.
????? Моят е около 7 кг, че едва го държа, а за над 8 просто не ми се мисли.... Най-важното е да е живо и здраво детето!!!

Баш като нашите
Обаче вие с кърма се справяте
Като гледам снимките на Ивето, а и моята дудуранка, много са съразмерни мъничетата
Ижа е голям бонбон и страшно прилича на теб 
Нашето педи явно е минала през опреснителен курс, та нищо не споменава още за захранване.
Брей, детето не прие н
й-скъпото мляко 

Да ти кажа и Габи имаше период с АБ, от който повърна на втория ден и след 10 дни се изрина, та лекувахме алергия. Да не ви е подобен случая?!
Ще си взема Хъджис или Либеро
тези дни.Постоянно разнасяне на ръце
.Вече два дена сме на смесено хранене.Просто се измъчихме тя от глад,а аз от нейните номера.Просто вече нямах сили да се боря.За сега само обедното,а понякога и следобедното ядене е с АМ.През останалото време кърмя+добавка ако иска.На Аптамил ХА е.Не и допада особенно,но това е положението. 
.Финни,финни 

, а относно това на кой прилича, утре сутрин ще накарам милото да прочете поста ти 

Вече и на шезлонга я вързвам с коланите, че е голямо шило
Ей, темата ни едва-едва крета, Славчето без работа остана 

Ще ходя и аз днес за Хъджис

По-добре фини

идваше ми да го набия на последното ядене
много е изнервящо, но май няма какво да направя по въпроса. сега сутринта не стига, че яде 4 минути, а за капак веднага повърна
как ще я караме незнам. май от отбора на едрите бебета ще преминаваме в отбора на финните

И да й понесе на Крисето ваксината 

мен онзи ден нещо не налази, имах 7 плюски в района на мишницата и острани по ребрата, намазах с Фенистил и мина, ама така сърбеше гадно.....
а после малко на вън. Днес го бях планирала гладене и готвене, но като не й сложиха ваксините - пак ще останат на по-заден план домашните работи 
Мъничето доста поплака ... беше много кисела цял ден (не заради ваксината), а като я биха и нея ... стана мани бегай
Но за миризмата съм съгласна .... не знам дали ми е гадна или вече до такава степен ми се е набила в мозъка
Иначе много бях доволна и от ПУФИС, но са по.дебелки и ще ги взимам за зимата
ще ми стопи лагерите 
Наложи ми се във вторник да отскоча до офиса да поработя, че сега там е по-усилена работа. Взех и Али с мен със свито сърце, защото не си представях какво мога да свърша докато тя поскръцва около мен. Децата, обаче, явно са доста по-интелигентни отколкото ние предполагаме и за сетен път се убедих как силно усещат майката. Али спа кротичко, пробуди се за храна и после пак заспа и така до следващото хранене. Такова нещо не беше правила от доста време насам. Напоследък все повече будува и нищо не ни спасява за повече от 10 минути, нито шезлонг, нито активна гимнастика, нито песни и приказки... - само разнасяне на ръце, не дава дори да стоиш на едно място.
направо до вечерта се изцедих.
После взехме други, пак същите, но нямаха такъв мириз и ми се струват чувствително по-тънки.Препоръчани теми