Лакове за нокти - тема 9

• 44 284
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Новата колекция на Есънс страшно ми хареса, определено ще отнеса почти всички лакове от нея. )
Само да я пуснат в ДМ, утре ще отида да проверя. ) хубавото е че в нашия ДМ ги забиват някъде ниско долу и ако не гледаш хубаво може и да пропуснеш, та винаги има всичко от колекцията. )

# 46
  • Belgium
Май ще се ходи пак до ДМ, харесах си синьото, макар и да не са ми любими тези лакове, заради трипластовото нанасяне...

Синьото на Севънтийн е много по-добро от това на снимката, една идея по-млечно. Бих ти препоръчала него. А и като качество са по-хубави  Laughing

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 17:11 от Лу

# 47
  • Варна
Сега пък като ги гледам на нокти и ....честно казано не ми хващат окото  Tired

# 48
На мен също не ми харесват. Всичките цветове повтарят някой излязал наскоро цвят от друга марка.

# 49
  • София
И аз не съм впечатлена. Аз чакам деним колекцията и онази с матиращия топ, но кой знае кога ще ги пуснат  Rolling Eyes
Иначе от лаковете на есенс съм основно с негативни впечатления, но въпреки това продължавам да си ги купувам  ooooh! Единствено зулуто до сега не ме е разочаровало. Другите или се нанасят трудно, или не съхнат, или трябват по 3+ пласта... а от едно зелено така си изпатих, че не ми се говори. Лакирах се с него и стана моментално на балончета. Ядосах се и го изтрих, но си ходих с ярко зелено около ноктите цяла седмица  ooooh! А самите ми нокти също добиха зеленикаво жълт оттенък и още не се е махнал вече трета седмица  #Crazy

# 50
  • Ст Загора
 тази колекция на есенс е от четири цвята лакове ето и последния - http://anonymous-beautyholic.blogspot.com/2010/06/notd-essences-surferama.html

# 51
  • Стара Загора

Синьото на Севънтийн е много по-добро от това на снимката, една идея по-млечно. Бих ти препоръчала него. А и като качество са по-хубави  Laughing

Лу, ти беше ли сложила снимка на този на Севънтийн,  че нещо съм пропуснала.  ooooh!  Laughing

# 52
  • Belgium

Лу, ти беше ли сложила снимка на този на Севънтийн,  че нещо съм пропуснала.  ooooh!  Laughing

Да бях  Wink

Искаш ли да пусна пак?

# 53
  • Ст Загора
И аз не съм впечатлена. Аз чакам деним колекцията и онази с матиращия топ, но кой знае кога ще ги пуснат  Rolling Eyes
Иначе от лаковете на есенс съм основно с негативни впечатления, но въпреки това продължавам да си ги купувам  ooooh! Единствено зулуто до сега не ме е разочаровало. Другите или се нанасят трудно, или не съхнат, или трябват по 3+ пласта... а от едно зелено така си изпатих, че не ми се говори. Лакирах се с него и стана моментално на балончета. Ядосах се и го изтрих, но си ходих с ярко зелено около ноктите цяла седмица  ooooh! А самите ми нокти също добиха зеленикаво жълт оттенък и още не се е махнал вече трета седмица  #Crazy
Адри ,ако говериш за зеленото от малките лакчета аз имам книжка на есенс кадето пише ,че задължително със оснона се нанася лакчето иначе мойе да стане както ти казвасх жълто-зелен отенък , но съм почти сигурна ,че използваш основа . Simple Smile

# 54
  • София
Да, с основа бях на Опи и въпреки това не се спасих от оцветяване  ooooh!

# 55
  • Стара Загора

Да бях  Wink

Искаш ли да пусна пак?

Да, ако не те затруднявам.  Hug

# 56
# 57
  • Стара Загора

bouquet Благодаря ти много. Цвета е много сладък. Трябва да го потърся, ако не този на Есенс.  Whistling Който има ще взема в краен случай.   Crazy

# 58
Иначе от лаковете на есенс съм основно с негативни впечатления, но въпреки това продължавам да си ги купувам  ooooh! Единствено зулуто до сега не ме е разочаровало. Другите или се нанасят трудно, или не съхнат, или трябват по 3+ пласта... а от едно зелено така си изпатих, че не ми се говори. Лакирах се с него и стана моментално на балончета. Ядосах се и го изтрих, но си ходих с ярко зелено около ноктите цяла седмица  ooooh! А самите ми нокти също добиха зеленикаво жълт оттенък и още не се е махнал вече трета седмица  #Crazy
Адри ,ако говериш за зеленото от малките лакчета аз имам книжка на есенс кадето пише ,че задължително със оснона се нанася лакчето иначе мойе да стане както ти казвасх жълто-зелен отенък , но съм почти сигурна ,че използваш основа . Simple Smile
Кое зелено? Аз имам едно зелено от Color&Go не цапа и го нося без основа.

# 59

Аз пък си харесах  сивото  Grinning , и  понеже нямам Зулуту на Есенс да кажете не са ли еднакви  newsm78 ,или се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт