Лакове за нокти - тема 9

• 45 403
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
златни сте, момичета  Hug

първо ще огледам този на ГР - в неделя бях на голям техен щанд /има един, пред който редовна вися  Crazy /, но вероятно е нямало този цвят  Wink

от тези, които Лу е показала, вероятно първия и много вероятно последния са това, което искам  Grinning

може и да се получи така, че да се прежаля и да дам повече от десет лева за лак  Whistling

Valandin, аз не разбрах дали тя го иска

# 286
  • София
Сега се лакирах с 19 Vip Appeal, не съм много очарована от цвета обаче. Явно още не ми е дошло време за розови лакове, все още съм на друга вълна. Добре че на краката сложих зеления Опи.

Пробвай 29 - странотен цвят. От както съм го купила съм зарязала всички останали. В нета изглежда цикламен, но не е.

# 287
Хвърляйте чоп тогава и една по желание да ме ощастливи (че покрай мен и тя да се охарчи за един-два (4-5) лака Twisted EvilMr. Green

Ами, доколкото разбирам-да.

Lalu, става дума за ето това:

http://i36.tinypic.com/i6y4ag.jpg

# 288
# 289
Valandin, ако ти е на две крачки - вземи го; ако не - пиши и аз утре ще се разходя до 2-3 места, на които съм виждала марката  Wink

# 290
Сега се лакирах с 19 Vip Appeal, не съм много очарована от цвета обаче. Явно още не ми е дошло време за розови лакове, все още съм на друга вълна. Добре че на краката сложих зеления Опи.

Пробвай 29 - странотен цвят. От както съм го купила съм зарязала всички останали. В нета изглежда цикламен, но не е.
Благодаря. Hug

# 291
Включвам се и аз набързо от морето  Party Тук е прекрасно, отивам значи в магазина да си купиа вода и О Чудо! Огромен станд с лакове - есенс!!!! Има едно прекрасно бледо розовко на колор енд гоу в малка опаковка. Каква нормално е цената за такива? Има и КА, много странни цветове, може би и от тях ще отмъкна един.  Mr. Green
Много ми се иска бледо син и бобнонено розов, оказа се че моите перфект и ГР не са очакваните цветове та ще ги пусна за размяна... Crossing Arms

Иначе за плдчетата на есенс - на каква цена е една такава кутиичица? Вижте аз какво намерих - http://shop.artnokti.com/index.php?option=com_virtuemart&pag … d=2&Itemid=26

А колкото до тъмните ръце и ярките лакове - тук по морето всички са така и аз барабар с тях - в момента на тенчето ми свети КА 917 Корал  Laughing Готино е!

# 292
Налакирах се с едно мини на ОПИ от лятната им колекция. Нищо особено розово като розово с лек  оттънък.. Като цяло от последните няколко колекции на опи не съм очарована newsm78 цветовете се повтарят ли повтарят ...

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 17:12 от bubanka

# 293
  • Варна
Аххаха, ще падна вече от смях - тук има и зеленчуци  Joy
Какви ли щуротийки не измислят вече!

# 294
  • София
Хахха, в тоя сайт има чушки, лук и саламчета, а ние тука за ягодки си говорим. Я давайте по-сериозно и си сгответе по една пица на маникюра вместо да ми се лиготите с плодови салати  Joy

# 295
Здравейте! Simple Smile

Да се разпиша при вас за сефте, въпреки че отдавна се вдъхновявам цветово от темата.
Много обичам да си бъркам сама разни чудесии и това е последното, което сътворих - едно омръзнало ми тъмносиньо, което поразредих с млечнобяло, което пък никога не ползвам самостоятелно /разбираемо е защо - както се вижда на снимките, бледа съм като вампир и не ми отива; което пък не ме спира да се мацам с ярко жълто, но туй е друга тема/. В действителност цвета е по-млечен и не толкова ярък, но така излиза на снимките - щраках на най-различни светлини и под различни ъгли, но истинският нюанс не иска да се покаже. Crossing Arms Два пласта е, въпреки че и с един става добре, без топ лак отгоре.

# 296
  • София
Ох, Аризона, чудни нокти имаш  Heart Eyes

# 297
  • Belgium

О, аз съм виждала мини яйца на очи  Crazy

# 298
  • Варна

О, аз съм виждала мини яйца на очи  Crazy
Хм, така като е тръгнало и с пържоли на ноктите ще ходим  hahaha

# 299
Чета ви тук, че има малки опаковки на Опи. На каква цена са и колко мл са?

Общи условия

Активация на акаунт