МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Хепинес, не се притеснявай за после ... на шезлонга я връзваш, а за нослето ... вече са големи и си повдигат главето самички - няма как да си затисне нослето... моята спи само по корем - като не й харесва в едната посока главата - мърда я в другата, недей се притеснява от притискане на нослето. Пък е хубаво да й помагаш - да й покажеш какво трябва да прави Simple Smile

# 481
Славчето е права - и педи каза да й помагам като се опитва да се обръща  Peace

# 482
  • София
Здравейте!

Днес ще ходим на консултация. Да видим как ще понесе втората порция ваксини бебка. Ще питам за зъбките, но съм почти 100% сигурна, че скоро ще се обзаведем с едно бисерче в устата. Много й е подут долния венец, побелял е и все трябва да смуче нещо. А и един обрив около устичката се появи- може би от постоянното плюнчене.

Аз тая промоция на Хъджис я ползвам вече месец. В началото пакета беше 35лв. Онзи ден купихме още един пакет от 30лв. Преди това бяхме с Либеро, но поради изгодната оферта ги сменихме с Хъджис. И от Либеро съм много доволна.

# 483
Здравейте МАйчета Simple Smile
За памперсите - ние сме с Памперс до сега бяхме с Актив Бейби,но вчера купих Премиум Кеър 4ката.А видях че има на Памперс някакви Клийн енд Плей - някой да ли е ползвал от тях и какви отзиви ще дадете!?
Покрай нас иначе нищо ново - растем и хубавеем  Mr. Green Учим се на нови шмекерии и така Simple Smile
Мен ми избива мъдрец и сега зверски болки - не съм спала от 2 нощи.Някой да знае нещо ефикасно  newsm78 Днес ако мъжо се прибере на време ще отида до зъболекарката,че то не се издържа,чак бузата ме боли...  ooooh!

# 484
alex88, аз ползвам И Клийн енд плей  - доволна съм ... много по-тънки са и мисля, че за жегите са супер  Peace

# 485
Мерси Славче,като свърша пакета със Сенситив ще купя Клийн енд Плей да пробвам и тях  Peace

# 486
Алекс, и при двата ми мъдреца ми цепнаха венеца, защото не се търпеше болката и явно не можеха да пробият. Мисля, че ако не могат да пробият венеца няма мазило, което да реши проблема. Цепването не бърза манипулация, но те съветвам да е с упойка, защото съм минала и по двата пътя и без упойка не си струва болките Peace

Решихме от другата седмица пак да възобновим сутрешния плаж, защото вече е по-нормална температурата навън, а и масата плажуващи се изнесе. Ще направим няколко плажа с баткото, но бебока ще остане при баба Peace

От вчера се родих - сменихме коша за новородено със столчето. Вчера ортопедът каза да го направим след 2-3 седмици, но аз реших да пробваме, защото иначе само на ръце се носихме и разходките ни бяха кошмар. Ние така или иначе не сме много време навън и няма опасност да прекалим с това положение на детето. Но колко хубаво било да не ти реве детето навън, а да гледка и да спи......... Heart Eyes

Вчера бях в Карфур и видях, че има промоция на пюрета и каши на Гербер, та понакупих, за да имам когато му дойде времето!

# 487
Слънчева и аз си мислех за това цепване,но дали после ще мога да търпя болката след манипулацията.Нали сме на кърма и няма как да пия Аулин примерно  newsm78 Абе ще питам днес зъбарката  Whistling
За количката и аз искам да сменим коша за новородено със столче за кола,мисля че на бебка ще и е къде,къде по-интересно да гледа,а не да лежи 20-30 мин и после да иска да я вдигна за да гледа.....

# 488
  • София
Не смеех да споделя за миризмата на Памперс, мислех, че ще ме помислите за луда  Embarassed. Сега с Хъджис сме идеално, е пак пера много често боди на ръка, пропуска му отзад на това дете като ака и това е, стягам памперса, ноо пак има изцепки. Меги трябва да я водя на ваксини другата седмица, дано да има Синфлорикс. В неделя си пристига сестра ми от Австрия заедно с племенницата и ги очакваме с нетърпение.
Да ви се оплача, на Меги непрекъснато като лежи и се прегъва долната мекичка част на ушенцето и двете й стърчат, аз само дебна като спи да й ги оправям, но тя веднага се буди, чак ми иде да ги лепна  Confused. Вчера пък една позната ме попита как съм могла да си кръстя детето с четирибуквено име, звучало й като име на кученце  ooooh!. То в нашата градинка вярно има едно кученце, дето се казва Меги  Grinning

# 489
  • София
Хайде да се разпиша и аз най-сетне!  Hug

Бях ви писала миналата седмица как Софи се разболя с висока Т - оказа се херпангина. Изпратихме в при баба, защото трябваше в неделя да съм кума, имах един куп задачки и нямаше как с двете деца да свърша всичко. Но за капак и аз се разболях в петък и даже и на сватбата се тъпках с парацетамол, за да съм в кондицията и щях да се натровя.  ooooh! И после във вторник и Калоянчо вдигна Т около 39, оказаха се и ушичките зачервени - изглежда и той същия вирус изкара.  Confused Днес бяхме на преглед и консултация - всичко е наред, вече е здравичък, 6900гр. е, отложихме ваксините за сряда, ако всичко е наред.  Praynig Иначе сватбата беше много хубава, страхотно си изкарахме, на една част и Калоян присъства и беше много добър.  Wink Имаше само един проблем. Само на кърма сме. Не признава никакви биберони за успокоение - а поне 4-5 вида пробвах. Не признава шишето - почти никаква изцедена кърма не беше изпил от тази, която оставих по време на сватбата. На 2-3 пъти до сега, когато съм мислила, че не му достига кърма съм пробвала и АМ - е такава погнусена физиономия прави все едно е най-гадното нещо на света. Въобще кърмаче и половина и то с характер.  Храни се доста често, включително и през нощта по 2-3 пъти. Crazy Признавам, че ми тежи понякога ...но няма начин, важното е детето да е здраво и щастливо.  Simple Smile

Алексче - Аз бях така преди около 2 месеца. Умирах от болки от растящ мъдрец, не можех даже през нощта да спя.  ooooh! Относно обезболяващите и кърменето - можеш да пиеш Нурофен за възрастни, Ибупрофенът не преминава в кърмата, а доста добре обезболява. Може и в малки дози парацетамол.  Peace  Аз извадих късмет, защото моя зъболекар тъкмо си беше купил един нов лазер и с него ми отразя венеца и оголи мъдреца. Доста ме беше страх преди процедурада, но се оказа, че нищо не се усеща, само се чува лек звук и мирише на изгоряло месо (но то няма как нали лазерът това прави  Crazy). Упойка не се налага, а болката минава мигновено след това.  Grinning Другият вариант е цепването на венеца - не са ми правили и не знам дали е болезнено. Но при всички положения има и упойки съвместими с кърменето, така че няма да има проблем. Дано всичко мине бързо.  Hug

Ани - Много прегръдки за Габче, радвам се, че е бил малкият дявол и се оправя вече!  Hug

Деси - Приятно изкарване на морето и дано успеете да се спасите от тези гадни комари.  Hug

Силве - Честито ви християнче и браво за прекрасните мерки! Ей, голям и хубав мъж!  Heart Eyes

Браво и на останалите бебчета с хубави мерки!  Hug

# 490
  • Sofia
Аз купих Хъджис - тази промоция е много добра. Тройката са от 5кг нагоре, но стоят на Криста както 3-йката на Памперс. Аз не се притеснявам от пропускане, но Памперс ми мокреят, като прекарам ръка по тях, а нали е важно да държат дупето сухо. И не съм пробвала силно напоен памперс  Rolling Eyes Като прибавим и този "аромат"...  Sick Премиум Кеър нямат мирис и сигурно са по-добри  Peace
Аз толкова се притенсявах за ваксината, а Крисето само изплака и след малко се ухили  Mr. Green Миналият път с двете наведнъж орева света  #Crazy Сега проплаква безпричинно, но е търпимо  Praynig
Alex, и аз имам един мъдрец, който режа периодично - само това ме спасява катп се надуе и даже ми е идвало сама с ножичката за нокти да срежа венеца, з'то знам, че веднага олеква  Peace Ще ти сложат дренче, а може и лекарство, ако става при кърмачка. На мен не ми се е налагало след тази процедура да пия болкоуспокояващо, а съм я правила 3-4 пъти (последния път бременна).
Слънчева, браво, че си му хванала цаката на Роско  Peace Завидях ти за женското соаре   bouquet Това с Гербер-а си е идея. Ей, за къде съм без форума  Embarassed
И аз не давах на Габи да помага на Крисето да се обръща, пък то трябвало - не знам как съм пропуснала тази информация  Thinking Нали все да не я насилвам за нищо  Rolling Eyes
happiness, златна ти е бубулечката - на мен ми се видя много спокойна  Peace

Другата седмица май и ние ще успяваме за някой парк, а и дават захлаждане  Praynig

Ей, Ивон, радвам се, че се включи  Hug Днес май се разминахме с колите на Монтевидео, а аз все се чудех как сте, че след Т на Софи не беше писала. Имали сте преживявания и вие Sad Много да нацелуваш кърмачето  Heart Eyes Дано успеем да се видим вече другата седмица  Praynig

# 491
Ивон,надявам се вече че цялото семейство сте ок - да няма повече такива вируси  Naughty  Praynig
Е,ако бях в София и аз бих се подложила на тази процедура с лазера,но тук в Разград няма такава техника  Sad
Бъни,защо не пробваш да слагаш лента за коса на ушенцата на Меги  newsm78
И каква е тази твоята съседка -както си искаш така ще си крщаваш децата.Тук в нашия град какви ли не имена има - Ав,Ая...в смисъл дори и дву-буквени има.Това си е личен избор.......  Naughty
Аник,дано Криста спинка спокойно тази нощ,да няма проблеми след ваксината

# 492
  • София
Ани - Ани, ако е било около 12-13 часа значи аз съм била. По това време бяхме при лекарката. Но аз съм си шемет голям и въобще не съм те видяла.  ooooh! Браво на Крисето за ваксините - много смело се е държала миличката.  Heart Eyes А за среща - дано наистина успеем, особено и ако се поразхлади ще е супер. Дано, дано.  Praynig

АлексчеHug

# 493
Беба заспа най-сетне, че голямо мрънкотене падна  ooooh! Хем й се спи, хем да не вземе да изпусне нещо като заспи, на мама малката как' Сийка  Heart Eyes

Malini, браво на Габче за хубавите мерки  Hug Наистина добре трябва да се грижите за сладките гривнички  Heart Eyes

КикиНики, ще го вземем и Габчо при нас, да има поне един мъж в отбора  Hug За обръщането - и Ивата се обръща все надясно, по-лесно й е, отколкото на лявата страна  Peace

buni, хич не ги слушай такива  Naughty Каквото име ти харесва, такова ще дадеш на детето, че какво като е с четири букви, и моето е с толкова, а пък Ива е даже с 3  Mr. Green Аз си падам по кратките имена  Peace А ако беше Меглена примерно и всички й викаха Меги, по-добре ли щеше да й звучи на тая твоята позната  Crossing Arms

Ивон, хубаво, че вече всички сте здравички  Hug

anik, браво на Крисето, че е изтърпяла стоически ваксинката, дано сега леко да я понесе  Hug

Изчезвам да свърша малко работа докато не сме се събудили  Whistling

# 494
Бела черпи за четвъртата си месечинкаsmile3502 smile3534 smile3503

Честито и на другите месечинковци!

И бебка заспива само на гърда.Това биби,шишета нищо не признава.И на ръце не й харесва...Как ще се отучваме незнам...Да е здравичка да папка,пък другото са бели кахъри.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт