Отговори
# 90
Момичета, даваха ни по бтв в обедната емисия. http://www.btv.bg/videos/novini/video/888603072-Kampaniya_za_karmeneto.html Аз съм в бяло и се обяснявам много  Joy hahaha

# 91
Ти ли си Елена?! Аз гледах емисията и казах на мъжа ми: "Браво на тази Елена, има детенце на 11 месеца и вече чака второ!"

# 92
helene8118,,
Не се притеснявай...не си ме ядосала изобщо. Това е форум и всеки може да споделя мнението си свободно.
Аз твърдо заставам зад мнението си, че Богословова е страхотен специалист и човек. За мен тя е един от малкото лекари успяли да останат човечни, отдадени на работата си и да не са алчни. Разбира си от работата и аз се чувствам спокойна в нейните ръце.

Права си, най-важното е да имаш пълно доверие на докторката си! Пожелавам ти скоро всичките ти притеснения да изчезнат и да се наслаждаваш на една безпроблемна бременност до края!  Hug

# 93
  • София
Vaniastoeva, относно кръщенето, защо не вземете има едни комплекти , които включват снимка, отпечатък за ръчичка и отпечатък за стъпалце. Това е различно и оригинално и остава за спомен.

# 94
Хора вчера както си лежах по гръб и виждам корема ми леко се издува пипнах на мястото и усетих нещо заоблено като връх на ябълка-може да е глава или краче. около 40 секунди беше така и после се измести. Grinning Вие имали ли сте такова преживяване?

# 95
Hellene8118,, благодаря за хубавите пожелания. Най-важното е да сме здрави...децата, майките и всички които обичаме.... Желая и на теб хубава, безпроблемна и много спокойна бременност.... а през зимата всички да прегръщаме здрави бебета.

Monkas,, това с корема е много готино усещане. Аз си спомням с първата ми бременност такива спомени. Мислия обаче, че ми се  е случвало когато бебето вече беше по-голямо, в по напредналите месеци. Размърдва се и си застава в някакава поза, а моят корем изглежда крив....много смешно и сладко.... Grinning.... след малко пак се размърдва и така....

# 96
Хора вчера както си лежах по гръб и виждам корема ми леко се издува пипнах на мястото и усетих нещо заоблено като връх на ябълка-може да е глава или краче. около 40 секунди беше така и после се измести. Grinning Вие имали ли сте такова преживяване?

аз преди няколко дни такъв ретник получих че целия ми корем се изду hahaha

# 97
BebEshOnDeL , браво , че има такива кампании Hug Бременността ти се отразява чудесно Hug
Анастасия, да ти е жива и здрава рожденничката  bouquet
Аз още се ровя в сайтове за колички, понеже и аз съм решила да е до 500лв засега съм се спряла на тези двете-
http://www.bebe-best.com/hauck-malibu-duo-set-lolli-orange-2010.html
http://www.bebe-best.com/chipolino-vip-maxima-2010-blue.html
Ето и още една, една майка спомена, че я имало в София със зимният кош на цена 550лв, гледам , че по немските сайтове е на 280евро
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5 Mamba651

# 98
Честито на прицесата! Да расте едно здраво,весело и умно дете!

Мари,първият линк който си дала на количката ми направи впечатление,че и на Която е същата,но твоята е с над 100 лв по евтина.

Аз си имам и аз фаворит на количка,но нова е около 600 лв,които няма да дам,а ако имам възможност ще си я намеря запазена втора ръка. Повече от 350 лв за мен са излишни за количка,по добре за останалите пари да си купя нещо друго.
Елинка-Малинка ако си решила да даваш 2000 лв за количка смятам че това си е само твое решение и щом имаш наистина такъв мерак и най вече възможност-купи си я.

Тази вечер отидох малко по спешност на преглед,защото бях с големи болки,доктора гледа бебчо пак на видеозона и пак сме напред с времето-според размерите термин 01.12. - цели 2 седмици напред. И все още си има пишка  Grinning

# 99
⅞ ...and Happily Ever After Да да същата е но моята е с baby port докато на mari:) nqma port в комплекта

# 100
Която, виждала ли си я на живо?Дали е лека, ще ми се да я видя , че така по интернет newsm78 Иначе на мен ми трябва предимно заради коша за новородено.
⅞ , радвам се , че всичко е наред, голямо бебе си отглеждаш HugКакво си харесала ако не е тайна?
Ето още една , която е пълен комплект-кош за новородено плюс столче за кола
http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-nurse-products_id-17514.html

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 20:54 от mari:)

# 101
Ох, вчера писах, писах и накрая форумът пак заби и всичко отиде по....

Както и да е, това е вместо запис, пък после ще пиша и аз по-детайлно....

# 102
момичета,здраво обсъждате темата за количките  newsm53 аз моя модел си я избрах още преди време една приятелка имаше такава за мен е важно да е: лека,маневрена,с голям багажник отдолу,да се сгъва лесно и да не заема място в багажника и да е на поносима цена. Не държа толкова на зимния кош просто защото и тоя вид е достатъчно добре закатано бебчето,а и в най-големия студ за колко ще с инавън,просто съм видяла на живо две години как тая количка не мръдна. Тая отговаря на моите изисквания http://www.babyplanetbg.com/index.php?m=320&category=126& … =Zippy&lang=1  newsm10 всеки си решава важно е да сме доволни накрая от избора Hug лека вечер на всички за русенските мами за лекцията май остава срещата утре на пантеона  9:55 ще съм там

# 103
gali3009 Няма ли да пием кафенце  newsm78

Аз количката я знам твоите приятелки ги мярках често по центара Hug

mari:) количката е страхотна ходих да я видя на живо тиках я ама това беше преди 3 месеца Hug Hug Hug и се влюбих в нея и си казах това ще е няма да съжаляваш ако си я вземеш Hug Hug Hug а тази другата триколка аз съм била свидетел как се обръща бебе от такава поличка беше ужасно ooooh! ooooh! ooooh!

# 104
  • Бургас
По нощите, да се включа най-накрая и аз.
Темата за количките я следя с голям интерес, защото и на мен ми предстои да направя своя избор живот и здраве. Старата количка я дадох на една приятелка миналата година и щях да си я прибирам като му дойде времето, обаче мъжа ми рече: ще купуваме нова  Rolling Eyes ...Ами добре, щом казваш  Laughing
Djesy, sany81, ще се завъртя покрай Флората утре вечер, обаче дали ще ви позная  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт