Лакове за нокти - тема 9

• 44 280
  • 733
  •   1
Отговори
# 30

Amra много са малки снимкитеи не мога да видя добре цветовете, които търсиш  Thinking

Извинявам се Embarassed Аз просто изрязах само ръцете и ноктите от снимките, за да не взимат много място, защото идеята ми беше да ги постна като снимки, а не само като линкове, но не стана. Иначе не съм ги намаляла размерите на снимките, такива са си, тъй че дори да пусна необработените снимки пак същото ще се вижда. Нищо, мерси все пак Hug Simple Smile Ще опитам да намеря каквото мога от лаковете. Пък, ако някой нещо се сети по въпроса ще е супер Grinning

# 31
Хоп, да не изпусна, пък после ще ви чета!

Лу - прекрасна тема, благодаря   bouquet

# 32
  • Belgium
Amra , няма за какво да се извиняваш  Laughing

Ако намериш по-големи снимки, пусни ги като линкове, да се опитаме да ти помогнем с намирането на лаковете  Grinning

# 33
Хихихиих Laughing Не за друго, а защото вие тук все показвате снимки и сте доста напред с материала, а аз какво да покажа...мойте нокти не са първа хубост и си ги държа за себе си Embarassed  Затова се извиних, защото ми стана неудобно все нещо питам Blush Мерси още веднъж, много си мила  bouquet

# 34
  • София
Май ще се ходи пак до ДМ, харесах си синьото, макар и да не са ми любими тези лакове, заради трипластовото нанасяне...

# 35
Тази серия също би трябвало сега да е на пазара.  Rolling Eyes

# 36
  • Варна
Мммне, никога не съм я виждала.

# 37
Мммне, никога не съм я виждала.

И аз, но така пише в сайта им.

# 38

като първия е доста по- бебешко розово.

Кой номер е този вдясно?
Предполагам е 19 Vip appeal Peace

# 39
  • Варна
Я ми кажете дали Plastix Collection на Орли я има в БГ! Да знам дали да бия път до мола.

# 40
  • Belgium
Я ми кажете дали Plastix Collection на Орли я има в БГ! Да знам дали да бия път до мола.

Имаше я при вносителя, което означава, че я има в БГ. Но пък в Дъглас са ми казвали, че зареждат само определни цветове на Orly според търсенето. Така че няма гаранция.

# 41
  • София

Няма я в Дъглас(The Mall), но лакчето което ще ти изпратя утре е със същия ефект  Laughing

# 42
  • Варна
А, супер!  Sunglasses

# 43
  • София

като първия е доста по- бебешко розово.

Кой номер е този вдясно?
Предполагам е19 Vip appeal:peace:

Не. Не е. Simple Smile Отидох за него, но този е 30 You're the one !!!

# 44
  • Ст Загора
Запис .Явно които внася в бг есенс дм де някои серии ги внася по - късно от официалното им излизане .

Общи условия

Активация на акаунт