Лакове за нокти - тема 9

• 45 231
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • София
272 е като номер (имам такъв от Англия и номерчето е на малкото етикетче горе, оградено като в черна рамка) Peace
хм, поразгледах го и в такова квадратче на етикета пише 60, ето този е във всеки случай (:

# 196
Имам S-He номер 500 и освен, че ми е от любимите съм и доволна като трайност и тн. Използвайте база и топ лак. Peace

# 197
  • София
Момичета, виждали ли сте нещо такова по магазините? Холограмно кафяво синеещо някакво си....

На мен това ми напомня за тези ---> http://www.all-you-desire.com/2010/08/orly-galaxy-girl-vs-urban-decay-bruise.html, въпреки че те не са холограмни.

рано е за есен, стига Laughing

лакът е на miss sporty от серията lasting colour, не пише нито номер, нито име.

Този го имам, великолепен цвят! Grinning

# 198
Да, за щастие още е лято Grinning Аз тепърва ще ходя на море... И както винаги всички наопаки, а аз на обратно  Laughing - все ме влече към nude цветовете със златисти отблясъци. На бронзов тен и лунна светлина стоят страхотно  Sunglasses
Днес си взех Essence Gold Rush-много хубав пясъчен златист цвят и VIP Appeal, за да не изоставам от всеобщата цветна лудост по улиците.

Тези плодчета на Essence да не са ни огряли и нас в БГ, а да не съм разбрала?

# 199
Да, за щастие още е лято Grinning Аз тепърва ще ходя на море... И както винаги всички на опаки, а аз наобратно  Laughing - все ме влече към nude цветовете със златисти отблясъци. На бронзов тен и лунна светлина стоят страхотно  Sunglasses
Днес си взех Essence Gold Rush-много хубав пясъчен златист цвят и VIP Appeal, за да не изоставам от всеобщата цветна лудост по улиците.

Тези плодчета на Essence да не са ни огряли и нас в БГ, а да не съм разбрала?

Да имаше ги,но така и не успях да си купя

# 200
Тези ДМ-ове много взеха да ме дразнят...

# 201
  • София
Еее, кога ги е имало плодчетата? Аз не съм ги виждала Sad

# 202
  • Бургас
272 е като номер (имам такъв от Англия и номерчето е на малкото етикетче горе, оградено като в черна рамка) Peace
хм, поразгледах го и в такова квадратче на етикета пише 60, ето този е във всеки случай (:
Хм, и двата номера като ги гледам са си едни и същи май newsm78 Освен да са от по-стара и по-нова колекция и всъщност цветът наистина да е еднакъв, а номерата не Thinking

# 203
Еее, кога ги е имало плодчетата? Аз не съм ги виждала Sad
В ДМ маи ги нямаше.Аз ги видях в кварталната парфюмерия

# 204
искам плодчета  Crossing Arms

# 205
Вчера  в Бонжур на Славейков имаше стилаж на тази серия на Есенс с плодчетата и на стилажа имаше един единствен лак и някакви  декорации за нокти. Crossing Arms Rolling Eyes

# 206
  • София
Аз пък никога не бих си налепила такива цигании по ноктите, супер кичозно е Rolling Eyes

# 207
Аз пък никога не бих си налепила такива цигании по ноктите, супер кичозно е Rolling Eyes

Joy

аз не ги искам за нокти, децата ще правят картички с тях  Mr. Green

пп най-кичозното, за която се престрашавам, е черен лак със скейл ефект - би могло да мине и за екставагантно, и за циганско - според зависи  Wink

# 208
Да, кичозно е. Аз се нося доста семпло и изчистено в ежедневието и от време на време имам нужда да изтрещя я в цветове, я в идиотски надписи, я в повлеканчести парцалки. А тази седмица ми идеше да си изпиша такова лозунгче и то в работно време. Идеи откъде писалчица?  Mr. Green

# 209
Аз започнах с есенно-зимните  попълнения bowuu
Метеоритния дъжд на Чайна глейз и тъмно син, направо си е черен, на Лореал са новите ми придобивки от днес, пробвани на по 2 нокътя, много ми харесват, малко ми е още тъмен тена, но ще изсветлея  Laughing
Сега ще чакам Парадоксал на Шанел да се появи.
Чудех се и на едно ярко червено, но и аз незнам как точно си го представям.

Общи условия

Активация на акаунт