МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
alex88, много добра идея е тази лента за коса за нашият проблем, ще пробвам, благодаря.

# 496
Забравих да ви питам откога се режат ноктите на крачетата  newsm78

Верче, честити 4 месечета! Да я нацелуваш хубаво малката сладурка  Hug

# 497
хелоу, хайде и аз да се разпиша Simple Smile

вивере хайде честита 4та месечинка
ани надявам се Криста да спинка спокойно тази вечер- предполагам че не е плакала ако не са и сложили синфлорикса, той боли повече Simple Smile
аз се обадих днес на педито за проверка дали има ваксина за нас- та има и двете ваксини ще ни ги бият пак в вторник,мн е организирана тази жена , за което и благодаря  Hug

на всички бебоци
, дунду и не толкова дунди- браво за хубавите резултати, ние сме около 7 кг, но във вторни ще направим равносметката

ивон дано повече  да не ви мъчат тези болести  #2gunfire

алекс
за зъбчето, сложи си чесън в ухото от която страна ти е болното зъбче  Hug , обезболява мн добре- аз съм същата , миналата година ми рязаха венеца на един от мъдреците, че сумати време ме мъчи - направи ми го зъболекар хирург, много е важно да си разбира от работата, една стара баба  Laughing ама много точна, за един път оправи нещата от тогава нямам проблеми с този мъдрец, но после мн боли, 2 дни не можех да си отворя устата и да ям, схваща се един мускул на ченето  ooooh!
да знаеш, че боли - аз по принцип всички зъби съм си ги оправяла без упойка, но това не и след това се тъпчех с обезболяващи и 2-3 дни на супи  Sick
сега ме мъчи др мъдрец от долу- по принцип те болят повече, но нищо не правя търпя си го Simple Smile с чесънче и така

ани
за мъдреца и аз първия път отидох при един нормален зъбар- та след 2 месеца пак трябваше да ми го дооправят, не на всеки му се отдава рязането   bouquet

десекс аз режа ноктите и на краката и на ръцете от както има какво да се реже Simple Smile

# 498
Честита 4-ри месечинка Верче  Hug
Аз не влизам много ,много че последните дни времето е хубаво и сме по цял ден на разходка .
Да се похваля ,че утре сутринта съм си запазила час за педикюр и маникюр ако стигне времето ,много съм доволна ,а бебо ще се гледа с татко си  Crazy

# 499
Добър вечер и от нас,

Ани, относно 3 на Памперс и аз многократно забелязах, че бодито на Илиян влажнее - явно си утаяват. Освен това си пропускат на почти всяко акане. щще ги сменям, загубиха ме като клиент. Минавам на Либеро. Дано те не пропускат, че ми омръзна да се оаква до врата.

Десекс, аз нокти на крачетата не режа - те си се отцепват самички, дори малко да порастне нокътчето, после отцепенкото си пада. Но на ръчичките режа, че иначе събира черно под ноктите. Някак си срам ме хваща - бебе с черно под ноктите Rolling Eyes

Ние ваксината все пак тежко я понесохме - вдигнахме температура. Много страда горкото

Хайде лека от нас

# 500
Привет, аз реших утре да стягам багажа а сега да си почина за последно на балкона с коктейлче, което спечелихме с баткото на една игра

Аз от 3 месеца все Памперс си ползвам ама по едно време реших че много гадно ми миришат и въпреки че никога не са ни пропускали и мокреели и абе изобщо освен миризмата нямам забележки, почнах да купувам малки пакети от всички марки за проба. Равносметката е че за нашто дупе Памперс е най-добре. Сега са пуснали нова серия на Актив бейби-то, миришат по-млко и са с по-тънички ленти за залепване. И в тази връзка, разменям пакет на Либео от 5до 8кг за Пмаперс 3-ка Simple Smile

Кикиники, в Албена сме в х-л Боряна, не е най-прекрасния хотел ама е на 1-ва линия и храната е отлична, има басейн и аниматори!!!

Обаче мноооооооооого комари ужас просто,утре като си тръгнем ще спим в едно село до Габрово, там се надявам да няма гадини вече, и в неделя на Етъра, така ще разделим пътя и се надявам беби да го понесе по-добре тоз пъът

На нас ваксините ще ни ги бият чак на 10ти септ като се приберем в БГ, ама според доки нямало проблем ако е до 45 дни след датата на която става месец след първия прием

Ох, много ми е размекнат мозъка от жегата и не се сещам какво друга да пиша, освен че днес топнахме беби в басейна че морето нещо беше студено, тука в Албена си има някакво такова течение от годиними нашичкия пак умря от кеф

Верче, честити 4 месеца:)

За чесъна в ухото, и аз бях тома неверни ама действа:)Simple SmileSimple Smile

Лека нощ и другата седмица дано намеря време да направи една разходка

# 501
Добър вечер и от нас!
Днес много натоварен ден! Бебко още от сутринта ме притесни много с разстройство. Само като си представих ужаса, който съм изживяла с баткото с тия летни вируси, направо ми призля. А Димитърчо е толкова малък! Звъннах на педито- тя ми каза да давам капки "Биогая" , чай от шипки и оризова вода. Брей изпаднах в ужас! Капките взех, ама тия шипки, а да не говорим за оризовата вода. Не са ли много малки!?  newsm78
Абе, помислих малко пък отидох и взех шипки плод и накиснах 7-8 в 80 мл вода. Обаче хитрягата не иска да го пие. Голям майтап! Направо се изпотих! Като заспа му набутах половината и другата половина в АМ. Обаче маймуняка и в млякото го усеща, а то толкова малко на фона на 120 мл. Абе, как да е ,изпихме го! И не сме акали скоро днес!  Praynig Ох, аман! Едни майки се молят да акат, други да не акат! Големи сме скици! Да са ни живи и здрави и ние покрай тях!  Hug
Равносметката от днешния ден е, че Димитърчо е захранен с чай от шипки. Laughing Нали няма какво да му стане?    

Ани, той откакто му върнах неговото си мляко започна да си се храни. Сигурно си вика: Абе, я да взема аз да си ям, че да не реши пак мама да ми дава от оня бълвоч?!  Laughing (имам предвид другото мляко, дето не го хареса)
И сега сме си на 5 хранения. Не са ли много малко?

За памперс- открила съм, че има някакви ментета, те и по опаковката отвън се отличават. Като вземам от Кауфланд, сме о,кей, но не и от други места. Една приятелка ми беше дала малко останали и Пуфис, пък той моя целия се зачерви от тях.

Бъни и аз му оправям постоянно едното ушенце, страх ме е да не щтръкне. Абе, луди мами сме си!  Laughing

Дудински, айде приятна почивка и дано да сте изтребили вече всички комари!  Laughing
И като си дойдете ще се съберем за среща!  Hug

десекс и аз още не съм рязала ноктите на  крачетата, за сметка на това на ръцете ги режа през два дни, имам ножичка на Чико и съм много доволна.

Мимачето дали шпаклова в детската градина?  Laughing Hug

# 502
Привет на всички  Hug
Бързо записче от мен.
Ние сме си вече в къщи,имам мнооого да чета,но ще наваксам тези дни.

# 503
  • Sofia
Добро утро! Не знам защо живеех с илюзията, че днес ще се наспя  Crazy
Вчера за първи път отрязах нокътчетата на палците на крачетата, че досега сами падаха, но вече са по-здравички. На ръцете режа отдаван и доста често. Ползвам нокторезачка  Peace
С ушите и аз психясвам - тя не си ги подгъва, но аз все проверявам, а и мъж ми е инструктиран. На Габи леко му стърчат ушетата, но той все ги запряташе в кошницата за кола  Mr. Green
lux-че, вчера бихме Синфлорикса, затова очаквах голям рев  Rolling Eyes За щастие освен няколкото непланови изплаквания следобед, нямаше никаква друга реакция  Praynig

Добре де, как да знам кои Памперс са ментета  Thinking Нашият пакет е от Била - не бяхме пазарували там от месеци, че Кауфланд ни е по-удобрен, а мин.седмица така се случи  Rolling Eyes Дори мъж ми вчера като я държеше за дупето усети, че отвън стоят влажни  Confused dudunski, чак не знам дали да ти предложа този пакет  Embarassed Ако се видим тази седмица, ще ти го донеса без замяна  Peace Иначе пък тънички, мекички...  Thinking На Криста и Хъджис-а й стоят много смешно, понеже е в долната граница на килограмите - загащвам я до гърдичките  Joy

грахи, да си хапва сладкия Димитърчо  Peace Аз като броя нашите хранения, изкарвам ги 7  Rolling Eyes Обаче Кри много често хапва малко (напр.60мл) и след 1 час пак надава вой, че е гладна. Тази нощ в 2.30ч. бибата не я задоволи и направих мляко... абе все още храненето ни е малко хаотично  Crazy
Дано ви няма нищо от шипките  Praynig Много хвалят сока на ХИП за разстройство, но нашите са малки за него  Confused

Вчера мъж ми купил биберони за шише на Tommee Tippee "vari flow". Той работи близо до Вис Виталис и често го пращам с описание, инструкции и картинка от нет-а, а там понеже са много любезни, нищо не обясняват  #Cussing out Както и да е - първоначално реагирах негативно, з'то бях поръчала да вземе 2-йка, а от магазина му дали тези, но после прочетох, а и вече ги пробвах и са добре - пускат мляко според сукателната сила на детето, то само си регулира теча  Peace Мислех си да не е като Авент-ския с трите позиции, но се оказа друго.

Севде, добре се завърнали Peace Чакаме разказ за почивката - от снимките изглежда, че добре сте си прекарали. Честит подарък - "доходна и безаварийна" дет' се вика   bouquet

Досадих ви малко - Крисето е до мен, пее на ръцете си, джвака си пръстите и супер се кефи на крясъците, които издава  Joy

# 504
добро утро   bouquet

тази нощ с беб спахме на дивана в хола, защото от няколко дни нещо ме е наяло цялата - мислех, че е комар  Thinking но май не е..... направо ще полудея. така съм изпохапана зверски - бълха ли какво ли е незнам, но имам сигурно около 100 ухапвания по цялото тяло - дори и в гащите  Embarassed вчера хванах и изпрах всичките си дрехи, бельо, сутиени и т.н. най-интересното е, че само мен хапе тази гадинка. реших, че може в матрака да се е заболо някъде и заради това нощувах в хола, но мъж ми пък не е наяден  Thinking кажете мога ли да напръскам с нещо?

иначе този дребния стачкуващ ме подлудява и снощи след поредните писъци хванах помпата и доизцедих още 60 мл кърма - дадох му ги, изпи ги и тях и се успокой  Sad глад е било... после спа от 22.00 до 04.50  Shocked

сега ще оправим чаветата и ще водя баткото на Патиланци (понеже на мъж ми магазина е в Младост и ще ни закара). дано дребния издържи. като му писне ще отидем в апартамента на едни приятели, които са на море и ние им наглеждаме имуществото  Mr. Green сега обаче се чудя какво да облека при положение, че изпрах всичко дето ми ставаше  Joy hahaha имам една прозрачна роклА и май само тя е суха и ми става  Laughing

Хубав ден на всички   bouquet  ииииии ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ Simple Smile)))))

# 505
  • Русе
Добро утро!
Тази нощ Емо не се е събуждал да яде, но за сметка на това аз ставах 3-4 пъти. Sad В стаята имаше комар и просто ме влуди. #Cussing out Tired
Вчера бяхме на последна имунизация за тази година с Пентаксим и Синфлорикс. Този път като му биха Пентаксима се хили като зелка само, но след Синфлорикс-а милото си поплака и за 2-те.
Сутринта се събуди в 6: 30 и аз реших, че няма да спи повече и си направих кафе и аз да ставам. Нахраних го, похили ми се малко и заспа диването, а аз вече се разсъних.  Crazy

natalinik, преди няколко години имах същия проблем. Многократно пръсках канапето с разни препарати. И ние така с мъжо спяхме на него, но само мен хапеха. Оказа се, че има някакви гадинки във възглавниците, които се продават с канапето. Изхвърлих ги. Ходих на кожен лекар, защото не се оправях. Лекарката ми изписа мазила и хапчета. Каза, че само на мен ми излизат такива неща защото съм алергична към гадинките явно. Sad  Дано да откриеш бързо какво те хапи и да ги умориш, че знам колко е неприятно.

Честито на днешните месечинковци!

# 506
 Natalinik,  това ухапване на 100 места, вкл и в гащите, ми звучи като някакъв обрив- какво може да нахапе само теб и то така навсякъде newsm78

Моите и двете деца имат по едно бяло петънце на кожата- на Габи е на ръчичката, на Бела е на крачето, а наскоро баща й откри и на гръбчето. Педито каза, че ще даде направление за кожен. Идея си нямам къде да ги заведа... някой може ли да даде съвет. Според мен нищо им няма, ама знае ли човек. Баща ми на стари години се сдоби с витилиго, никой друг в родите няма. Какво може да е, при положение, че нищо чудно да са се родили с тия петна и двамата. Педито предположи, че можело и гъбно да е newsm78 но да видел кожен.

Хайде да стягаме дисагите и да потегляме към село пак:) Хубав ден!

# 507
Здравейте момичета!
Не съм писала много отдавна и не съм чела, но сега си имам повод и минавам само да ви съобщя.

Станах леля на девойка.Сестра ми е родила преди малко.Нищо повече незнам освен , че са добре с бебето.
Целувки и ще пиша пак.

# 508
  • София / Сливен
Честито на щастливата леля!

# 509
Честито на лелята и да е жива и здрава момата!

Наталиник,според мен са бълхи.Каката я бяха нахапали на вилата.И нея така в гащичките.Гадинките се криятт в ластиците.Вреше при кучето и ги беше вкарала в къщата.Купих един препарат от аптеката BIOKILL с помпичка като на фризьорките.Ефикасен е и абсолютно безвреден.Пробвай  Peace

Лек и усмихнат ден от мен и Бела.Тя благодари за поздравите  Joy  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт