Отговори
# 195
  • Varna, Bulgaria
И аз да се отчета за килограмите. Аз също започнах с повече, от колкото е нормално за мен, ама пусто зимно червено винце...  Embarassed
Започнах на 70 кг. , сега варирам имам дни , в които нямам и 71, имам и дни , в които съм 72, вземам средната стойност 71.5 кг. Добре е 1.5 кг в плюс за сега, надявам се до края на 4 месец да не бъда повече от +2.5 кг, това ми е целта, но каквото, такова.
Преди малко научих, че една моя приятелка също чака бебче, около месец след мен-много съм щастлива  smile3501
Бенджи, честити розови гащи, ти нали така и сънува, голяма работа е това 6 чувство у жената  Peace
За контракциите, и аз имам такива, но както каза доки били безболезнени, т.е. не ги усещам, но ги има. Това се видя на УЗ , как матката се свива, когато се наблюдава под определен ъгъл. Изписа ми Магне В6, които трябва да пия по 3 на ден, но аз сведох до 2 за сега. Чак на 15 Септември съм на преглед, дано да няма проблем до тогава  Praynig
Обичам диня, ходя не ходя по 10 пъти ям си я, какво да направя като ми е най-освежаващия в тези жеги плод ...
А иначе с предишната бременност не ми се ходеше необичайно често до тоалет, но с тази съм редовен абонат  Laughing

# 196
И аз сега се притесних, като заговорихте за контракции. Нямам болки, но ако стана рязко и имам придърпване. Четох някъде, че било нормално, от разтягането на матката, ама като ви чета сега се чудя какво да правя. На лекар съм чак след две седмици Rolling Eyes

# 197
Евридика, спокойно, при едни симптомите са за едно при други, за второ нещо. Не се шашкай излизшно  Hug
Аз стартирах 58, като смъкнах до 56, ама сега май пак си ги възвърнах. Дано не кача повече от 15-тина  Rolling Eyes

# 198
Izpisaha mi I na men magnezii 3x1 .

# 199
  • област Варна
Някоя мама да я боли днес главата случайно? Направо ще ми се пръсне. Имало големи слънчеви изригвания уж - с това ме успокоява една колежка.
Аз в четвъртък ще ходя да се записвам на ЖК и ще видим бебо, после чак в началото на септември.
А за килограмите не знам колко съм качила, но най-много два. Кантара ми е обикновен и на различни места в нас показва различно. Май трябва навън на цимента да се тегля, където би трябвало да е най-равно и точно. За сега съм около 58 кг. само че не помня от 55 или от 56 стартирах. Чудя се дали да си купувам електронен, ама ще видя първо на колко време ще ме викат на ЖК да ме мерят и теглят и после ще преценя.

# 200
Аз съм в отпуска и ви чета, чета...... не знам защо реших да си отворя и служебната поща, обаче. Толкова много се ядосах.  #Cussing out и сега ме стегна коремът. Исках да ви питам как ви се отразява служебното напрежение? Аз преди дори си се радвах на себе си, как когато бях бременна нищо не беше в състояние да ме изкара извън релси и да ме ядоса. Игнорирах всякакви дразнители и то ефективно, но сега няма такова нещо.  Shocked.
Написах сега един много възмутен мейл, но не съм го изпратила, защото трезво прецених, че е хубаво да мине малко време и пак да го прочета преди да го изпратя, та да не е твърде гневен.

Исках също да питам, ако някоя от вас работи в по-голяма фирма с повече шефове, на кого смятате е редно да се сподели за бременността. аз съм в голяма чуденка - дали да е на прекия ми шеф или пък на Човешките ресурси или на Биг Бос newsm78?

Да споделя малко за стриите - след 2 бебета, нямам нито една. Според първият ми доктор още преди 10 години, било въпрос на кожа. По-тъмната и по-"дебела" Embarassed (като моята) обикновено не се цепела, докато стриите били по-характерни за по-тънка и светла кожа. Аз въпреки това се и мажех, за да знам, че съм направила каквото зависи от мен, но честно не вярвам да ми е помогнало. Сега се мажа, когато се сетя с един крем за тяло (не е специално за бременни), който ми ухае много приятно.

# 201
Записах си час при моя АГ на 20 август, разбрахме се тогава да направя и второто БХС /първото го пропуснах/. Но ми каза, че е рано сега да правя ФМ, а пък на мене ми се искаше да видя по-хубаво бебчо и да си имам запис. Ама щом казва...
Много се вълнувам, че се прибирам за малко в къщи!!!

А за стриите и кожата - моята кожа е много светла и много прозрачна, но не направих стрии /дано и сега да се опазя, че са ми повече годинките и все пак не е същото/. Явно наистина зависи както от особености на кожата, но все пак ми се струва, че и грижите оказват влияние... Само предположения...

# 202
  • Mostly in my mind
второто БХС кои седмици се прави?

# 203
второто БХС кои седмици се прави?

15-19 г.с.

# 204
Само минавам да се запиша.... чак на 14-та страница....  Joy  Blush

# 205
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте! Аз също ходя до WC през 5 мин и откачам, а вечер по 1-2 пъти най много. Не знам какво чак толкова се притеснявате за тия килограми...аз още не съм почнала да наддавам, но се успокоявам като ви чета, как сте се запритеснили че сте качили  Hug Peace Аз съм на 21 и честно казано не ми пука особено, и не мога да се ограничавам, особено сега Crossing Arms
А и за прегледите, аз съм и аз чак след 12 септември, а последно ходих на 02.08. но вече съм някак си по спокойна, ми то така си е най добре, не само да се шашкаме за най малкото нещо  Hug
Приятен и спокоен ден мами..
А...и честити розови гащи Бенджи  Simple Smile

# 206
mimi_jobnoto, сигурно нямаш излишни пък и не качваш- няма какво да се притесняваш,ама такива като мен дет си влачат едни 10кг отгоре имат реалните притеснения затова на какво ще приличат накрая.За едно си права обаче- и да се притесняваме файда няма,резултата е далече по-значим от едни кила.
За протокола стартирах от 70кг,не съм се качвала още на кантара понеже ме е страх. Mr. Green Абе,ако съдя по дрехите още не е трагично положението  Mr. Green

# 207
Аз стартирах мисля от около 63 кг. при 175 см., а сега съм 66.
Значи вече съм напред с 3 килца  Crazy

# 208
adi_v4, подкрепям те. Мими наистина няма какво да се притеснява. Моята първа бременност я стартирах от 45 кг и даже се радвах, че малко ще се позакръгля. Сега обаче работата е "на косъм" - 51 кг при  ръст 1,60. Ако наддам точно 10 ще съм ок, обаче ако изпусна фронта, направо не ми се мисли - зимата ще се търкалям като една голяма снежна топка.
Бенджи, честити розови гащи и от мене!!! Мнооого се радвам на момиченца, нали край мене са само мъже.

Кали, според мене добре е да информираш прекия началник. Големите шефове са далече от тия работи, пък и твоят началник ще му каже , ако сметне за добре. Това е в случай на голяма структура във фирмата. /Казвам го от личен опит/.
Ако обаче работиш в по-малка фирма и контактуваш директно и с баш шефа, то по-добре ти да му кажеш. Така че, според структурата ще вземеш и най-доброто решение. А пък за работа и да си хабиш нервите, полза голяма няма, каши и глупости стават всеки ден. По-добре се радвай на бебчо.

# 209
Бенджи, спряха ли ти секса? А плажа? Казаха ли ти да си почиваш и лежиш или само магнезий?

Общи условия

Активация на акаунт