, обезболява мн добре- аз съм същата , миналата година ми рязаха венеца на един от мъдреците, че сумати време ме мъчи - направи ми го зъболекар хирург, много е важно да си разбира от работата, една стара баба

с чесънче и така 

Ох, аман! Едни майки се молят да акат, други да не акат! Големи сме скици! Да са ни живи и здрави и ние покрай тях! 

Нашият пакет е от Била - не бяхме пазарували там от месеци, че Кауфланд ни е по-удобрен, а мин.седмица така се случи
Иначе пък тънички, мекички...
На Криста и Хъджис-а й стоят много смешно, понеже е в долната граница на килограмите - загащвам я до гърдичките 
Аз като броя нашите хранения, изкарвам ги 7 
Много хвалят сока на ХИП за разстройство, но нашите са малки за него
Както и да е - първоначално реагирах негативно, з'то бях поръчала да вземе 2-йка, а от магазина му дали тези, но после прочетох, а и вече ги пробвах и са добре - пускат мляко според сукателната сила на детето, то само си регулира теча
Мислех си да не е като Авент-ския с трите позиции, но се оказа друго.
Чакаме разказ за почивката - от снимките изглежда, че добре сте си прекарали. Честит подарък - "доходна и безаварийна" дет' се вика 

но май не е..... направо ще полудея. така съм изпохапана зверски - бълха ли какво ли е незнам, но имам сигурно около 100 ухапвания по цялото тяло - дори и в гащите
кажете мога ли да напръскам с нещо?
глад е било... после спа от 22.00 до 04.50
имам една прозрачна роклА и май само тя е суха и ми става
ииииии ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ
)))))
В стаята имаше комар и просто ме влуди.

Дано да откриеш бързо какво те хапи и да ги умориш, че знам колко е неприятно.
но да видел кожен. 

Препоръчани теми