Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 170
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро!
Сигурно вече сте ме забравили Simple Smile))

Честит имен ден на вси4ки иненници, да са живи и здрави!

Нали си купихме апартамент и се занимавамс него и с Марти и не ми остава време за форума. Марти е пораснал, прави бели ве4е! Има си 3 зъба долу предните резци и до левия още един! Вчера го видях. Ина4е на 6м беше 69см 7.350 кг.  Яде от няколко дни пюре и си го яде не се оплаквам. Любимото му е броколи на Хип, картоф4е му правя домашно. Още не пълзи, но седи особено в коли4ката ве4е не лежи ами иска все напред седнал. Казва "да-да-да", "дай" Simple Smile)) Заспива сам, не реве ве4е, дори не усетих зъбките кога поникната ами ги видях ве4е поникнали Simple Smile) Много е послушен, майка ми каза, 4е не знам какво е да гледам бебе Joy
След малко пак потегляме с любимия да боядисваме, 4е искаме да се изнасяме скоро, все пак наем и заем ни идват много! Когато се изместим ще имам пове4е време за нета!

Приятен ден на вси4ки   Hug

# 601
Честита Богородица ! Честит Имен ден момичета  Hug ! Честити сватбени годишнини   bouquet! Честит празник на всички Варненци  Grinning !

# 602
Добро утро!
Честит имен ден на всички Марийки!Живи и здрави да сте ни!

# 603
  • София
Честит имен ден на всички, които носят прекрасното име Мария!  HugСъс здраве да си го носите, момичета! И да ви се чува името Wink
Айде по едно "букетче" за всяка Мария.  Mr. Green

# 604
Чесито на именничките-живи и здрави и много усмихнати да се!
Съни,Мери честити ви годишнини-още мноого по толкова!
Айде и на варненки честит празник!

Аз пак не спах  smile3507  ,Съни дяволче е тя Елена,като дойде някой на гости и се усмихва,кротува и постоянно ми се обеснява ,колко кротко и послушно дете съм имала и аз кво да кажа, съгласявам се  Crazy

Мяу Мемо чудни снимки  Heart Eyes
 Роси браво на Марти,а ти пиши по-честичко

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 11:13 от silvery

# 605
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet

# 606
  • До Балкана
Честит празник момичета! Честит имен ден на всички именници и Богородица да бди над децата ни!
Съни, Мери, честита годишнина от сватбата още много години да изживеете в разбирателство и силна любов!
Мемо, личи си че сте си изкарали чудесно,много сте хубави!

# 607
  • София
Уф, Стефи, Диди е същата - за пред гости е ангелче, но като останем насамееее...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Tired
И като кажа на някой колко е крива - никой не ми вярва.  Tired

И аз снощи не спах. Диди се будеше през час. Ама то беше и голяма жега де.  ooooh!

# 608
Добро утро!

Тук пък при нас е дъждовно и студено. Алекс от няколко дни само мрънка, не знам какво му стана. Аз съм сигурна, че е от ваксината в четвъртък, но мъжът ми не е на това мнение и ми се сърди, че за всичко обвинявам ваксините. Но аз наистина съм против тях, лошото е че тук няма отърване от тях  Rolling Eyes

После ще пиша повече  Mr. Green

# 609
Честит имен ден на всички именници.
Почерпете се от мое име, а сега разбрах че днес имат имен ден Преслав и Преслава,та честито да е името и на децата ни!
За сега толкова от нас целувам ви всички...

# 610

И като кажа на някой колко е крива - никой не ми вярва.  Tired

дам,много кофти работа

При нас не мога да оправдая Ели с жегата,защото не е толкова топло-25-26градуса е,но имам чувството,че тя си изгради вече някакъв рефлекс,като се събуди нощем да посуче малко иначе не заспива  ooooh! (пробвах се няколко пъти да е давам цица,само се изнерви повече) и като че ли свинка с това будене и никога няма да спи цяла нощ,което съответно ще ме довърши мен no

# 611
  • София

При нас не мога да оправдая Ели с жегата,защото не е толкова топло-25-26градуса е,но имам чувството,че тя си изгради вече някакъв рефлекс,като се събуди нощем да посуче малко иначе не заспива  ooooh! (пробвах се няколко пъти да е давам цица,само се изнерви повече) и като че ли свинка с това будене и никога няма да спи цяла нощ,което съответно ще ме довърши мен no

Същата работа е и вкъщи. През деня успява да заспи и със залъгалка (ама то спане ли е - 30 минути... ), но през нощта е както ти казваш - ако не си посуче, не заспива. И аз я пробвах с други способи - пеене, гушкане, галене, дори вода - тц, ободрява се супер много и почва да мрънка. И аз имам чувството, че никога няма да спи цяла нощ и винаги ще трябва да спим двете на едно легло, щото иначе няма как...  Tired

# 612
Алекс е на периоди. Имаше моменти, когато спеше по 9-10 часа без прекъсване през нощта, а понякога и повече. Но после пак започна да се буди по 1-2 пъти (3 снощи) - цокне малко и заспива... много изморително за мен, защото през деня не мога да се наспя, той спи по 30 мин максимум и то предимно навън...

# 613
 ohlalaa Ели никога не е спала повече от 6 часа,което пъки и се е случвало доста рядко,та не мога да кажа че е на периоди,явно така се научи просто да се буди,знам ли

Сънитааа забравих вчера да ви честитя новата кола-ай със здраве да си я карате

Ирка  Hug да съберем мъжете поне те да не си скучаят вечерно и нощно време  Mr. Green щото и аз си мисля че скоро няма да ми се получи да спя без Ели до мен  ooooh!

# 614
Здравейте!
Честит празник ан всички Марии, Преслав и Преслава! Много хубав и спокоен ден пожелавам,а  на дечицата с това име да растата здрави и щастливи!

Момичета,  Hug, не губете надежда! Със сигурност режимите на малчовците съвсем скоро ще се регулират! Ще спрат да се будят през ноща. Ние за сега нямаме този проблем, но си мисля, че няма да се отървем. Все пак човечетата все още са малки и всяка промяна води до объркване... Просто имат нужда от повече гуш( а изобщо не се сещат, че вие сте на батерии).

У нас е 33 градуса - до обяд подозирам, че още ще порастне температурата. Моите отидоха до магазина и аз съм отворила да стане малко те4ение,пфуууу.
На малкия нищо не му стана вчера след ударното захранване - на мама прасенцето!

А ето го и най новия член на семейството:
http://sunnyta8730.snimka.bg/family/apartament.264276.20115966

Хубава неделя!

Общи условия

Активация на акаунт