Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 374
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Моята свекУрва има по-дива реплика, а именно: Духни лампичката, баба!

А пюре от тиквички произвежда фирма ,,Нарцис''. Много ги харесва Ники, особено с малко марковче и ориз.

# 346
Само да се похваля че ние вече си имаме Зъбчеее...  tooth
Така...споделих се радоста и сега се връщам да си чета  Hug

# 347
  • София
Нарцис, абе аз мислех да премълча продълженията, да не се плашат момичетата...  Mr. Green от сорта "Къде е мама? .... "Ауууу, ама тва дете не познава майка си, тц, тц! Повечко на ръце искам, МАМО!" ..."А на Пена детето на 5 месеца познаваше и леля си!"  Joy

Ради, честито ви зъбче! Как върви захранването?  Hug

# 348
  • Варна
Момичета минавам само да ви кажа че до сега пак стоях пред спешния с Ирена, взех си акъла от 5 след обед започна да прави спазми леки дадох и Вентолин спряха. Към 7 и 30 започна отново да прави спазми но много силни не мога да сваря пак да и дам Вентолин. Спряха за 10 мин и пак започна вкоченява се цялата абе ужас звъннах на личната и тя вика тоя път правите ларингитни спазми не бронхиални и Вентолина нямало да помогне да отивам да бием Урбазон, през това време вдигна и Т. По най бързия начин се замъкнах до спешния в квартала настроена че ще пак ще е някой идиот на смяна, а то се оказа много любезна и разбрана докторица. Много доволна останах сложи и Урбазон прегледа я, накараме да изчакам десетина минути да се овери че всичко е наред и така ни пусна да си ходим. Сега уж се успокои Иренка дано не се повтарят повече този тип спазми че били по лоши от бронхиалните, тя два пъти направо посиня явно не е можела да си вземе въздух. Оф милата ми направо се измъчи.

# 349
Сияна, много неприятно ! Дано не се повтаря , добре че сте го овладели ! Милата Ирени !

# 350
  • София
Сиянче, дано не се повтаря, лека вечер ти пожелавам и утре всичко да е наред!  Hug

# 351
Сиянче  Hug

Ника-нашето захранване хич го няма...голяма мъка е,днес дадох морков с картоф и с това че сложих и кърма я излъгах да хапне няклко лъжици-ма с голяма мъка  Tired

# 352
  • София
Ради, а такива сладки не иска ли - например ябълка с тиква, банан , манго и т.н.

# 353
ДВ!
Сиянче гушки за теб и Иренка!Дано имате спокойна нощ Praynig и не се повтарят пристъпите!
Ради честито зъбче!
Съни как е Диманка?Дано да смъкнете Т Hug

Сиянка пък днес беше изключително крива.Ужас просто,цял ден не спа и следобяда вече беше невъзможна.Добре,че поспа накрая малко,че горе-долу се пооправи.
Иначе успях да се подстрижа.
Това за лампичката не го знаех-една камара простотии Confused Иначе всички се изредиха да я карат да прави боц,но малката ги игнорираше Mr. Green само на нас  с баща и прави Simple Smile
Аз утре ще давам жълтък,само дано да няма проблеми.
Желая ви лека и спокойна вечер! Hug

# 354
Ох, Сиянка, да се оправя Иренка! Hug
Много й се насъбра напоследък. А и на теб също. Hug Hug Hug
Аз се ошмулвам наоколо само. Чета ви, но не ми се пише много много. Имаме си две зъбчета вече - не съм се похвалила на дружината. Тая вечер се видяхме с доста хора и от подмятане Деян направо се побърка от рев като се прибрахме. Само докато влезем у нас се почна - до посиняване - рева докато го къпах, рева докато яде, рева докато заспиваше. Направо ми разказа играта. Аз търпях, търпях, но накрая щях да се побъркам. Идеше ми да се разкрещя - не на него, просто да крещя, ма нямаше накого и затова хванах миОто на къс пас, че и закъсня.
Да оздравяват всички болни дребни!
Честити месецинки на всички бебоци! Да имат щастливо детство и болести да не ги застигат!
Отиивам да се просна, че не си чувствам главата Confused Tired

# 355
Сиянче,  Hug... Много се измъчи Иренка, да я нацелуваш   love001. И да не се повтаря повече fingerscrossed.

Да се оплача пък. Така задавих Деа, докато й слагах гелчето за афти в устата, че сега съм във филма, аспирирал ли е в дробчетата или е само нейде по-нагорце? Уф, изммъчих си детето... #Cussing out... и аз съм една майкиня...

Ради, честито зъбче  tooth.

Mr. Green Мяуче, почивай си и плажувай и заради нас  Hug.

Съни, да се оправя Диманка, че гадно бе... На мен педка ми каза да давам Нурофен на не по-малко от 6 часа и при нужда помежду Панадол/ефералган мин на 4 часа  Peace

# 356
Цоп и кака в темата - едва прекрачила прага си  bye

Да ви кажа - хубаво си е у дома  Naughty Липсвахте ми, ама много много  Hug Hug Hug

Сега се връщам да си сверя часовника, само да кажа че стискам палци на Сияна за малката Иренка - да е минало всичко и да споделя, че Матю бой от 10 дни яде пюрета и оризова каша. Засега хапва младежът и ги долюбва почти толкова, колкото и да се омазва с тях  eat smile3544

Ал би бак! newsm08

# 357
 Да се разпиша и аз макар и късно
Сияна  Hug Hug Hug измъчихте се вие,крайно време е за един дълъг безпроблемен период!
Неви не се обвинявай  Hug
Съни и на вас с Диманка гушки
Ради честито ви зъбче  Simple Smile Със захранването и ние сме така,но ще ги мъчим красавиците,какво да правим

Дългокоска,ни лампата показва,ни майка си,ни боц прави,ни здрасти и чао.То пък аз не съм се и сещала да я карам да ги прави тия работи  Thinking Затова пък вече толково скорострелно се придвижва вече,не е истина.Успява да стои на коленца и ръчички и като фиксира някоя любима играчка буквално за секудни преминава от единия до другия край на спалнята.Единственно в столчето мога да я оставя закопчана с колани !!! и да съм спокойна че няма да се изтърси докато аз набързо използвам ВЦ-то  ooooh!

Мемоо,добре дошла,чакаме снимки

# 358
  • София
Мемо, добре завърнала се!  Hug
Силвъри, браво на Дългокоска!  Crazy А столчето е чудесен бебешки затвор, ползвахме го за такъв до 2,5г. Вече казах на брат ми да ми го довлачва, че пак да го ползвам за същото.  Laughing
Неви, нищо и няма на Дейка, не се вкарвай във филми!  Hug Hug Децата вече по-добре ли са?

Така, тази вечер изчистих гардероПа от дрехи размер до 80.  Shocked  Наизвадих за 1,5-2г. /86-92/ и са му тамън. Embarassed

# 359
  • York
Мемо, добре завърнала се! Скоро ще се запознаем на живо  Peace
Сиянка, спокойна нощ!  Hug
Стели, много бързах днес за доктора, а после забравих  Rolling Eyes В четвъртък пак съм на линия за разходки  Peace
Стефи, не мога да и се нарадвам на Дългокоска   bouquet
Сънита, честити зъбчета и на вас.  tooth

Аман от дивотии от сорта на боц-а. Това за лампата е ново за мен, което не му пречи да е изключително тъпо  ooooh!

Вече започна да ми се доспива. До утре!

Общи условия

Активация на акаунт