Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 197
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ако желаете да променим анкетата - дайте идеи и ще си направим друго мини-проучване!  Hug

# 451
ДД и от мен!

Честит 7ми месец на Жорко!
Честита половин годинка на Ели, Есер и Георги!

Стели, Стас е една истинска прекрасност! Страхотно детенце!
Ника, точно така е -  Макс е просто едър. Всички сме виждали какво е дебело бебе  Peace. Прекрасно си е момчето ти!  Hug

Йони спа от 9 сутринта досега - това не го е правил никога по това време! Чак сега ще излезем по случая, но в парка е приятно хладничко  Peace. Следобяд се качваме в Драгалейро, а татко му от утре ще мори мравките, надявам се успешно,  че са много досадни. Нямам търпение за слънчевите бани, които съм намислила таммм...  Party.

Хубав ден!   grinning039 sun lovekiss

# 452
  • София
Рали, приятно ви прекарване! Дано Емо се справи с гадините.  Mr. Green

# 453
Привет-мривет!

Ако желаете да променим анкетата - дайте идеи и ще си направим друго мини-проучване!  Hug
Имате ли зъби? tooth
(С презумпцията, че става дума за детски такива.) Grinning

Звездичке, много сладък Стас! Heart Eyes
И вие май сте с преносимо легло-кошара на Hauck. Wink

Честити месечинки!  bouquet

# 454
Радост, на мен педи ми каза така - при първото въвеждане на плодове да бъдат поне попарени за няколко минутки във вряща вода. После може и сурови. Банана винаги суров.  Peace

Любезна, ти след като написа всичките тез комбинации, химични елменти и възможни взаимодействия, как мислиш ще се почувствам аз  hahaha - руса и с големи сини очи Joy... Наистина, разликата е във самата формула, но пък аз съвсем нищо не отбирам от туй дет' го сподели, шЪ взема да сА образовам малко  Hug.

Слънчи  Hug, предполагам малтофера не е толкова страшен. BTW хич не държа на оризовата каша, просто в магазина нямаше друга безмлечна...
Завид, завид за педикюра  4470 pletka

Юхуу,  Wear Umbrella виртуално Wink

Силвъри, прекрасна торта, ух как ми се прияде ...

Отивам да цедя, потя и после под студения душ   bath, че жега непоносима...

П.С. Рали, приятно хладуване в Драгалейро  Mr. Green...

П.С.2.
Имате ли зъби? tooth
(С презумпцията, че става дума за детски такива.) Grinning
smile3521

# 455
  • София
Резултата от старата анкета:
Захранихте ли? Да  59 (90.8%)
Не  4 (6.2%)
Само сок, което не го броя за захранване  2 (3.1%)  
Общ брой гласове: 65
12.08.2010г.

# 456
Колко мили думи е отнесъл Стас, благодарим  Blush !

Идеята за акнета за зъбките е страхотна ! Ника Hug, сменяй !

Коте
, да, с леглото на Хаук сме, добре се чувства детето в него ! И Рая беше с такова, но предния модел ( който не е тумбест), служи ни вярно 3 години , че и друго бебе изгледа ! Сега даже ще ми го връщат, чудя се дали да не го монтирам в майка ми, не че ходя много там  Rolling Eyes !

Отговорът на анкетата е - Твърдо НЕ  Grinning !

# 457
Мдааа, и аз отговорих с НЕ!
 tooth

Чудих се за няк'ва 3та опция, ама не измислих  Mr. Green.

Ника, мерси   bouquet!

# 458
  • София
И Диди няма зъби! А аз се чудя кога ли ще отида на зъболекар, че май имам нужда...  Rolling Eyes

# 459
И Криско няма още зъби!
 Захранването при нас върви относително добре - хапва 4-5 зеленчука, 4-5 плода,3 каши!
Стартирахме месото днес -  сложих му 3 л.пуешко месо в зеленчуковото пюре - прие се долу горе добре - хапна 80 -90 гр.

Честит 7ми месец на Жорко!
Честита половин годинка на Ели, Есер и Георги   bouquet

# 460
  • Бургас
Привет момичета !  Hug
Искам да ви кажа,че това да гледаш болно детето си и да се чувстваш безпомощен е най-ужасното нещо.  Confused Не го пожелавам на никоя от вас да го изпита, ужасно е! А просто не мога да си представя как са се чувствали Ника,Юху и Lightining когато са били в болницата с Макси,Диди и Криси !

Температурата на Димана продължи цял ден,накрая вдигна 39,2 и с мъжа ми я завихме с чаршаф с вода и оцет. Ходихме до спешното,там д-ра каза зачервено гърло и й изписа антибиотик. Каза да слагам Ефералган свещички при повишена Т.

А в Спешното беше чудо голямо,тълпа от малки чавета-циганета и техните роднини до 9-то коляно, бебе с шарка и аз ,мъжа ми и Диманка с Т около 39, отпаднала и полубудна -полузаспала.
Доктора ми лъхаше на алкохол...  ooooh! Прибрахме се,след Хексалгина заспа и цяла нощ се редувахме да сме будни да следим дали няма да вдигне пак Т,но не вдигна.

Вчера я заведохме при лекаря,на който имам най-много доверие.Тя работи в частната клиника,в която родих.
Оказа се,че и едно ухо е възпалено, и сега й слагаме капки за уши и пие АБ.

Най-ужасното е че вчера отказа и да яде,хапне малко или пие вода и почва да пищи,д-ра каза ,че е така от възпалението в ухото.
Днес е малко по-добре,хапва,усмихва се,даже се закача. Изобщо не ми се искаше да й давам АБ, и се чувствам толкова виновна,че не кърмя вече..... Имам адското главоболие и не мога да спя. Но хубавото е ,че тя е малко по-добре.

Благодаря ви за съветите и че питате как е !   Hug

Четох горе долу, кой какво е писал.  Rolling Eyes

Ника,браво за сменянето на анкетите  Hug На моето дете не са му поникнали зъбки,чакам ги с нетърпение.

Рали,снимките на Йони са страхотни,Мяуче и морските снимки са чудни,особено семейното фото,също и клипчетата на Миташки и Дългокоска ! Браво на малките ни сладури !

Теди,аз давам от около 2 седмици Детски чай на Hipp.  Peace

Нарцис,глутен не съм въвела,мисля да го направя с каша. Но аз и месото още не съм,поради боледуването,засега спирам да въвеждам нови неща.

Честити зъбчета на Алина и Део.

Сияна,дано да не се повтаря инцидента с Иренка,това висенето пред кабинети не си е работа.  ooooh! Hug

Бобиш,честито Християнче !

По повод пълзенето,Димана пълзи назад.  Mr. Green Надявам се да се научи ,коя е правилната посока.

Охлала,браво за разбирателството със свеки!Лек път до БГ !

Стар,много е хубав Стас !
Честита месечинка на Жоро на Бела и честита половин годинка на Ели, Есер и Жоркоbaloni

Слънчи,дано бързо премине анемията на малката хубавица!  Hug

Докато се разпиша и Диманка се събуди ! Хубав ден !  Hug

п.с.Sorry за дългия пост .

# 461
  • Плевен
Честити месечинки.
Няма зъби моя мародер - ето го и него - 5 снимки съм качила, ама забравих как се именуваха, та..от тази натам е той: http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.20077893

# 462
Merijaan, Тин е много хубав, ти също ! Не ти отива да си мрънкало ( казано с най - добри чувства  Heart Eyes ) !

Sunny Sky , прегръдки от нас , за вас с Диманка ! Бързо възстановяване и желаем  Hug !

Рали , приятни почивни дни и слънчеви бани !

# 463
  • София
Съни, голямо гуш, ужас сте изживели и вие!  Hug Дано Диманка бързо да оздравее и да не боледува повече!  Praynig  Hug За нищо не си виновна, но знам как се чувстваш...  Hug

Merijaan, много ти е хубав Тин, именувах го.  Flutter Hug
Ради, как е днес Алинка?

# 464
Съни скай , дано брзо се оправя Диманка  Hug
Да но не се налага да го ползвам за децата де, но би ли споделила Хексалгина за Т ли го давахте и по каква схема ако не е еднократно? Това са капките Хексалгин, или има и детски  newsm78
Ника, от де купи ваЩе решетки, че преместих Радина на едно голямо легло, а то е разтегаемо (матрак в/у матрак) и ме е шубе да не цопне  Laughing Ти беше давала линк,ма кухите градински лейки спим  Embarassed
Мери, адаша е разкошен  Flutter
Честита половин годинка и на Есер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт