Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 194
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Благодаря !  Hug

Любезна,в спешното й дадоха 4 капки Хексалгин. Предполагам,че се дава като е висока Т-то, при нея беше еднократно  Rolling Eyes

Неви,забравих да ти благодаря ! За съветите на лични,нашата работа стана !  Hug

# 466
  • София
ДД,
в новата анкета, отговорих, че нямаме зъби, но истината е, че всеки момент ще пробият два броя. Молете се да не ни изгонят от хотела  Mr. Green
Ники, благодаря ти за напомнянето, то и запек може да има от малтофера.
Аз пак се провалих с вземането на урината. Пишкала в тъпия найлон, ама съм я изпуснала и то изтекло в памперса. Май няма да изследваме урина. Имам още един шанс утре сутринта.
Любезна, мисля, че хексалгина е един. По броя капки беше дозата - това си спомням бегло, търсих инфо в нета за приятелка. Иначе решетки има в премаман, а и по някакви сайтове виждах, но убиий мА не се сещам къде.  ooooh!  ooooh!Старост нерадост, к'во да прайш!
Мери, много е сладък Тин! А ти се поуспокой Simple Smile
Съни, бързо да се оправя Диманка! Никога повече да не се налага да чакате където и да било пред лекарски кабинет!  Hug
Отивам окончателно на набутвам по чантите! Утре следобяд пътуваме и нямам търпение! Хубав следобяд!  bouquet

# 467
Слънчи, може на запек, ма може и на обратното, вЕрвай ми. Да се надяваме,че душанката няма да има проблеми от тоз и от никакъв род . И да си прекарате чшдно, и да си починеш  Hug
Съни, и аз така предположих. Нашия док. ми беше споменал,че при 39,и.. се дава Аналгин според килограмите, но забравих след кой месец и колко за кг.

# 468
  • Бургас
Любезна, решетките мисля,че ги имаше в Mytoys.de  Peace

Слънчезара,лек и безпроблемен път утре и весело изкарване !  Hug

# 469
  • York
Любезна,
http://www.mytoys.de/Bettschutzgitter/Zum-Schlafen/Baby-unterweg … ba.ca02.12.02.03/
Докато ги намеря и Съни вече е казала къде има. Прегледах и други сайтове, но тук цените са най - добри  Peace

# 470
Вижте каква готина статия е сътворила моята приятелка, а снимките са уникално сладки  Heart Eyes.
http://www.tialoto.bg/tatko-mama/2010/08/12/sledobednite-synisht … a-edno-bebe.11596

Благодаря, момичета Heart Eyes!

Ех, Съниии!  Hug Милото детенце! Да нямате повече никакви отрицателни емоции и Диманка бързо да оздравее!!!  Praynig Hug

Слънчи, да си изкарате чудеснооо!  Hug

# 471
 ponqkoga   bouquet

# 472
Съни, нагушкай Диманка, прекрасно те разбирам, адски е трудно с болничко бебе  Hug.
Не е нужно да ми благодариш, аз нищо не съм направила, важното е, че е станало така, както за вас е удобно  Peace!

Мери, Тин е прекрасен   love001!

Слънчи, лек път и да си починеш хубаво, да се върнеш заредена с много позитивна енергия  Hug.

Рали, приятелката ти е много талантлива  Peace! Чудна статия и снимки!

Искам да купя люлка за село на Деа и се чудя коя от двете е по-добра:
http://www.kasida.bg/golqma-detska-liulka-moni-352-5475.html
или
http://www.kasida.bg/detska-liulka-do-re-mi-moni-352-5476.html

И двете са за деца над 1 година, ама с придружител, предполагам ще стане на работа...
Приемам съвети и препоръки всякакви  Whistling. Благодаря ви предварително  Hug...

# 473
  • Плевен
Мерси много, че сте ми харесали детето.
Оф, Стар, знам, че не трябва така да мрънкам, ама наистина доста ми се насъбра...Уф, ще мине, знам, ама дано ми издържат батериите.

# 474
Здравйте,мадами!
Ще пиша бързо,че от другата страна мъжО ме натиска за   luvbed,пък аз се дърпам. hahaha hahaha hahaha
Оля,много се радвам ,че нещата при теб са се понаредили!!!С нетърпение ще те чакаме да дойдеш при нас!!!
Лелеееее, Рали,страхотни са снимките! newsm03Направо ми бръкнаха в душичката!!! Flushed
Дечицата са ни страхотни!А като гледам май на всички им харесва да ги снимат!
Айде чао засега!

# 475
  • София
Sunny Sky, дано Диманка се оправи по-скоро. Милата душичка Hug

Merijaan, и ти и Тин сте страхотни. Голям сладур е Heart Eyes

s.newa, аз не разбирам много, но първата люлка има по-полегнало положение на гърба. Мисля си, че ще и е по-удобна на Дейка.

Мемо, какво стана със свеки? Чакам да разкажеш Flutter

Аз чак днес дадох оризова каша на Ясен за пръв път. Мнооого я хареса. Пищеше от радост чак Laughing Ама е доста вкусна. Как ще се отслабва с тези каши  Embarassed

# 476
  • София
Съни, много гуш на малката Диманка! Дано всичко да е наред вече!  Hug

Мери, Тин е страхотен!  Peace Стар, Стас също е голям сладур! И колко е пораснал!  Heart Eyes

Слънчи, приятно изкарване! Дано си починете!  Hug

Рали, на теб малко повече хлад ти пожелавам "горе" и леко със слънчевите бани!  Flutter

Неви, не мога да ти помогна за избора ти (и двете люлки ми харесват).  Blush

Любезна, идвам да си взема от сиренките и мъфинитеее!  smile3539

# 477
Еееее, Мемо, раздуй... Какви са ти впечатленията де??? Леко и безаварийно ползване на СвекитУ ти желаем, дано не те докарва до лудост като моята  Wink
Ей, забравих да ви се оплача, ама тогава алармата ми беше взела страха Joy. Онзи ден нали ние бяхме сами ,а те пък имаха годишнина и предложиха да почерпят на "31-ви километър". Та Свеки се качила с Радина на една люлка-гондола (не знам ква подяволите й е била идеята, тя е за деца или поне за равни килограми от двете страни) Поглеждам към люлките и виждам как Радина хвърчи във въздуха и пада връз Мамиту а тя пък с все люлката пада назад в хоризонтално положение  #Crazy  Тичам и си викам( баси ,да вземе да се пребие баш на годишнината си) отивам -тя лежи и се тресе със сълзи на очите ooooh! умрях просто. А тя се просълзила щото помислила,че Радина щяла да изхвърчи на горе Crazy а се тресяла от смях  ooooh! Радина пък се сгушила в нея и гледа каТ мишка в трици  Tired Отпсувах си наум, изядох два десерта и ми мина  ooooh!
Юхуу, хайде - не останаха  Mr. Green

# 478
Радвам се, че ви харесаха снимките! Ето пълният вариант http://milasdaydreams.blogspot.com/

Страхотни саааа!  Heart Eyes Енджой!

П.П. Юхуу, мерси, мила!  Hug

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 16:59 от Ralipo

# 479
  • София
Рали, снимките са много хубави, идеите също!  Hug
Любезна, ето тази решеПка е нашата
http://www.mytoys.de/Reer-Bettschutzgitter-Metall-ausziehbar/Zum … .12.02.03/1456614
Не изглежда нищо особено на снимките, но на живо е екстра, като здравина също, на този етап съм доволна от избора
Ей така се подпъхва отдолу, има общо три такива профила за подпъхване
http://media.snimka.bg/6813/019880694.jpg
Отпусната на макс е височина 40 см., дължина 143 см. Тези алуминиевите тръби са телескопични и дължината може да варира според случая, височината също се регулира чрез белите пластмаси. Аз се включих в една обща поръчка от сайта и доставката беше по 3Е на човек, независимо какво и колко си поръчала.  Peace
Свекито ти е уникална на теб.  Laughing

Слънчи, приятно ти прекарване на морето!   bouquet
Неви, за люлките нищо не мога да помогна, ние пък нямаме двор!  Crossing Arms

Аз поспах с малкия, мъжо с големия. Така ми се размъти тиквата...

Забравих да споделя, че моят син омете бурканче и нещо пюре /купешко  Mr. Green/ и ако не му бях врътнала кранчето - не знам колко щеше да изяде.  Crazy

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 17:51 от Ника

Общи условия

Активация на акаунт