Лакове за нокти - тема 9

• 44 281
  • 733
  •   1
Отговори
# 1
новата лимитирана серия на Есенс за БГ

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 11:16 от toniboni

# 2
Хайде и аз тук  Party
Прекрасно оформление   bouquet и да си повторя въпроса от предната тема - nad tab, ти как си нанасяш топа на Seche Vite? Като обикновен топ, или както пишеше в описанието - капка която се разстила върху нокътя? Аз това с капките хич не го умея   Rolling Eyes

# 3
Nad Tab, много красиво оформени нокти и цветът е чудесен.

Тези лосиони на CND има ли ги и в мини варианти като на OPI? Ябълка с канела звучи разкошно.

# 4
  • София
Цоп и аз,вчера се лакирах със зеленичкото на Orly,но нещо не ми допада особено,май ще се разпиша в размените Thinking

# 5
  • София
Хайде и аз тук  Party
Прекрасно оформление   bouquet и да си повторя въпроса от предната тема - nad tab, ти как си нанасяш топа на Seche Vite? Като обикновен топ, или както пишеше в описанието - капка която се разстила върху нокътя? Аз това с капките хич не го умея   Rolling Eyes

Като обикновен топ, но с много дебел слой без да чакам да съхне лака!

# 6
  • В полите на Пирин планина
Хайде и аз тук  Party

И аз чакам този топ днес.

# 7
  • Варна
Новите на Есънс още утре ще ги преслушам, само да ги има  Flutter

# 8
  • Belgium
Новите на Есънс още утре ще ги преслушам, само да ги има  Flutter

И да споделиш после отзиви, особено ме интересува млечно оранжевия  Flutter

ChinaGlaze Fight Like a Woman Collection (Breast Cancer Awareness)

Лакът на Лейди Гага за корицата на Vanity Fair - Deborah Lippman Wake up in Vegas

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 14:54 от bubanka

# 9
запис  Peace
харесах си 2 от новата на есенс, но трябва да живо да ги "преслушам"  Laughing
Иначе неотдавна си купих нов цвят на Манхатън, светло сиво, но на ноктите изглежда между сиво и бледа лавандула...
Следващият път ако има желаещи мога да кача снимки  Party

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 12:43 от Lalu

# 10
запис  Peace
харесах си 2та студени тона от новата на есенс, но трябва да живо да ги "преслушам"  Laughing
Иначе неотдавна си купих нов цвят на Манхатън, светло сиво, но на ноктите изглежда между сиво и бледа лавандула...
Следващият път ако има желаещи мога да кача снимки  Party

Аз съм желаеща! Simple Smile Аз го гледах този цвят, но се притесних, че ще го докарам на мъртвец с него  Thinking

# 11
Цитат
Публикувана от: Rangua
Вмъкни Цитат
Цитат на: Lalu в Четвъртък, 05 Август 2010, 12:37
запис  Peace
харесах си 2та студени тона от новата на есенс, но трябва да живо да ги "преслушам"  Laughing
Следващият път ако има желаещи мога да кача снимки  Party

Аз съм желаеща! Smile Аз го гледах този цвят, но се притесних, че ще го докарам на мъртвец с него  Thinking

Ок, ще се снимам. Сега погледнах цвета е номер 67C. Наистина в магазина на изкуствено осветление цвета беше различен.
Според мен зависи от тона на кожата дали ще стои добре или не  Peace

# 12
  • София
Кърмачките и бременните да внимават със Seche Vite защото съдържа toluene. Аз спрях да го ползвам и сега слагам RapiDry на OPI, не е толкова добър, но пак става.

# 13
  • София
nat_tab, от къде поръча Claire's Mood ? Много е красив този цвят.

Аз днес си купих тези двата :

като първия е доста по- бебешко розово.

# 14
Лу, страхотна тема. Heart Eyes Hug
Много ми харесавт показаните от теб лакове на ChinaGlaze Fight Like a Woman Collection (Breast Cancer Awareness). Особено първия е търсен от мен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт