МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Привет банда

Снощи писах писах и не ми даде да го публикувам и умрях от яд.

Да кажа за мазилата - взех едно на Чико 30 фактор 0+ ама с него мажа баткото, беб го намазах веднъж преди да го топнем в морето и не видях особен смисълм защото стана мазен и хлъзгав  и му стана още по-жега.

Тук в Албена е някакъв ад от комари обаче, никога не бях попадала на такъв ужас. Мене са ме направили на решето просто, беб го пазя с комарника за количката и устройството на чико. Купих си репелнт но уви и с него ме хапят и не се пръскам че ме е страх беб да не ме близне някъде без да разбера

Бибероните на шишетата ги смених с 2-ки преди да тръгнем. Не съм ви казала и нашите мерки на 3 месеца сме 6700 и 66см, голям дългуч е маймунето и как ми тежи вече ужас, Силве ти как го носих твоя сладур #Crazy

Ани, прочетох за моториста, целувки и да се оправя бързо и нали знаеш- юнак без рани не може Hug

От както подуши морето моя маймун само спи яде и ака, напаво ме смайва, от акане по веднъж на ден сега ака по 5-6 ooooh!

Всеки ден се забавлява да се търкаля по леглото преобръща се от гръбче на коремче и обратно, направо голямо забаление пада

Вероятно и ние чакаме зъби всеки момент, вчера ухапа пръста на баща си и така се разплака, явно го е заболял венеца милия

Ох, това е засега, вчера бях се сетила за още неща, ама сега естествено вече не ги помня  Embarassed

Честито на всички 3 и 4 месечковци

П.С. И аз плача за разкрасителни процедури ама все ще дойде време, а и на мен също почна да ми пада косата ама аз съм свикнала, все си пада със шепи пък още не съм оплешивяла. Помагаха ми хапчетата на Фитовал(шампоана е гаден), ще взема да си ги купя пак

Айде аз се понасям да похапна че днес не ссъм още и вече съм поозверяла

Целувки и до скоро

# 466
  • София
И Меги има крусти, мажа ги със зехтин и после реша с четчица, но все още има.
Ако някой използва памперси Хюджис - в Кауфланд са на промоция, 104 бр.-30.00 лв. Аз купих и съм много доволна.

# 467
Здравейте, чета ви постоянно, но да пиша не остава време.
За Мустела - има я в Санита и в аптеката на Мол Варна - за варненките.
Ние за сега сме добре. Все още се кърмим, но на няколко пъти бях на косъм да с откажа - то не беше един рев, едни тръшкания - като тази вечер. Започнах да се цедя и щях да размразявам от запаса, а тя взе че засука. На вторият ни месец бяхме в болница - повръщане и разстройство. Беше се обезводнила. Там едни преживявания просто не е за разказване с тези наши тъпи болница и тъпата ни здравна каса #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Към варненките има ли някой в района на Трошево, Младост за разходка. Много ми е скучно сама. То не че има много места за разходка тук, но ми е далеко морската, а съм и без кола.
И аз искрено се възхищавам на майчетата с по две дечица. То мой та кукла ме прави на луда калинка понякога, а с две не мога да си представя какво е.
Исках още неща да пиша, но сега всичко ми изхвръкна от главата. Ще с постарая да съм по редовна с писането.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 21:44 от emi_jor

# 468
Добър вечер и от мен!

Включвам се набързо преди да се тръшна в леглото, че днес имахме много активен ден и съм гроги.

Силвееее, ама как го носиш това детенце бе #Crazy????? Моят е около 7 кг, че едва го държа, а за над 8 просто не ми се мисли.... Най-важното е да е живо и здраво детето!!!

Снощи се видях с две приятелки на по чашка розе и пъпеш и до 2 часа отнесохме, но ми беше супер. Вярно, че днес съм недоспала, но не съжалявам въобще, защото разпуснах чудесно и се почувствах много добре. Ех, как ми липсват тия женски събирания в стил Сексът и градът..... Wink

Хайде, момичета, спокойна вечер от мен!

# 469
  • Sofia
Хайде, всички са паркирани по леглата  Whistling
desex, мерките ви са перфектни   bouquet Баш като нашите Wink  Joy Обаче вие с кърма се справяте  Peace Като гледам снимките на Ивето, а и  моята дудуранка, много са съразмерни мъничетата  Heart Eyes Ижа е голям бонбон и страшно прилича на теб  Hug
krischana, това със сока от лимон ме разби  Joy hahaha Нашето педи явно е минала през опреснителен курс, та нищо не споменава още за захранване.
Нати, днес И звъннах и наистина има Синфлорикс. Утре сутринта ще отида по хладното да я сложим, а мъж ми ще остане с Габи докато той спи.
Грахче, ами Димитърчо добре си хапва, защо му се притесняваш  Hug Брей, детето не прие н Hugй-скъпото мляко  Mr. Green Аз личната ни не съм я лъгала. Едно време с Габи тя си казваше урока, аз само кимах с глава и си правех, каквото си бях чела  Peace
Силве, аз с нищо не мазах Кри на морето  Rolling Eyes Къде са му тези 8кила на Мирко, не знам - толкова си е съразмерен  Heart Eyes
Mir4o, браво за вратлето  Hug Да ти кажа и Габи имаше период с АБ, от който повърна на втория ден и след 10 дни се изрина, та лекувахме алергия. Да не ви е подобен случая?!
dudunski, много е гаден Фитовал, наистина  Confused Целувки на Мишката  Heart Eyes

Момичета, ние ли нещо сбъркахме, не знам - реших да минем памперси 3-ка вече. Досега бях доволна от обикновения Памперс и затова купихме такива пак (Pampers active baby 4-9kg)- цел ден ме трови гадният им "аромат", особено примесен с ако, а от едно напикаване, мокрото направо избива по външната му повърхност Shocked Като свалих един мокър памперс, си сложих ръката по вътрешната повърхност и тя се намокри, знaчи и на дупето е мокро  Confused Днес отворих един джъмбо пакет, но утре ще купим други. На смотана партида ли съм попаднала  newsm78 newsm78 Ще си взема Хъджис или Либеро  Rolling Eyes

# 470
АниК, аз откакто минах на Хъджис съм много доволна Peace - памперс ми пропускаха постоянно!

# 471
За пропускане засега не пропуска /Памперс 3-ка/ ама наистина зловонията са големи по сто пъти ставам и мисля, че се е наакала и гледам, мислих, че аз съм повредена и ми миришат адски  Mr. Green

# 472
Привет!

Не съм писала отдавна,че малката ме правеше"луда калинка" newsm29тези дни.Постоянно разнасяне на ръце  Crazy.Вече два дена сме на смесено хранене.Просто се измъчихме тя от глад,а аз от нейните номера.Просто вече нямах сили да се боря.За сега само обедното,а понякога и следобедното ядене е с АМ.През останалото време кърмя+добавка ако иска.На Аптамил ХА е.Не и допада особенно,но това е положението. Crossing Arms
Днес определено беше по-спокойна даже спа 3 пъти по 2 часа Mr. Green

Ммм другия й  номер е,че неиска да лежи в количката.Принуждавам се за малко да й изправям облеалката на количката на 45 градуса.Знам,че е рано и се притеснявам,нооо диването опищява света.

Силве уби ме с размерите на Мирко Mr. Green.Берин е от партията на Криста и Ива hahaha Joy.Финни,финни smile3560

Аз съм доволна от 3-та на Памперс Peace

Друго,друго не се сещам.Лека вечер на всички newsm46

# 473
aniK, чаках те да видя какво ще напишеш за мерките ни  Wink Joy , а относно това на кой прилича, утре сутрин ще накарам милото да прочете поста ти  Mr. Green Hug

spirito85, взимаме Берин в КФМ /Клуба на финните мацки/  Hug

krischana, как не се сетих за лимона, направо щях да й го кажа  thumbsup

За памперсите - ние сме още с 2-ката на Памперс и мислех като ми свърши пакета да минавам на 3-ката, ама като ви чета май ще се преориентирам към предложението на buni за прИмоцията на Хъджис в Кауфланд  Rolling Eyes

dudunski, дано ви оставят на мира комарите, та да си починете истински  Hug

Ауууу забравих да се похваля, и Ивката от днес вече се обръща от гръб на корем  newsm32 Вече и на шезлонга я вързвам с коланите, че е голямо шило  Laughing

Айде лека от мен, отивам да паркирам  Hug

# 474
  • Sofia
Добро утро   bouquet Ей, темата ни едва-едва крета, Славчето без работа остана  Joy
Щях да водя Крисе да я боцнат в 8ч., но тя заспа. Освен това доки може да не е точна като нас, да е там точно в 8, та ще отидем като се събуди. Много ми е гадно само като си помисля как ще плаче  Cry
Тази нощ в 3.30 не се излъга само с бибата, хапна си  Rolling Eyes Аз ще си и давам, когато иска  Peace
desex, не взимай Памперс, гадни са  Confused Аз досега си бях доволна от тях, но 3-ката не ми харесва, пък и толкова ароматизирани  Crazy Ще ходя и аз днес за Хъджис  Peace
Да се допиша - освен на кила, и на коса еднакви го докарваме  Joy hahaha
Спири, да са ни живи и здрави дребосите   bouquet По-добре фини Wink

# 475
добро утро мамчета и бебчета   bouquet

моето магаранце Андрейко тази нощ чде около 3 пъти  #Crazy идваше ми да го набия на последното ядене  Crazy Embarassed Crazy много е изнервящо, но май няма какво да направя по въпроса. сега сутринта не стига, че яде 4 минути, а за капак веднага повърна  ooooh! как ще я караме незнам. май от отбора на едрите бебета ще преминаваме в отбора на финните  Simple Smile
за Памперс - много ГАДНО миришат. аз с Мартин ползвах предимно Хъджис, а сега с Андрей май най-доволна съм от Либеро, но пък са най-скъпи м..ка му  Laughing ще взема и аз да изпратя мъж ми на промоцията  Laughing
сега ще оправя двете келемета и ще ги изкарам навън, че нещо и те и аз сме побеснели  Crazy

Ани, дано Крисето понесе добре ваксината и не плачка много  Hug
Слънчева, на мен също много ми липсват излизанията по женски и да си призная понякога чак ме хваща яд, че не мога да излезна, защото не се знае кога ще писне за ядене дребното  Embarassed

# 476
  • София
Здравейте от нас!

Малко се загубихме, че нямах наличен нет, но вече всичко е ок. Имам бая да прочета...да видим кога ще успея Simple Smile

АниК, надявам се, че Габи е добре вече Hug И да й понесе на Крисето ваксината  Praynig

Ние днес ходихме сутринта уж да ни ваксинират, ама нещо малко ме наболява гърлото, та докторицата се отказа. Другата седмица. Обаче, за 11 дни, Габче е наддала 300 гр. (7250) и е дръпнала с 2 см (вече е 64). Много съм доволна - не сме от фиНите мацки, но така добре се грижим за гръвничките. И разбира се, като я сваляхме от кантара, какво направи? Опишка мама  hahaha
Не съм видяла още мерките на малък Миро, но явно пак са завидни  Laughing а за Криста и Ива - какво да кажа, от фини по-фини! Сладуранки малки са си те  Heart Eyes

За пампите - ние сме с 3ка, памперс, актив бейби - не съм пробвала друго, но скоро май тъй или иначе ще трябва да се минава на следващ размер, та може да тествам и аз. Имаме няколко пропускания - омазване и по нея, и по мен. Посред нощ и нощниците съм си прала... И вярно, че миришат, ама като че ли им посвикнах вече...

Деси, поздрави на морето. Вас тия комари не ви оставят на мира, ни в София, ни там.... ужасни са  #2gunfire  мен онзи ден нещо не налази, имах 7 плюски в района на мишницата и острани по ребрата, намазах с Фенистил и мина, ама така сърбеше гадно.....

Отивам да почета докато бебка спинка, дано понаваксам  Simple Smile  а после малко на вън. Днес го бях планирала гладене и готвене, но като не й сложиха ваксините - пак ще останат на по-заден план домашните работи  Joy

Хубав ден, майчета и бебчета! И честити месечинки на порастналите мъници!  Heart Eyes

# 477
Привет и от нас!

Ние вчера бяхме на ваксинка Simple Smile Мъничето доста поплака ... беше много кисела цял ден (не заради ваксината), а като я биха и нея ... стана мани бегай Wink

Вече сме 6180гр и сме 64см. Лекарката беше много доволна от физическото ни развитие ... нашичката яко се набираше на ръцете й Simple Smile

За памперсите ... аз съм доволна от Памперс актив бейби 2 (4-9кг) не са ми пропускали ... дори от големите бомби Wink Но за миризмата съм съгласна .... не знам дали ми е гадна или вече до такава степен ми се е набила в мозъка Wink Иначе много бях доволна и от ПУФИС, но са по.дебелки и ще ги взимам за зимата Simple Smile

Дудунски, Силве, браво на малките ви мъже с тез прекрасни мерки Simple Smile

Хайде хубав ден от мен Simple Smile

# 478
 Привет и от нас за малко:)

Нашите мерки- 5300 и 61см. Като чета за мерките на някои- дали да не присъединим Габриел към"фините мацки" Mr. Green На мен ми се вижда много добре. Като си помисля- Бела беше 8 кила и нещо на годинка... Младежът явно ще върви по нейния път. И той прави начални опити за обръщане от няколко дни- завърта се на една страна. Надясно. Чурулика ми много и стана доста спокоен. Ходихмена Витоша оня ден /някой тук беше споменал Дендрариума/ и не му се чу гласчето- спа и цока и си игра с играчките над главата му.. за разлика от Бела, която опищя планината с ревовете си, с искам- не искам... Викам си- да му се радвам на малкия сега, че като стане на 2   #Crazy ще ми стопи лагерите Heart Eyes

Памперси- на Премиум кеър 3 сме- аз съм доволна, до сега не са преливали и не съм усетила да мирише кой знае колко.

Втората порция ваксини ще слагаме края на септември- като се върнем от морето. В тая връзка- Дудунски, в кой хотел сте? Ние ще ходим на АЛбена от 8 септ и искрено се надявам комарите да са измрели дотогава......

Айде оставям ви, че майчинския дълг ме зове..отиваме на разходка...

# 479
Е най-сетне да стигна и аз да се разпиша. Simple Smile Наложи ми се във вторник да отскоча до офиса да поработя, че сега там е по-усилена работа. Взех и Али с мен със свито сърце, защото не си представях какво мога да свърша докато тя поскръцва около мен. Децата, обаче, явно са доста по-интелигентни отколкото ние предполагаме и за сетен път се убедих как силно усещат майката. Али спа кротичко, пробуди се за храна и после пак заспа и така до следващото хранене. Такова нещо не беше правила от доста време насам. Напоследък все повече будува и нищо не ни спасява за повече от 10 минути, нито шезлонг, нито активна гимнастика, нито песни и приказки... - само разнасяне на ръце, не дава дори да стоиш на едно място.
В сряда реших да не я мъча пак в офиса и си взех домашно, та работих от вкъщи. Уж поприключих задачките и бях доволна, но през нощта тя ми разказа играта. Будеше се през два часа и редувахме ту хранене, ту неуспешни опити за залъгване с биба, направо ужас. Вчера бях като разбит самолет, едва движех, а като прибавим и доволния куп дрехи за гладене от предните два дни.. Tired направо до вечерта се изцедих.
Днес се надявам да е по-добре. Хапна в 9 и я изкарах на двора, сега заспа и надявам се да имам 30 мин за моето време.
За съжаление това лично време става все по-голям мираж, а за ходене на маникюр и фризьор.. почти mission impossible. Ех, а беше време... Embarassed

Относно памперсите - и аз бях попадала на смрадливи, от които ми се повдигаше дори докато го поставях чист.  SickПосле взехме други, пак същите, но нямаха такъв мириз и ми се струват чувствително по-тънки.
Иначе ние още не сме ходили на консултация за третия месец, че педката е отпуск и не зная дали ще е фина дама, но със сигурност е мързелива дама.  Mr. Green Все още не се обръща, стига единствено да се завърти настрани и не се сеща какво да прави по-натам. Аз и не настоявам и не помагам, защото ми се струва, че после ще ми е по-притеснено да не падне от шезлонга, да не си затисне нослето .. и ще съм по-нащрек. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт