Отговори
# 180
Добро утро да е  Hug
Ние ходихме до Русе да си видим момченцето. Е там не се диша, просто няма въздух. Тук в София е рай, аз се завивам с одеяло, че ми става студено.  ooooh!
С първата бременност и аз сънувха момиче, ама се роди момче. Тази мъжът ми е сънувал момиче  Laughing Да видим...

# 181
  • област Варна
Evridika да не те отчайвам, ама колкото се доближаваш до края толкова по-зле става  Laughing

# 182
Една колежка ми казваше, че ако сега ходя по толкова, след това ще бъде тройно повече. Сега ставам по 3 пъти на вечер, по натам по 9 пъти Joy

# 183
Мен ме гледаха отново на ехограф преди 4 дена-всичко е наред с бебето и е според седмиците си, но доктора ми изписа Монурал за цистита, а това се оказа антибиотик, изпих го,ама нещо май не чувствам облекчение и сега се чудя кой да убия за това,че се доверих да пия АБ, а не ми минава и се питам постоянно дали няма да навредя на бебето. Пих 3 седмици Неоринал, сега минах на Уринал, ама не ще да мине и не ще от тези билкови глупости. Страх ме е да не направя накрая бъбречна криза и да направя накрая точно контракции,че пак няма да го износя до край. Доктора ми по ЗК не искаше и да чуе за АБ или нещо по-така, каза да си карам с билковите, ама мен ме боля много и на морето и след това и друг ми го изписа. То по принцип другия е по-добър като лекар,ама все пак-по време на бременност трябва да си се внимава с АБ...и това след две антибиограми и двете различни-различни бактерии, различна чувствителност. И сега съм се хванала за главата и не спирам да се притеснявам.

# 184
  • Varna, Bulgaria
Привет, дами,
видях си резултатите от БХС, май са добри, но ще ходя да ми ги разяснят през някой от идните дни, не знам още точно кога...
Хубав ден спорна работа на работещите, приятна почивка на почиващите.
Аз обявих , че живот и здраве , ще работя до Коледа някъде с един малък отпуск през Септември, че пълволаче имам тази година Simple Smile

# 185
Здравейте мили бъдещи и настоящи майчета Simple Smile
Крачето на моето малко момиченце се оправи Simple Smile  Както каза лекарката, че до два-три дни ще мине - така и стана. Но и ние не стояхме, компреси с лед (като беше писала anilevi) и с едно пръскало пръскахме, и на плажа в солената водата и така.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ за подкрепата.

Ние ходихме до Русе да си видим момченцето. Е там не се диша, просто няма въздух. Тук в София е рай, аз се завивам с одеяло, че ми става студено.  ooooh!
Олеле, наистина ли е толкова горещо в Русе? Ние там ще кумуваме на наши приятели в събота.  То и в Бургас си е горещо, но като чета, че няма въздух и незнам... Пък и на сватба... Ама нищо ще се поизпотим малко, ама ще съм кума  Laughing

# 186
Да се разпиша и аз за днес.Вчера бяхме цял ден на масанали бяхмена едното кръщене.Много хубаво си изкарахме.  SunglassesСега отивам да ви чета по назад.

# 187
Дадох си кратка почивка извън града и отново съм на линия. Бързо оздравяване на боледуващите!

# 188
Привет, мамчета!
Надявам се всички да сте се насладили на релаксираща почивка, а работещите да започват седмицата спокойни и уверени!
Аз се наспах добре през почивните дни и сега бързам да започна да работя. Имам притеснение обаче, чекоремчето ми много започна да стърчи и май съм понатрупала някое килце. И апетитът ми се върна с пълна сила. Изобщо не ме радва ситуацията, защото стартирах от повече килограми и трябва да съм внимателна. Страх ме е след 10 дни в къщи да се претегля... Лошо, трябва да взимам мерки. Някой с подобни проблеми? newsm78

# 189
Как сте мили мамчета ,нека и аз днес да се запиша Rolling Eyesпри мен едно и също,в къщи на дивана и постоянно дъвча нещо  без да ми се яде но ако спра и за 2 часа и става лошо-такова гадене ме гони ,че вечер едвам заспивам Twisted Evilи аз качвам килца и то без да ям сериозно дори мога да кажа ,че ям по-малко от преди ,но нали най-важното е да е добре малкия в коремчето Naughtyvalidob -бързо сте взели мерки,радвам се а аз искам да попитам има ли все още мами,които не са правили фм и бхс,защото още се чудя,моето доки каза -към 18 седмица newsm78

# 190
happy-mama  и аз съм като теб.Повечето време съм си у нас в тези жеги,излизам надвечер,гледам да не хапвам много и нищо вредно,но коремчето тръгва напред.Стартирах с + в кг-те и сега треперя....затова гледам все някакво движение да си измислям.До тук съм +2,5кг за 14г.с.

# 191
Идвам на отчет понеже от няколко дена ме понаболяваше с едни придърпвания ниско долу, леко се притесних, мислех си че е от разтягането на матката и горе-долу така се успокоявах.
Обаче следващата ми консултация е чак за 19-ти та днес не издържах и отидох на УЗ и добре, че го направих, защото се оказа, че съм с контракции.   Confused
Много ясно се виждаше на видеозона как матката се свива рязко и затиска бебчо за тумбака.
Иначе бебо расте, вече е към 9 см и тежи 160 гр.
 Май, май ще оцветяваме гащите в розово. В началото бая се криеше, наложи се вагиналната сонда да ми пъхне докторката и пак се свиваше, едва накрая разтвори крачета и видяхме срамни устни   Mr. Green

# 192
Бенджи честита девойка Mr. Green И аз имам чат пат едни такива придърпвания. Не ме боли, а точно все едно ми се разтяга нещо. Много странно, а съм на преглед чак на 27.08.
И аз се притеснявам за килограмите. Започнах от 61 кг, а сега съм 65 #2gunfire
Не ям повече от преди, но си качвам. На ЖК ме записаха, че започвам от 63 кг, защото бях в 10г.с. тогава.

# 193
Здравейте коремчета, връщам се след двудневно посещение на вилата, защото в нас лакираха душемето и не трябваше да съм си тук - за да не дишам отровите, че мнооого силна миризма бе  Sick

Виждам, че добре напредваме с темата, за килограмите да се отчета - и аз стартирах с повеко, отколкото съм в действителност и бързо бързо добавих още 4-5 към осанката си...ама сега като се меря всяка седмица - от един месец не съм мърдала , което си е малко облекчение, явно е от жегите  Naughty

Днес съм на вълна пердета и щори - ремонта е на финала, тази седмица боядисват стените - и следва приятната част по обзавеждането  Laughing Вчера с милото даже обсъждахме варианта да скочиме за някой ден до морето към края на август - което още повече ме одобри в горещините  Crazy

Желая на всички ви хубав и чудесен понеделник  Hug

# 194
  • Mostly in my mind
Бенжи, от какво са предизвикани контракциите или не се знае?  Confused трябва ли да се пазиш по някакъв начин, предписаха ли ти нещо?
и най-важното: ЧЕСТИТИ ТИ РОЗУФКИ ГАЩИЧКИ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт