Лакове за нокти - тема 9

• 45 398
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Аз все пак гарбнах What`s with the Cattitude и Fiercely Fiona  Heart Eyes  Crazy

Доволна шъ останешь! Heart Eyes Малки ли взе?

Да ви кажа в ДМ на Стамболийски има абсолютното цялата серия Здрач. Лакове, глосове, сенки, всичко. Нова няма, но тази е сега заредена. На 12 Август ще открият ДМ в Кауфланд Овча Купел.

Холограмните лака и двата са прекрасни.

Сега се лакирах с 19 Vip Appeal, не съм много очарована от цвета обаче. Явно още не ми е дошло време за розови лакове, все още съм на друга вълна. Добре че на краката сложих зеления Опи.

# 271
  • Belgium

Доволна шъ останешь! Heart Eyes Малки ли взе?

Големи, защото такива намерих Crazy

И аз вече се чудя кога ще ми се изтрие червения лак (само на два дни е), за да плесна синьо или жълто  Joy

# 272
Нали? Mr. Green Лятото все така ни кара явно. Нищо за продължи по-дълго време, да се радваме на студените тонове.

# 273
Искам да ви се оплача, че откакто потъмнях малко, лаковете ми вече изобщо не стоято на ръцете ми както преди. Приличам на циганка, днес се лакирах с любимото си коралово и ноктите ми са оранжеви  Crossing Arms А още не съм била на почивка, е с какво да се лакирам до края на лятото  Rolling Eyes При вас има ли подобен проблем  newsm78
Лу, страхотни са Шрекчетата  Heart Eyes
mari6a, червения Диор е един път  Flutter

# 274
minana, и при мен така, само че вече бях на море. в момента съм с уж коралов, направо си е оранжев, а едно лилаво на Ейвън като го мацнах вчера и  Sick абсолютна циганиика, а преди ми харесваше.
Лу, много са хубави и двата лака. Много ми харесват сини лакове, но не се прастрашавам да сложа, а и ментичките и двата на Мода и Ревлон така и не ги носих досега  Tired Взела съм тъмносини 3 за зимата, дано ги понося  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 15:17 от Алиена

# 275
Постоянно чета тук как не смеете да носите този или онзи цвят и ми е чудно, сигурно защото мен никой цвят не може да ме спре да си го сложа на ноктите.  Joy Joy hahaha

# 276
Аз също нося почти всичко, но циганее ли ми го изтривам моментално. Не нося нещо дето не ме кефи.

# 277
Виж как излъгах, носих синьо, по-скоро тюркоазено, но бие повече на синьо на морето, всички ме гледаха странно  Laughing Не че ме притесняват хората, но все не намирам време и повод да сложа някакъв по-интересен лак. Сигурно защото повече време съм по градинките с децата. В сряда на поддръжката ще си взема ментата на Ревлон да ме налакира маникюристката, че аз един път го пробвах и не се справих с лакирането

# 278
  • Belgium
Аз много обичам да експериментирам с нови цветове. Не ми харесват само тъмно, отровно зелено или турско синьо. При това съм ги носила и съм се убедила, че ми стоят ужасно  Laughing

Всичко друго нося  Crazy

Относно потъмняването - аз хващам умерен тен и на него някои цветове ми харесват повече - особено пастелните тонове. С тен не обичам да нося нюд лаковете, все едно съм без нокти  Joy

# 279
едновременно съм нещастна и щастлива
щастлива, защото намерих стопанка на 15 от лаковете ми, които не ползвам  Blush
нещастна, защото не мога да намеря лака, който искам
т. е. той сигурно съществува някъде, но аз не го намирам  Twisted Evil
искам черен лак с хамелеонски ефект - черна основа, върху която люспичките или точиците да преливат във всички цветове на дъгата с уклон към синьо; имам такива бели, най-любим ми е един на ГР от левче, но черен - ц!  Crossing Arms
пробвах комбинации от черен лак с допълнитено нанасяне на други, но не става - нито с обикновени хамелеонски, нито със скейл ефект, нито с разни сребристи частички
купих си преди малко холограмния на КА - и той не е това, което искам; гледах Лудия шапкар на Опи - и той не ме радва

# 280
  • Варна
Бубс, CND имат най-различни ефекти, гледала ли си палитрата им? От нея можеш да видиш как отделен ефект изглежда върху различен цвят.

# 281
  • Belgium
Лудия шапкар не е на черна основа, а ефектът му се получава от наслояването на многото цветни частички. Адски е психеделичен  ku-ku

Ще потъря нещо според описанието ти  Thinking

Едит: нещо от тука харесваш ли си?

# 282
  • Варна
Виж и тук, Бубс, може да послужи за ориентир http://www.cnd.com/Products/Color/Colour-Effect.aspx

# 283
Брей, Бубс, колко си екзактна в желанието си. Ще следя с интерес предложенията на момичетата. Ти ли ще взимаш Lovie-то на bradata или аз  bouquet

# 284
Момичета какъв е този лак Lovie  Thinking
Този сайт знаете ли го??
www.nailgal.com   Peace

Общи условия

Активация на акаунт