Днес ако мъжо се прибере на време ще отида до зъболекарката,че то не се издържа,чак бузата ме боли...

Абе ще питам днес зъбарката 
. То в нашата градинка вярно има едно кученце, дето се казва Меги 

И после във вторник и Калоянчо вдигна Т около 39, оказаха се и ушичките зачервени - изглежда и той същия вирус изкара.
Иначе сватбата беше много хубава, страхотно си изкарахме, на една част и Калоян присъства и беше много добър.
Имаше само един проблем. Само на кърма сме. Не признава никакви биберони за успокоение - а поне 4-5 вида пробвах. Не признава шишето - почти никаква изцедена кърма не беше изпил от тази, която оставих по време на сватбата. На 2-3 пъти до сега, когато съм мислила, че не му достига кърма съм пробвала и АМ - е такава погнусена физиономия прави все едно е най-гадното нещо на света. Въобще кърмаче и половина и то с характер. Храни се доста често, включително и през нощта по 2-3 пъти.
Признавам, че ми тежи понякога ...но няма начин, важното е детето да е здраво и щастливо. 
Относно обезболяващите и кърменето - можеш да пиеш Нурофен за възрастни, Ибупрофенът не преминава в кърмата, а доста добре обезболява. Може и в малки дози парацетамол.
Аз извадих късмет, защото моя зъболекар тъкмо си беше купил един нов лазер и с него ми отразя венеца и оголи мъдреца. Доста ме беше страх преди процедурада, но се оказа, че нищо не се усеща, само се чува лек звук и мирише на изгоряло месо (но то няма как нали лазерът това прави
). Упойка не се налага, а болката минава мигновено след това.
Другият вариант е цепването на венеца - не са ми правили и не знам дали е болезнено. Но при всички положения има и упойки съвместими с кърменето, така че няма да има проблем. Дано всичко мине бързо. 

Премиум Кеър нямат мирис и сигурно са по-добри 
Сега проплаква безпричинно, но е търпимо 
Ще ти сложат дренче, а може и лекарство, ако става при кърмачка. На мен не ми се е налагало след тази процедура да пия болкоуспокояващо, а съм я правила 3-4 пъти (последния път бременна).
Завидях ти за женското соаре
Това с Гербер-а си е идея. Ей, за къде съм без форума
Нали все да не я насилвам за нищо 

Днес май се разминахме с колите на Монтевидео, а аз все се чудех как сте, че след Т на Софи не беше писала. Имали сте преживявания и вие
Много да нацелуваш кърмачето
Дано успеем да се видим вече другата седмица 

Браво на Крисето за ваксините - много смело се е държала миличката.
А за среща - дано наистина успеем, особено и ако се поразхлади ще е супер. Дано, дано. 
Хем й се спи, хем да не вземе да изпусне нещо като заспи, на мама малката как' Сийка 
Наистина добре трябва да се грижите за сладките гривнички 
За обръщането - и Ивата се обръща все надясно, по-лесно й е, отколкото на лявата страна 
Каквото име ти харесва, такова ще дадеш на детето, че какво като е с четири букви, и моето е с толкова, а пък Ива е даже с 3
А ако беше Меглена примерно и всички й викаха Меги, по-добре ли щеше да й звучи на тая твоята позната 

Препоръчани теми