Отговори
# 135
  • София
И от двете маси бих си похапнала с удоволствие  Laughing нищо, че уж вече закусих  Blush

Момичета понеже малко ви изпуснах, не знам дали сте писали мажете ли се вече с нещо и каква козметика ползвате сега, някаква специална за бременни. Аз тази седмица като се видя с моята козметичка тя ми каза, че щяла да ми предложи някакъв хубав крем, с който да почвам да се мажа, въпреки че и имам доверие ми е и любопитно Вие какво ползвате.

Малко по-късно ще постна линка с някакъв комплект за козметика за бременни, който бях чела в теми във форума, че го препоръчват

Hug приятен и прохладен ден ако може от мен

# 136
  • област Варна
Тъй като предразположението към стрии било генетично заложено, реших че няма смисъл да давам по 30-40 лв за кремове и се мажа с Икаров за 5 лв, нищо че пише да се ползва след четвъртия месец.
Днес най-накрая намерих време да си епилирам краката - тая болка наистина може да ти предизвика контракции. И кръст ме заболя след всичкото това чекнене в странни пози.

# 137
Момичета, днес съм особено щастлива, защото големият ми син навършва 14 години! Много му се радвам, защото е едно прекрасно момче!

# 138
Happy-mamma, да ти е жив и здрав!   bouquet

# 139
http://www.prikachi.com/images.php?files/1170727u.jpg

Дано да се отвори картинката, защото искам да ви почерпя!

# 140
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и от мен след няколко дневна командировка до София Simple Smile
Честит рожденник на happy mamma. Да е жив и здрав и много да я радва и да помага.
Аз казах на шефа, който прие новината много добре. Каза, че това е страхотна новина и , че сега трябва да бъда много спокойна. Аз съм още по-спокойна след тази реакция от негова страна  ooooh!
На мен резултатите от БХС трябва да ми излязат в понеделник-вторник. Вероятно ще се допитам и до вас, че не знам кога точно през седмицата ще мога да отида да си ги взема лично от терапията, за да ми направят някякъв коментар на място. Иначе аз ще си ги видя от сайта им. И аз не знам ударите на сърчицето колко са, само знам, че бебето върви със седмица на пред, което не е проблем, явно овулацията ми се е изместила на пред, както и предполагах, но така и не стигнах до замерване/определяне на точния период. Казаха няколко пъти, че има страхотна сърдечна дейност, и , че изглежда добре на ранния скрининг. Дори не успях да прегледам какво точно драсна на снимката за БХС-то защото бях избягала от работа и се наложи да се придвижа много бързо от центъра на града, през АГ и до терапията и обратно до офиса... И се притесних, защото тогава не знаеха нищо.
Днес ходихме на алеята на книгата в морската градина и си купих още 2 книжки, след малко си лягаме за следобения сън с милото и мисля да почета малко.
Хубав ден от мен. Много е жежко във Варна, не знам как е по другите градове, но тук на терасата термометъра ни показва 35 градуса на сянка, това за крайбрежен град е прекалено много. За това си пазим къщата и си стоим на климатик.

# 141
  • област Варна
happy-mamma честит ти рожденик, много да те слуша и да те радва.

# 142
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте и от мен  Hug
Честит рожденик на happy-mamma, много да те радва  Simple Smile
Аз съм много по добре от няколко дена, въпреки ужасните жеги...искам вече малко да завали, както не обичам дъжд, вече ми липсва  Blush
На мен пък вече нещо не ми се работи и нямам търпение да дойде 26.08 да се разходя малко до Русе / на лекции де, за 2 седмици, но пак си е разнообразие/ И после до края на Септември и затваря хотела и ние с бебчо ще си почивамеее  Party
Да ви се похваля че вчера милото ми купи панталон Heart Eyes понеже не си харесах дънки, а и то за сега ми трябва по тънък, много съм щастлива понеже от 2 месеца само ролки обличам, нищо друго не ми става  Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 15:45 от mimi_jobnoto

# 143
Честит рожденик на хепи мама!

И аз почвам да си мисля за мазането вече. Ще пробвам Веледа.

След малко изчезвам на фризьор да ми боядиса корените и да ми обере връхчетата.

# 144
Аз се мажа с крем Кокона Майка той е против стрии специялно за бременни струва ако не се льжа 8лв Днес ми е много кофти цял ден ме боли ниско доло и като стана все едно ме придьрпва  много е гадно и болезнено на моменти чак едва ходя има ли някой с такьв проблем ако до утре не мине отивам на лекар че сьм много притеснена   Sad

# 145
Според мен още днес на лекар!  Naughty

# 146
Честит рожденик на щастливата мама  bouquet
Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи  bouquet
Мисля в понеделник, най-късно втроник да се ориентирам вече за ЖК, но хич не ми е лесно ooooh!

Тук наблизо няма лаборатория в която да си следя нивата на Плацентариния протеин и свободният човешки хорионгонадотропин (занижени са- Протеина наполовина, а  другото е доста надолу, но не е под границата Confused), а съм на второ БХС, чак на 10.09(тогава трябва да съм вече 18 сед. и ще може да се види как се развива бебчо Praynig)
Ще ме гледа Димитрова във Майчин дом София.
Много ме е страх момичета Cry, направо не ми се пише...
Тия дни ще започваме ремонт, дано да си отклоня малко вниманието, че се побърквам от мисли и притеснения Cry
Съжалявам, че ви натоварвам, но имах нужда да споделя!

# 147
Благодаря на всички за хубавите пожелания!!!

Малко ми е тъжно днес, че не съм до сина си на рождения му ден, поплаках си, ама скоро ще се видим, така че стискам зъби. А и заради мъничкото трябва да съм само позитивна.

Надеждата, не допускай да потъваш в притеснения. Ралаксирай, мисли си, че всичко е наред, бебчо е усмихнат и здрав. В моята книжка много препоръчват позитивно мислене, със сигурност ще ти помогне. Стискам палци!!!!

# 148
Здравейте,
Мина и моята ФМ...много доволна съм,дребчото е 9см вече всичките важни органи бяха огледани...толкова неща научих(а не ги знаех с първата бременност)  бедрото на бебо е 1.4 см,НТ 1,6 см в норма,какво друго гледахме...а да и аз съм с седмица напред по размерите на плода ...ама когато тогава,бях изумена от мозъка на човечето Simple Smile)) как се вижда всичко  Mr. Green видяхме гръбнака и това че няма прекъсване и да познах за пола -явно ще съм двойна свекърва МОМЧЕ ще е на 99% има чура и тестиси Simple Smile..аз все още се надявам на мома,но док ми каза да не се Joy та така имам и филмче с движения Simple Smile

В понеделник искам да птива на БХС в Терапията...Кали моля за едно ЛС с час ли отиде или когато имаше възможност и колко заплати?

Ей сега погледнах пак имам зацапване-какво е това чудо незная вече Sad ех

# 149
  • Somewhere over the rainbow
Тъй като предразположението към стрии било генетично заложено, реших че няма смисъл да давам по 30-40 лв за кремове и се мажа с Икаров за 5 лв, нищо че пише да се ползва след четвъртия месец.
Днес най-накрая намерих време да си епилирам краката - тая болка наистина може да ти предизвика контракции. И кръст ме заболя след всичкото това чекнене в странни пози.

И аз така с епилатора и едно чекнене и извиване  ,ама  като стане голям корема и не мога да ги стигам не знам какво ще правя-от сега уговарям такото да ме епилира
За мазане си купих бебешко олио на джонсън-дали помага или не не знам,ама пък хубаво мирише и стриктно мажа след баня, а и все още н е съм почнала да нараствам драстично и засега това ще мацам, много препоръчват зехтина и може би по -натам ще си купя и него.
Тук също е много горещо и не може въобще да се излезе и ще  си вися пред компа и чета.
Пожелавам ви хубав и спокоен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт