Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 374
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Плевен
Снощи Августин падна от спалнята  Sad Щях да умра.
Започнал е да кашля, няма зачервено гърло, та се чудя дали не е от лиги. Кашлянето е особено често, когато има нещо в устата си - ръка, играчка и т.н.
Мемо, добре дошла.
Сиянче,  Hug
Искам вече да няма болни деца. Нека всички вече се оправят!  Praynig

# 361
Добро утро !

Мемо , добре дошла !

Merijaan, много е неприятно това с падането ! Щях да питам, как е Тин ? Нормализираха ли се нещата ?

Честито на "озъбилите" се бебета !

# 362
Уф.. като чета какви перипетии има с Иренка ми се скапва и настроение и всичко, Сиянче не знам как издържаш, ти си герой.

# 363
Добро утро

Сиянка, много кофти с Иренка...айде дано вече нещата тръгнат към по-добро. Заслужавате го всички, най-вече малкото ангелче  Hug

Александра реши да си доспи след закуската, дано днес е по-светъл ден  Praynig

# 364
 ДУ!
Теди мерси за кафенцето

Мери,хайде и ти в отбора,слава богу,че е добре Тин

Стефи, не мога да и се нарадвам на Дългокоска   bouquet

Hug Hug Hug

Бръм ще излизате ли днес?

# 365
ДУ,
Ника,тиквата нещо май я недолюбва,направи ми впечатление че Морковите май повече ги тачи..но пък я пробвах 2 дни моркови с ябълка и тя беше просто отвратена сякаш...
Иначе аз малко неща съм въвела за сега(морков,тиква,ябълка и картоф)нали от сравнително скоро я захраних и давам 2 дни нещо и на 3-тия въвеждам друго..бързо ли е-бавно ли е незнам..ма като гледам още колко зеленчуци и плодове има...май до годинка ще се захранваме  Laughing и Алина е толкова далеч от това да хапва цяло буркане...тя с 300 зора и то един единствен път хапна половин от малките бурканчета..иначе няколко лъжички и започва да стиска уста и да реве...
Аз сега друго се зачудих-дали да въвеждам нещо ново покрай избиването на това зъбче  newsm78 че бях чула някаде че трябва всичко да им е Ок и да се чувстват Ок при вивеждането на ново нещо... Thinking

# 366
  • София
Добро утро!

Сияна, съжалявам за преживяванията ви снощи. Много се надявам всичко да е зад гърба ви вече Praynig

Мери Hug И Ясен кашля чести и даже се дави от време на време. При нас литри лиги се леят.

Мемо Hug Надявам се, че сте си прекарали прекрасно.

Това с "боц" мисля да го пропусна а това с "лампата" ме подсеща, че трябва да  да си сложим лампи Thinking. От както се нанесохме имаме лампа само в кухнята, в другите стай сме с плафони и лампиони и толкова сме свикнали че крушките си висят вече 6 месеца.
Иначе аман от съвети и изисквания към децата. Педиатърката ми се кара, че не е стъпил на крака, други ( свекита, майки, съседки) ми разправят, че бил много малък да седи, да стъпва едва ли не трябва само спи и да яде ooooh! Добре, че поне си стъпи на краката ма се чудя какво ли ще е следващото.
Ясен се храни без проблем вече. Има предпочитания, но стига да не е зелено яде всичко. Мисля да почваме с месото.

# 367
Сиянка, ужасни преживелици!  Confused Да не се случва повече, стискам палци!!! Милата Иренка!

Йони спа хубаво (от 22ч до 8.30!) и е много по-добре. Вече се поуспокоих. Хрема почти няма. Не знам какво беше това чудо за 2 дни...
Той се върти по часовниковата стрелка независимо дали е по корем или гръб и е много бърз в това упражнение  Laughing. Сутринта се събуди напряко на леглото и най-любимата му поза за спане е настрани.

Стефи, ама е бърза Ели, хихи, сладурка! Еми то така е, едно детенце прави едно, друго друго по същото време  Wink. Да са ни здрави!  Hug

Мемо, добре завърнала се! Сигурна съм, че е било страхотно!

Ние се оправяме и излизаме на разходка. Хубав ден на всички!

# 368
  • София
Сиянче, дано да нямате вече такива кошмари!

Ние сменихме квартирата и съм страшно доволна. Тихо, спокойно, хладно, наспиваме се по-добре, а бебо направо си изгради режим - 3 спанета през деня и цяла нощ от 22ч до 6ч. Peace

# 369
  • София
ДД!  Grinning
Днес се почувствах почти човешки!  Laughing Максо спа от 20 до 8 сутринта.  Crazy

Ради, а сега като и изби зъбчето не е ли по-спокойна вече? Ако не и е добре - не трябва нищо ново да се въвежда, ако виждаш, че е ОК си въвеждай, то тепърва все ще се гърчат от зъби поне година и половина напред.  Mr. Green
Иначе аз въвеждам по-бързо от теб - на 2 дни, но не е правилно.  Peace
Оф, представям си какво значи "отвратена" - вчера като го видях какъв отврат правеше от домашното ми пюре. Ще яде и днес такова, че и утре - сори майна, 3 бурканчета излезнаха.  Mr. Green

el_P, ще ме умориш бе, жена - как ще се развива детето ти като не може да покаже лампичката, щото нямате?  Joy
За стъпването на крака какво точно искат? Максо като го държа се задържа по няколко секунди на крачета и после дупето натежава и се сгъва в коленете.  Thinking

# 370
  • До Балкана
ДД!
Сиянче, надявам се Иренка да е добре, вече и да сте прекарали спокойна нощ и всичко да се нормализира!
Честити ни зъбчовци!
При нас съня е мираж много отдавна, подвластни на масовата тенденция  Sad. Гадното е, че сутрин от 5 часа насам през 40 минути, до час цвили на сън. Дано го израстне това скоро, защото си е гадничко!
Стели, значи сме комбина за дюканосването!
Честито спане на всички, които са успели тази нощ! Mr. Green
И Бо вече със стола 9-18кг. и наистина като Макси си се разположи като болярче и зяпаше през прозореца, пеейки си весело!

# 371
Добро утро и от мен!
Сиянка,целуни от мен Иренка и дано забравите вече за лошото!Възхищавам ти се-много млада,а толова силна жена!Желая ви от цялото си сърце да сте здрави!
И на всички,които имат нужда-стискам палци за бързо оздравяване!
Аз днес мисля да въведа картофено пюре.Мислех да останем само с кашата до след морето,но има доста време,защо пък да не започнем и пюретата?А и Катрин нещо не я яде с охота оризовата,дано днес да и е по-вкусно пюрето!
Иначе обикаляме по жегите,спасяваме се в сенчести градинки и чакаме да дойде време да ни повее морския бриз!
Биха ни последния Пентаксим в понеделник,мина добре,от септември започваме Синфлорикса.
Планувам кръщене през септември.Някой друг има ли такива планове?

# 372
  • До Балкана

Peace

# 373

Peace
Peace

# 374
Айде и Сияна при падналите бебета!лошото е че леглото и е точно до спалнята и си удари главата в леглото!А бях до нея просто се обърнах Confused

Общи условия

Активация на акаунт