Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 664
  • 775
  •   2
Отговори
# 600
  • Варна
Огнена кръв ( 2004 г. )

# 601
Ако може някой да ми помогне ще съм много благодарна.
Търся да гледам последния епизод на Стъклен дом, но не го намирам. Попадам все на места, където е изтрит. newsm78

# 602
  Запис от мен   bouquet
  И се връщам да ви чета , със сигурност ще намеря интересни филми и сериали  Grinning

# 603
Аз бих гледала Седморката на Блейк и някои от любимите ми детски сериали-Децата на Сириус и Чоки

# 604
Сега се сетих онзи сериал за близначките на 6 стр, казваше се Другата в мен
Първата вълна да не е един за извънземни, главният герой беше Кейд Фостър, и на мен ми беше любим, дори се бях сдобила с автограф на С.Спенс

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 14:18 от gitadam

# 605
Ако решат да повторят Nip/Tuck с удоволствие бих се заредила за 5 дни без прекъсване да го изгледам от--- до---.

# 606
Ако решат да повторят Nip/Tuck с удоволствие бих се заредила за 5 дни без прекъсване да го изгледам от--- до---.
Аз наскоро си свалих от Замунда последните 2 сезона, и имах точно такъв маратон  Grinning

# 607
  • Бургас
Обзе ме носталгия. Като бях малка всяко лято по това време в големите жеги даваха 'Синьо лято". Събирахме се 5-6 деца и се редувахме у кого да го гледаме.

# 608
  • пак на Рив Гош
Аз бих гледала Седморката на Блейк и някои от любимите ми детски сериали-Децата на Сириус и Чоки

Gitadam, наскоро гледах 1-2 епизода от "Седморката на Блейк" - много лошо е остарял, направо ми домъчня  Peace

# 609
А какво ще кажете за Птиците умират сами  coolcool

# 610
  • UK
Преди няколко страници  сте споменали за Чудесата в семейство Мелъп, никой не каза дали го помни, страхотен сериал беше. Ако на някого му  попадне отнякъде да пише!
Страшно много ми се гледа Луд съм по теб (Mad about you) с Пол Рейзър и Хелън Хънт, страшно много ми харесваше, някой виждал ли го е някъде?
Редактирам се, ето го тук
http://thepiratebay.se/search/mad%20about%20you/0/99/0

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 22:57 от dejie

# 611
Аз съм любител на научнофантастичните сериали.Ако трябва да сравнявам сегашните с Блейк, естествено че е остарял.Дори оригиналните серии на Старк Трек ще са по-интересни от Седморката

# 612
  • Пловдив
"Седморката на Блейк" я имаше преди време в Арена, но не знам дали все още стои

# 613
Имаше един готин сериал навремето - "Завръщане в рая". Даваха го по БНТ мисля, в края на 80-те години. Беше 5-6 серии и ставаше дума за интригите между две сестри. Мисля, че беше австралийски. Помня, че имаше и видеоверсия със същото име - 2 серии, но сюжетът беше по-различен от този на сериала.  По онова време даваха много готини немски сериали - "Гулденбургови", "Болница в Шварцвалд", "Хотел Рай" и др. Бяха все едни такива цветни и лъскави... "Шатовалон" също е клакика, която бих гледал отново с интерес.

# 614
Моят сериал, който ама наистина исках да гледам отново го пускат сега по Бтв Лейди - "Трима братя, три сестри."  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт