Лакове за нокти - тема 9

• 44 362
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Някои пробвал ли е да сложи матиращ топ лак в/у холограмен?Интересно ми е дали ефекта на холограмния лак ще се запази newsm78
Точно вчера правих този експеримент  и наистина се получи хубав велурен лак, но холограмността изчезна напълно Peace

# 601
Не бих казала, че се запазва...но се получава много хубав велурен цвят Wink
Някои пробвал ли е да сложи матиращ топ лак в/у холограмен?Интересно ми е дали ефекта на холограмния лак ще се запази newsm78
Точно вчера правих този експеримент  и наистина се получи хубав велурен лак, но холограмността изчезна напълно Peace
Мерси

# 602
Тези дни си взех на КА тъмнорозов и червен холограмни,супер са. PeaceОсвен това ходих на маникюр и ме лакираха с OPI Jade is the new black и май вече ми е в уишлиста. Heart EyesЕто го-

# 603
  • София
Хахаха, това е моя снимка!!! Laughing Laughing Laughing Бях я поствала в един друг форум преди мнооого, много време Laughing Съжалявам за offtopic-а, просто много се зарадвах на съвпадението Embarassed
Постнах я, за да се види лака. Не помня точно в кой сайт я открих  Hug
Да, да, знам, аз просто се зарадвах на съвпадението Mr. Green

Искам ама МНОГО да похваля този лакочистител ---> Чудесен е, изобщо не изсушава ноктите, дори някак ги овлажнява и то видимо - после са леко лъскави, все едно са мазани с масло. Пише, че съдържа рициново масло, явно е от него.

# 604
Освен това ходих на маникюр и ме лакираха с OPI Jade is the new black и май вече ми е в уишлиста. Heart EyesЕто го-
Вземай го чуден е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма да престана да го хваля защото освен всичко има и добра трайност при мен.

# 605
  • Русе
Аз пък не можах да се сдобя с този синия на Манахатън във Варна. Никъде не го намерих.

В София само в аптеки Ремедиум ли има, че май имам шанс да се сдобия с този от там?
И в Пловдив някъде да го има?

Съжалявам, че така ви занимавам само с този лак, но страшно много ми харесва и никъде не мога да намеря подобен, даже и на ОПИ няма. Shocked

И в крайна сметка те някаква лимитирана серия ли са?

тук го има, но доставката е към 6-7лева.
http://beautycosmetic.biz/manhattan-collection-lak-nokti-p-4748. … 89464d0d963df65f0

# 606
Да,знам за там, но първо, че не съм фен на пазаруването по интернет, а и второ с доставката излиза прекалено скъпо при положение, че мога да гонамеря в София. Само малко разяснение дали само в Ремедиума го има ми трябва.

# 607
Момичета,може ли да ми препоръчате хубаво,класическо червено?Нито да е кърваво,нито да е като лютеница,нито да е перлено (имам и трите варианта)? Praynig

# 608
Момичета,може ли да ми препоръчате хубаво,класическо червено?Нито да е кърваво,нито да е като лютеница,нито да е перлено (имам и трите варианта)? Praynig

Не знам какво точно търсиш, но аз имам това:

и е гору-долу хубаво като цвят и с много хубава покривност, ама страшно маца като  се чисти.

Вие имали ли сте проблем с на Есенс лаковете. Вече втори и то от един цвят ми става някак на конци, а винаги след като  чистя лака си мия ръцете, за да не остава памук. Идеи от какво може да е?

# 609
  • София
Запис.  Laughing

И да кажа, че и аз съм доволна от лакочистителя на Арома.
По принцип ползвам различни лакочистители - без ацетон за светли лакове и със ацетон за тъмни.

# 610
Вие имали ли сте проблем с на Есенс лаковете. Вече втори и то от един цвят ми става някак на конци, а винаги след като  чистя лака си мия ръцете, за да не остава памук. Идеи от какво може да е?
Ползвам доста лакове на Есенс,но досега не съм имала подобен проблем с някой от тях.Може би самият лак нещо не е наред. Rolling Eyes

Днес се лакирах с черния холограмен на КА.Хубав е, обаче нещо не мога да се възприема.Свикнах последните месеци с ярките цветове и май още не му е дошло времето на този цвят,поне за мен.

# 611
MAC Venomous Villains Collection for Disney. И трите са уникално готини. Heart Eyes

# 612
Аз пък не можах да се сдобя с този синия на Манахатън във Варна. Никъде не го намерих.
http://www.manhattan-cosmetics.com/uploads/tx_manhattan/products … 4002554444350.jpg
В София само в аптеки Ремедиум ли има, че май имам шанс да се сдобия с този от там?
И в Пловдив някъде да го има?
Съжалявам, че така ви занимавам само с този лак, но страшно много ми харесва и никъде не мога да намеря подобен, даже и на ОПИ няма. Shocked
И в крайна сметка те някаква лимитирана серия ли са?

Не във всяка аптека на Ремедиум го има. Rolling Eyes

Днес се лакирах с черния холограмен на КА.Хубав е, обаче нещо не мога да се възприема.Свикнах последните месеци с ярките цветове и май още не му е дошло времето на този цвят,поне за мен.

Аз пък с съм с него на крачетата  newsm56и много му се радвам  Heart Eyes

# 613
Ауууууууу, densi, получих сърцепляс  Heart Eyes Вълшебни са! Дали и тук ще се появят септември newsm78

# 614
Ще ги чакаме. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт