Моля за съвет,защото съм в безизходица

• 6 086
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
Той ме обича, но не му стиска да остави жена си,защото тя прави циркове и меша и много други хора,които му влияят.Постоянно ме лъже,че ще бъде с мен,иначе знам,че ме обича,но явно това не му е достатъчно,за да дойде при мен и да ми осигури спокойствието и подкрепата, от която имам нужда...

# 46
И-да-студентка съм и то в престижен университет, за които съм се борила със зъби и нокти, и сама постигнах успех. Смея да твърдя,че имам елементарната култура, за която пишете...просто всички ме объркват, в достатъчно обърканата ситуация, а и съм в състояние,в което мога да си позволя да изпадна в депресия,да се почувствам на ръба и да моля за съвет!
Роди си детето, за една жена няма по- голяма благословия и подкрепа от рожбата й. Само помисли за всички, които се молят на Господ да ги дари с дете, но не успяват, и прецени какъв дар имаш ти... Дано всичко да се нареди при теб, и не си слагай на сърце неща, които натоварват теб и се предават на детето ти. Спокойствие, силна храна и позитивно мислене. Успех от мен.

# 47
  • Талант на 2012,2013 г.
Той ме обича, но не му стиска да остави жена си,защото тя прави циркове и меша и много други хора,които му влияят.Постоянно ме лъже,че ще бъде с мен,иначе знам,че ме обича,но явно това не му е достатъчно,за да дойде при мен и да ми осигури спокойствието и подкрепата, от която имам нужда...

Той има жена????? И аз съм седнала съвети да пиша... smile3511

# 48
  • Видин
Е че ти не разбра ли? Човекът е женен  Laughing

# 49
Не знам, Dessy от Варна да каже.

# 50
  • Ænima/Albuquerque

И нима това,че мъжа е женен значи,че тя няма нужда от съвет ли?

# 51
  • Талант на 2012,2013 г.
Ами оправяй се... Що не помисли за жена му? ooooh!Аз съм от тези, които държат на семейните ценности.

# 52
Цвети идеята ти хич не ми харесва, бих казала отвращава ме. Предполагам, че драмата ти е свързана с това , че си на 20, надявала си се да отмъкнеш нечий мъж и сега не ти се получава. И какво??? , понеже няма парички решаваш , че не ти трябва бебе и ти се живее. Мила очивидно не си готова за дете, ноооо връщане назад Няма. Сигурна съм, че хормоните и нервите те тресат , но си седни на дупето и помисли. Thinking Както са ти казалии най-добрия вариант е да се прибереш при семейството си. Ще склониш глава и ще си призначеш , че са били прави.

Трябва да родиш това дете - ако не искаш да го гледаш дай го за осиновяване, но не го убивай!!!

# 53
  • Пловдив
Роди си детето, за една жена няма по- голяма благословия и подкрепа от рожбата й.

ако не намериш сили затова,го дай за осиновяване-уговори още от сега нещата
има двойки,които мечтаят за бебенце

# 54
  • Талант на 2012,2013 г.
А детенцето изобщо не ти е виновно за да го убиеш... И в дом да го дадеш - същата работа! Поне го дай на хора, които ще го отгледат с любов.

# 55
  • Ænima/Albuquerque
Ами оправяй се... Що не помисли за жена му? ooooh!Аз съм от тези, които държат на семейните ценности.

А той къде си е свалял гащите,че и съзнателно дете е направил?
Що не е помислил за жена си?
Виновните винаги са двама.  Peace
Не е едностранно.

# 56
Аз мислих,питах дали е сигурен,че го иска и дали ще се грижи за нас,защото в такава ситуация аз ще загубя всякаква друга подкрепа и той винаги отговаряше:"АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ С ТЕБ,НЕ ОБИЧАМ ЖЕНА МИ,ОЖЕНИХ СЕ ЗА НЕЯ,ЗАЩОТО МИ СЕ НАЛОЖИ И СЕГА,КОГАТО ИМАМ ТЕБ И ЗНАМ КАКВО Е ЩАСТИЕ ИСКАМ ДА ИАМЕМ ДЕТЕ,ЗА ДА ИМАМ ИЗВИНЕНИЕ ПРЕД НЕЯ,ОБИЧАМ ТЕ И СЪМ ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ТЕБ...!  

# 57
Аз не разбрах човека отказва ли се от отговорност?!?

# 58
... ИСКАМ ДА ИАМЕМ ДЕТЕ,ЗА ДА ИМАМ ИЗВИНЕНИЕ ПРЕД НЕЯ,ОБИЧАМ ТЕ И СЪМ ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ТЕБ...!  
Без думи. Аз съм до тук. Спокойной ночи  Whistling

# 59
  • София
Аз мислих,питах дали е сигурен,че го иска и дали ще се грижи за нас,защото в такава ситуация аз ще загубя всякаква друга подкрепа и той винаги отговаряше:"АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ С ТЕБ,НЕ ОБИЧАМ ЖЕНА МИ,ОЖЕНИХ СЕ ЗА НЕЯ,ЗАЩОТО МИ СЕ НАЛОЖИ И СЕГА,КОГАТО ИМАМ ТЕБ И ЗНАМ КАКВО Е ЩАСТИЕ ИСКАМ ДА ИАМЕМ ДЕТЕ,ЗА ДА ИМАМ ИЗВИНЕНИЕ ПРЕД НЕЯ,ОБИЧАМ ТЕ И СЪМ ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ТЕБ...!  
ooooh! Ако наистина не я обича не мисля, че му е нужно дете за извинение да я напусне  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт