Сладкарница около Руски паметник, София?

• 3 253
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
Търся приятно място, сладкарница или кафе, около Руски паметник. По възможност с маси навън, и подходящо за деца? Мерси много..

# 1
Около Руски паметник такова нещо няма, или поне аз не съм виждала, а живея в района. Сладкарница с маси има малко по-нагоре, тоест, вървиш по Скобелев, излизаш около НДК и сядаш на Неделя или на Атене.
Но за деца...хм...

Преди време имаше една виенска точно на ъгъла на Скобелев, при цветята, но там от доста време вече се намира офис на банка.

Едит - сега се сещам за едно кафе след ъгъла на "Лайош Кошут" и "Скобелев", но там въобще не е подходящо за деца, това са 5-6 маси на тротоара, няма нито двор, нито нищо.

# 2
1.С/у църквата на св.Георги е сладкарница Маркрит.Взимате си нещо сладичко или го хапвате там и отсреща в градинката да "дивеят".
2.В МОЛ-а има и детска площатка и много неща за хапване.
3.С/у МВР-б-ца на Руски паметник има едно кафе "Елидис", вътре има и торти и доста вкусни неща, става за деца, но няма детски кът/люлки и т.н./ но отвън е сенчесто и приятно.
4.Долу на пл.Македония има сладкарница "Рицка", но там пастите са УЖАСНИ, иначе е точно сладкарница с толумби, пасти и т.н.

За друго не се сещам newsm78 Иначе деткси площадки има много хубави в р-она, но в комбинация със сладкарница......... newsm78 newsm78 newsm78

# 3
мерси за мненията и на двете Simple Smile

# 4
  • София
Хора, как да няма на Руски паметник ???
Френч кафе и ресторант "Таска" - лилава къща на 2 етажа.
Вътре дори има детски кът  Hug

# 5

И аз това се сетих. Точно на самия Руски паметник е, а и в сладкарницата има страхотни френски десерти...

# 6

кажи повече за детския кът, много ме учудваш, не знаех Simple Smile
Сладкарница има и в началото на Ботев- Двете Фукли

Общи условия

Активация на акаунт