НЕма угодия
Милото сигурно много умора и емоции насъбра през деня. От 3 дни го слагам да спи в чувалче и се разделих с грижите 'ще се отвие ли през нощта или няма да се отвие' .
), наистина са по-тънички и идеални за лятото, но 3-ката са с много широка и твърда лента за закрепяне и поне на нас ни стиска на баджаците. Хъджис не смея да пробвам пак, първите много ни пропускаха и то в самото начало, когато гардероба ни беше ужасно ограничен. Пуфис наистина са дебели, но на нас ни сплескваха ужасно топките, както и да ги намествах. за момиченца сигурно ще са ОК. В момента в Кауфланд и Памперс са на промоция 82 3-ки за 20,99 лв

Днес не мисля да пия нищо друго, но дали ще мога от довечера да му давам и кърма?
кърпичките по същия начин. Засега сме с 3-ка актив бейби, пропускат когато има много материал...
. Днес наистина се живее, ей такова време искам около 30 градуса е наи-добре. Сега праея списък и като си дойде таткото от работа да отидем да напазаруваме в Кауфланд. Относно памперсите сме пробвали на Памперс, Молфикс и Пуфис. Най-доволна съм от Памперс , а Пуфис също са добри , но много дебели за лятото. Аз пък се дали не е време да минем на 4 -ка, защото ластиците много и се отбелязват на бедрата, но пък иначе сме 6200 и , а те нали са от 7кг и не знам да не би пък да са ни много големи
, има ли някой , който вече да е минал на 4-ката да сподели опит.
Сложиха 2-те ваксини и моята героиня пак почти не плака. Температура не вдигна, пък и аз превантивно се отказах да давам панадола, защото предния месец май беше излишно.

Аз вкъщи не мога да оправя още бъркотията.
Памперсите на Памперс имат такова свойство,като се напълнят пускат навън,но вътре стоят сухи.
Дидо ми донесе памперси от Германия изобщо не миришат,тия дето са внос за изтока са с ужасен аромат.
С Бойко не копувах от Кауфланд,че само ментета имаше или си изчистваха складовете с стари памперси,но щом казвате ще ги видя тези промоции.

Не че кой знае колко сме ги ползвали де
, Ивата нали вода не пие, но до преди месец и половина й давах изцедена кърма понякога, когато сме навън и няма къде да се кърмим 
Аз режа с ножичка на Томи Типи, имам и нокторизачка, ама даже не съм я пробвала 

Препоръчани теми