Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките колички и какви са препоръките?
Какви са препоръките за укрепване на имунната система на децата?
Какви са мненията за болничния престой и болничните дни по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките колички и какви са препоръките?
Форумът обсъжда различни марки и модели бебешки колички. Мненията варират, като някои майки споделят, че са доволни от Стокке и Куини, докато други предпочитат Прег Пего Унио и количките на марката Принцеса Рол. Някои изразяват съмнения относно високите цени на някои модели, като смятат, че не си заслужават. Препоръчват се и магазини за разглеждане на различни модели, както и онлайн магазини за поръчки.
-
Какви са препоръките за укрепване на имунната система на децата?
Форумът предлага различни съвети за укрепване на имунната система на децата. Една от препоръчаните опции е имуностимулиращ сироп, извлечен от коластра на крава, който се споменава като ефективен, но труден за поръчка. Освен това се споменават витамини като PreNatal на Jamieсон и фолиева киселина. Някои майки предпочитат естествени източници на витамини пред приемането им. Въпреки това има загриженост относно сериозните заболявания, които изискват антибиотици, и се търси начин за укрепване на имунната система предварително.
-
Какви са мненията за болничния престой и болничните дни по време на бременност?
Форумът съдържа различни разкази за болнични престои по време на бременност. Някои майки споделят отрицателни преживявания, свързани с трудности при получаване на направления за хоспитализация и обслужване от лекари. Има също така изразени опасения относно ограниченията за брой дни на болничен и необходимостта от хоспитализация. Освен това се споделят и положителни преживявания, като успешни прегледи и удовлетворение от обслужването.
-
Какво да купя за подарък за кръщене на 2-годишно момиче?
-
Какви са мненията за бебешките колички?

Както се шегува мъжа ми днес ще сме в ада

И предния път и сега съм от началото в болнични.Когато сега отидох за първото продължение на болничния акушерката се направи на интересна, че нямало да ми стигнат дните докато изляза майчинство, но милата не знаеше, че на мен нещата са ми ясни и като и казах, че ще направя някъде почивка от ден два,а и без това имам влизане в болница към 15-16г.с. и се обезмисля прекъсването и се