преди да ги обезглавят той призна на жена си, че я обича. Графиня Нещо си... беше.

# 451
  • Пловдив
"Графиня дьо Шарни"? - ноооо . . . . това е по времето на Луи 16 и Мария-Антоанета. В момента чета тази поредица на Дюма - по неговите книги е сниман филмът.

# 452
  • Разпиляна във въображението
Да, грешката е моя. Снощи се разрових. За съжаление не откривам никъде сериала, но той си е и доста стар.

# 453
Филма е италянски и се казва "Жена на честта" като в една от ролите е Ерик Робъртс и манекенката Карол Алт - Vendetta: Secrets of a Mafia Bride
точно този да.благодаря мн   bouquet  bouquet  bouquet

# 454
А спомняте ли си "Честни сини очи"? От  ерата на Студио Х!

С удоволствие бих го изгледала пак, някой да знае има ли го някъде качен?

Има го в замунда.

# 455
  • Пловдив
Да, грешката е моя. Снощи се разрових. За съжаление не откривам никъде сериала, но той си е и доста стар.

Не ми е попадал, не съм го и търсила

# 456
А спомняте ли си "Честни сини очи"? От  ерата на Студио Х!

С удоволствие бих го изгледала пак, някой да знае има ли го някъде качен?

Има го в замунда.

Наистина?!? Благодаря!

# 457
  • София
днес открих, че повтарят "Дъщерята на Елиза". Наистина хубав сериал и бих го гледала отново  Peace

# 458
  • София
днес открих, че повтарят "Дъщерята на Елиза". Наистина хубав сериал и бих го гледала отново  Peace

как завършва? Може и на лични  Blush.

# 459
  • София
днес открих, че повтарят "Дъщерята на Елиза". Наистина хубав сериал и бих го гледала отново  Peace

как завършва? Може и на лични  Blush.

ББ: със сватба м/у Аниезе Ристори и Андреа Ван Некер. Виктория застрелва капитан Лоя, Мартино се жени за Емилия (тя е бременна от него)  Peace

да не говорим, че Джулио Берути ми е един от любимите актьори  Heart Eyes

# 460
Тия дни се присетих и разтърсих за "Великата северна одисея", нищо не можах да намеря. Бях 'лапе и не знам оригиналното заглавие, но българското със сигурност беше това.    Мнооого ме бе впечатлил тогава, много съм любопитна как бих го възприела днес.

# 461
  • Somewhere far away
Хора, много ми трябват субтитри за този сериал:

http://www.imdb.com/title/tt0320000/

Има за няколко епизода в нета, но за останалите нищоо..тъмна индия.. и никой не иска да превежда не знам защо но това е един много як сериал, който искам да гледам отноово но не се получава..Гледах два епизода без субтитри ...ами знам ангийски обаче те говорят на някви страшни жаргони.... разибирам само основното и най важното но останалите неща не им ги разбирам и просто не е честно! Сериалът е на 7 години, има го в замунда от 3 години... просто не мога да разбера защо още никой не се е заел с превода. Имат си разни бъзици и разни неща американски , които ако не се преведат просто няма как да ги разбере човек. А аз не съм на ясно с жаргоните така че ... ще помоля който знае нещо относно тези така чакани субтитри да ми пише!

# 462
  • в морето до колене
Тия дни се присетих и разтърсих за "Великата северна одисея", нищо не можах да намеря. Бях 'лапе и не знам оригиналното заглавие, но българското със сигурност беше това.    Мнооого ме бе впечатлил тогава, много съм любопитна как бих го възприела днес.

Може би става въпрос за тази канадска версия по Джек Лондон - Tales of the Klondike?
Обаче тя е доста старичка - от 1981. И няма данни да е издавана на касети или дискове... така че аз не намирам следи от торенти за жалост... Но може ти да имаш късмет.
Единствената следа из нета е вероятната песен от филма, която някой си е записал навремето на касета и си е направил труда да качи клипче
На мен песента нищо не ми говори  Confused, но пък и от филма нямам ясен спомен, така че ти ще си прецениш дали имат нещо общо.

Иначе се натъкнах из други форуми на идеята, че е възможно "Великата северна одисея" да е всъщност италианската версия - La mia grande avventura
Но тя е още по-стара - от 1973
Така че има още по-нищожна вероятност да бъде намерена, предполагам.

# 463
днес открих, че повтарят "Дъщерята на Елиза". Наистина хубав сериал и бих го гледала отново  Peace

как завършва? Може и на лични  Blush.

ББ: със сватба м/у Аниезе Ристори и Андреа Ван Некер. Виктория застрелва капитан Лоя, Мартино се жени за Емилия (тя е бременна от него)  Peace

да не говорим, че Джулио Берути ми е един от любимите актьори  Heart Eyes
И на мен и на мен... само заради актьорите си заслужава да се гледа сериала, а и Антонио Купо не е за изхвърляне- играе Кристиано в Елиза. Heart Eyes

# 464
Не знам дали някой го е споменал, но аз наскоро с удоволствие изгледах Фолти Тауърс  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт