Лакове за нокти - тема 9

• 44 312
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, относно балончетата по лака- за да не се получават между нанасянето на всеки един слой трябва да изминава полвин час.

# 136
Момичета, относно балончетата по лака- за да не се получават между нанасянето на всеки един слой трябва да изминава полвин час.
При мен и 5 часа да минат пак имам балончета.

# 137
taffy какви красиви нокти имаш  Laughing
Заради тази твоя снимка може да се замисля дали да не си купя първия ми лак на CA. До сега ги отбягвам  Laughing
Мерси,Лу! Hug Взимай го,не го мисли!Днес още две дружки зарибих с него. Laughing

# 138

Не е от времето което ще изчакаш а от лака. Ако лака е малко по стар веднага стават балончета. На мен на половината шишенце вече почват да стават балончетата и няма махане. Има разредители за лакове който вършат работа Simple Smile

# 139
  • В полите на Пирин планина

Не е от времето което ще изчакаш а от лака. Ако лака е малко по стар веднага стават балончета. На мен на половината шишенце вече почват да стават балончетата и няма махане. Има разредители за лакове който вършат работа Simple Smile

Абсолютно! С разредител този проблем се решава.

# 140
  • София

Това как точно го измисли  ooooh!

# 141
  • Варна
Аз да споделя на мен кога ми се получават балончета...има няколко момента.
Ако много съм разбълбукала лака предварително и после като го нанасям остават леки мехурчета.
Ако ми се е сгъстил лака и го наплъстя
Ако се лакирам на течение или в помещение с работещ климатик

# 142
Вече повече от 3ч лакът ми не ще да изсъхне напълно.  ooooh!
Сложих основа, 2 слоя лак на флормар и още един от основата отгоре, че става по-лъскаво  Laughing
Да ама не мога да ги изтрая да изсъхнат, вече ми писна...

# 143
аз снощи се намацах с синия на Мода суеде - 304 матов, хем сложих база и топ - е днес съм олющена вече  Crossing Arms а на Флормар - черния с брокат ми се задържа няколко дни, много съм доволна  Peace

# 144
  • Ст Загора
Някои  ходи ли вече до Дм да каже има ли нова колекция на Есенс ?

# 145
  • Варна
Здравейте момичета!!!! Hug

Аз влизам с един бърз въпрос  Embarassed
Къде във Варна мога да намеря КА №800 ?
Търсих го по магазинчетата на пазар Чаталджа обаче го няма а в тази жега не ми се обикаля безцелно... Rolling Eyes
  bouquet
Ходих в новия Елитис преди 2 дена и имаше добро зареждане на КА, но не знам дали точно този го имаше. Минах само за бързо, че нямаше кой да ме чака за повече  Crossing Arms Провери там и ако има - отивам и аз  ooooh!

# 146
          Момичета, забелязах, че Ессенс пускат и матов топ лак:
http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/we-saw-it-first.html
Някоя от вас да го е срещала вече? Ако не - да си поръчвам друг матиращ топ от ибей.

# 147
На мен балончета не са ми ставали никога. Веднъж лакирах племеницата със Сефора и станаха на места леки, но се наложи 3ти пласт и мисля, че е от него.

# 148
Здравейте момичета!!!! Hug

Аз влизам с един бърз въпрос  Embarassed
Къде във Варна мога да намеря КА №800 ?
Търсих го по магазинчетата на пазар Чаталджа обаче го няма а в тази жега не ми се обикаля безцелно... Rolling Eyes
  bouquet
Ходих в новия Елитис преди 2 дена и имаше добро зареждане на КА, но не знам дали точно този го имаше. Минах само за бързо, че нямаше кой да ме чака за повече  Crossing Arms Провери там и ако има - отивам и аз  ooooh!

Благодаря!!!
Там още не съм ходила тъкмо повод да го посетя Mr. Green.
Надявам се почивните дни да отида до там и ще пиша. Hug

# 149
Някои  ходи ли вече до Дм да каже има ли нова колекция на Есенс ?
В бургаския ДМ днес нямаше нищо ново. Peace

Общи условия

Активация на акаунт