Лакове за нокти - тема 9

• 44 318
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Някои  ходи ли вече до Дм да каже има ли нова колекция на Есенс ?
В бургаския ДМ днес нямаше нищо ново. Peace
и в стара загорския

# 151
  • София
Лакирах се най-сетне с КА 800. Ми нещо не е моят цвят  Rolling Eyes Някакво такова никакво червено. Нито е ярко, нито убито, нито винено, нито кърваво... хем леко розовее, хем оранжевее, ама и коралово не е. Абе буквално е червениКакво. Има страхотен блясък като всички КА, покрива идеално само на един слой и съхне напълно за 2-3 минути и без топ, но пак не съм във възторг  Rolling Eyes

# 152
номерът на тюркоазената Umbrella е U-117

# 153
  • Стара Загора
номерът на тюркоазената Umbrella е U-117

Благодаря ти.   bouquet Ще го потърся. Иначе покривен ли е?  Simple Smile

# 154
  • София
Някои  ходи ли вече до Дм да каже има ли нова колекция на Есенс ?
В бургаския ДМ днес нямаше нищо ново. Peace
и в стара загорския

В DM в подлеза на Софийския университет също нищо ново.

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 20:20 от Pampita

# 155
В никой от софийските ДМ няма най-новата колекция Есенс. Последното, което имат е Eclipse. Чакам новия матиращ топ, но и него не видях Rolling Eyes

# 156
имам питанка към мацките от Варна,къде е новия Елитис  Blush,че скоро ще ходя натам.... Simple Smile

# 157
  • USA, Steak State
В никой от софийските ДМ няма най-новата колекция Есенс. Последното, което имат е Eclipse. Чакам новия матиращ топ, но и него не видях Rolling Eyes

Мда, приятелката е ходила до Дм на СУ и е нямало...

# 158
  • Варна
имам питанка към мацките от Варна,къде е новия Елитис  Blush,че скоро ще ходя натам.... Simple Smile
ул. Дрин, на Колхозния пазар е намира  Peace

# 159
ееее супер,то било на 2 минути от свекито Party

mariel444e,   bouquet

# 160
Пък ние пък заминаваме на море.  Crossing Arms Подготвила съм си четири лака за две седмици  Rolling Eyes Луда работа, но по-добре да имам, отколкото да съжалявам, че не съм си взела. Не че няма да си напазарувам и от там някое бутилче с цвят за нокти  Joy
Сега съм се лакирила с Перфект 224, който наподобява лекичко зулу-то. Много приятен цвят, оприличавам го на мляко с какао мммм, иска ми да си оближа пръстите. Но не ми е летен този цвят, по-скоро пролетен или есенен. Ще пътувам с него, пък там на място ще променям!  Mr. Green
Сигурно като се върна няма да мога да ви изчета и да вляза в ритъм дълго време!  Sunglasses
Хайде приятно на всички и до когато!  Hug

# 161
Разменям един на фломар номер : 37 за някакав друг ?!.

# 162
има отделна темичка за размени  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=507293.90

# 163
  • София
Малеее за един ден колко сте изписали Shocked

Искам да питам за едни лакчета ако знаете кои номера са.Писах на момичето,на което е албума,но тя не ми отговори.
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19766704 ето снимката.

И да похваля FlorMar 377.Oт неделя съм с него,не е мръднал освен на връхчетата и е страшно покривен Heart Eyes

# 164
  • Стара Загора
Малеее за един ден колко сте изписали Shocked

Искам да питам за едни лакчета ако знаете кои номера са.Писах на момичето,на което е албума,но тя не ми отговори.
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19766704 ето снимката.

И да похваля FlorMar 377.Oт неделя съм с него,не е мръднал освен на връхчетата и е страшно покривен Heart Eyes

Писах ти, но кутията ти беше пълна. Забутала съм някъде листчето с номерата, иначе от интернет ги видях.

Общи условия

Активация на акаунт