Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 374
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • До Балкана
Уф, дано е добре парашутистчето! Да я нагушкаш Пихич! Hug

# 376
  • София
ДД!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Мери, Пух, гуш за падналите бебета!  Hug Сигурна съм, че нищо им няма!

Неви, милата Деа! По-добре ли е? Не се притеснявай, че се е задавила, тя Диди до скоро се давеше от собствените си лиги, както и от първите 2 лъжици пюре и от водата  Crazy Дано да се оправя вече миличката!  Praynig

Сиянка, стискам палци за Иренка, откакто прочетох за премеждията ви! Дано да не се повтарят!  Praynig

Съни скай, как е Димана днес? Смъкна ли температурата? На Диди Панадола не ѝ действа, но Нурофена засега е чук, но не се е налагало да давам повече от 2 пъти, не си спомням през колко часа обаче.  newsm78

Силвъри, голяма сладурана е пълзящата Ели, но горко ти на тебе!  smile3560 И Диди като Йони засега е усвоила само въртенето по и обратно на часовниковата стрелка, като бонус и търкалянето в една посока (от гръб по корем, после пак по гръб и т.н.). Големи пехотинци са тия бебета! newsm32

Ел, много се смях с унищожителя ЯсенMr. Green На Диди коронния номер е да хване някоя играчка и да си я блъска ту в главата, ту в тялото и съответно ако е по-твърда, реве!  Mr. Green

И Диди не познава майка си (не ме посочва), не дава боц и не зяпа лампата по сигнал (иначе си я зяпа). Егати тъпотиите са това!  Crossing Arms

Честити зъбки на Ради, Радост и Сънитаtooth

Любезна, това с алармата щеше да ми докара инфаркт ако бях на твое място!  Shocked Я беж в градО, пък на село - само с мъжО!  Whistling

Пух, Бобиш, Рали, много хубави снимки! Изкарали сте си страхотно!  Hug

Ника, ей, не му се даваш на дребния! Ам ще яде пюретата, кво ще прави!  feeding

Някой ако пропускам, да мЪ извини!  Blush

# 377
  • България/Германия
Добро утро и от мен!

Сиянче, дано лошото е зад гърба ви! Гушки на Иренка Hug Просто като чета какво преживяваш, моите притеснения ми се виждат бели кахъри  Confused

Мери, добре, че нищо му няма на Тин! Представям си как си се уплашила   Hug

Рали, браво на Йони, че е по-добре!

Пухич, добре ли е Сияна?  Hug

Нашият педи не ме е питал за лампички, боц или тем подобни. (Изабел не ги прави, но не съм се и сещала да я уча  Embarassed) Дал ми е една брошура за развитието на бебето и като чета какво се очаква да умее да прави бебе на около 6 месеца, немските стандарти май са доста занижени  newsm78

Да ви кажа, вчера, след като Изабел започна да се ядосва на кашата някъде на половината, разбърках в останалата каша няколко лъжици пащърнак и си изяде всичко с примляскване Shocked Чудя се вече какви наркотици слагат в този пащърнак  Joy

Уф, много кисела Изабел...иска или да я нося или да стои изправена, иначе се почва един рев...  ooooh!

# 378
  • York
Все ще питам какъв вкус има тоя пащърнак - никога не съм яла  newsm78
Ние с Анетка поспахме от 8 до 11:30  #Crazy
Още ми е много сънливо. После ще пиша евентуално пак.  smile3507

# 379
  • София
 smile3515 newsm61 smile3514

Аз хубаво не му се давам на Дребното, ама и то не ми се дава!  Joy Joy Joy
Неще домашно пюре и туй то. За пръв път днес ми рева по време на Едене, до прехласване. Сега го сложих да спи полу-гладен - разбирайте изял е около 120 гр. някъде, и после като стане му давам едно готово месно пюре да видим дали просто не е кисел или верно ще караме на купешко.

# 380
  • София
А пък аз да ви се похваля, че днес Ели счупи първата си чаша Simple Smile То майка и е за бой де, щото и я дадох, но реших да я оставя да я подържи само секунда, един вид - да види що е туй стъкло. На осемнайстата милисекунда обаче чашата летеше много ефектно към теракотения ни под  Mr. Green

Не знам дали може да прави "боц", но поне установих, че може да прави "чуп".

# 381
  • София
Карли, честито ви "чуп"!  Hug

# 382
Айде да се разпиша и аз ,че не съм писала от мнооого време Embarassed
Диването има 2 зъба от 1 месец вече,захранена е от 4-тия месец напъва се да седи и така  Wink имаме си собствено жилище вече е наредено до последния детайл  Grinning

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 15:55 от ПИПИТУ

# 383
  • York
Пипиту, явно само добри новини покрай вас. Браво!  Twisted Evil
Карли, честито ти чуп  Laughing
Ника, ще те победят а?  Wink

# 384
  • София
Пипи, честито за всичко!  Hug
Понякога, ш`ми видят сметката тея зверчета.  Twisted Evil То като се замислиш за мен би било по-лесно - купувам, храня и хвърлям амбалажа.  Rolling Eyes Нема да се ядосвам за такива неща, тамън тръгна добре с яденето, неговата ще е /докато пак не ме хванат лудите  Crazy/.

Аз съм в чуденка дали да не му сменя млякото?  Thinking Нещо продължава да качва по много, а не яде повече, отколкото трябва и като цяло никога не е прехранван. В момента яде 4х160 мляко + едно пюре на ден и за 20 дни е качил 600 гр.
Та да питам майките, които хранят изцяло на АМ от самото начало - какво мляко давате, от което не се наддава така фрапиращо, и детето ви няма запек? Големия съм го хранила с Аптамил и не съм възхитена от него. Rolling Eyes

# 385
  • София
Честито, ПипиHug И за къщата, и за зъбите, и за манджите!  Flutter

Ника, ми характер проявява детето! Той като се събуди вероятно няма да е толкова кисел и можеш да го пробваш пак с домашното пюре.  Peace

Карли, честита беля на Елиhahaha Аз на Диди не ѝ давам да си играе с нищо, което не е за нея Naughty. Засега се прилъгва успешно с нейните си играчки, с лъжичката след хранене (то нашето "хранене" с лъжичка е опитване на 20-30-40гр. плод  Blush ) и с биберона с вода. Е, проявява изключителен интерес към мобилни телефони.  Mr. Green

Като казах 'биберон с вода' някой питаше за тия преходните накрайници. Е, аз имам такъв и е много удобен - Диди за пръв път пи някаква вода от него (обикновените биберони ги недолюбва, меко казано), а и мога да я оставям да си играе с него - има клапа, която задържа водата.  Flutter

Щях да забравя две неща:
Първо, да се възмутя и аз от мъжа на Бела  #Cussing out (аз щях да му тръсна детето директно, той да си го води у майка си, като толкова иска и да забрави за риболова #2gunfire) и второ, да кажа здрасти на курортистката Мяуче, която уж си беше обещала да не припарва до компютър!  sun

# 386
  • Плевен
Честито на всички с добри новини и нови придобивки.
На Августин нищо му няма - днес си е същата лигня, не ще пюре - иска цицаа. Писна ми вече!
Стар, мерси, че попита, добре е човечето, няма вече подобни изпълнения, слава Богу!

# 387
Мерси за топлото посрещане момичета  Hug Снимки ще покажа като ги качим, въпреки, че са малко този път.

Божкее като чета как ви спят децата и ми иде сама да се оскубя от завист   newsm77
Матю снощи до 3 часа се будеше през час и от 3 натам съвсем отказа да заспи - превъзбуден беше, че вече сме си вкъщи явно  #Crazy Сега яде и заспа, да видим колко ще трае  smile3524
Много се чудя и за този пащърнак - нещо 'ич не му е по вкуса, но за сметка на това яде оризова каша като побъркан (как няма, то това - мляко с ориз, на мен ми иде да я изям  eat)

Ох, момичета, малко съм превъзбудена - днес ще се запозная със свеки най-накрая  coolcool Стискайте ми палци жената да не побягне с писъци  smile3555

# 388
  • София
Аз му давам да играе с всичко, стига да не е чупливо.
За стъкло ме е страх, че ако счупи нещо може Борис да се нареже, че по цял ден е бос.
На Борис пък му давах да пие от стъклена чаша от 2 годинки някъде, но детенцето на една приятелка падна у тях, носейки чаша и зверски си наряза ръцете. От тогава Борис пие в пластмасови чаши и едва наскоро и само под наблюдение му сипвам вода в стъклена.

Мери, Макси по цял ден крещи, ама сериозно си крещи, чак мислите не си чувам. Затова и много кашля, то направо си дере гърлото това дете. Затова не му се притеснявам.  Hug

Поздрави от Максим!

Ох, момичета, малко съм превъзбудена - днес ще се запозная със свеки най-накрая  coolcool Стискайте ми палци жената да не побягне с писъци  smile3555
Аз ли недовиждам, или ти още не познаваш свекърва ти бе жена? Ако е така, позеленявам от завист директно.  Joy

# 389
  • София
Искам само да ви покажа ей тая мутра на моЙта госпожица  hahaha

Мемо, успех със свекървата!  Peace Да знаеш, ако това ще те успокои, че и Диди не спи (по принцип). Вечер заспива към 22:30-23, буди се поне по 2-3 пъти на нощ (а напоследък и по повече), в 8-8:30 е кукуряк, два междинни съня по 30 минути и следобеден по 2 часа (но с цица наоколо, през 30 минути се пробужда да си похапне/пие).  Tired

Общи условия

Активация на акаунт