Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 169
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Мерси на всички за пожеланията!

Наистина много се вълнуваме! Вчера се изпокарахме за ключовете! Срамота е!

# 616
  • offshore & overseas
Марийчета, честито! Да ни се слави красивото име (ма съм скромнааа)!

Мери, не знам как точно си организираш спането през нощта, но за много майки най-добре работи сънят в едно легло, което им позволява дори да не се събуждат за нощните кърмения. Бебето само намира гърдата, поцоква и заспива (а Люсил специално дори се обръща рязко на другата страна, зер да не остане да спи с цица в уста, нещо което сестра й цицоманка не правеше).

В противен случай, ако не желаеш или не е подходящо да спиш в едно легло с бебока, можеш да опиташ някои от техниките за night weaning (нощно отбиване). Те се прилагат най-добре, когато и ако бебето е готово за такова отбиване, в противен случай ще видиш бая зор. Има една статия на английски на докторите Sears, която аз многократно посочвам и която ще изровя по-късно днес или утре, а ако се наложи мога и да преведа едно-друго (там мисля, че бяха посочени и признаците кога бебето е готово за нощно отбиване).

Кърмата ти не може да е по-малко хранителна, защото тя се нагажда спрямо нуждите на бебето, които най-вероятно са се увеличили. По принцип предната кърма е по-водниста, защото е предназначена за утоляване на жажда, докато задната (до която се достига след по-продължително сучене) е по-гъста и по-калорична, но кърмата не е рязко разделена на предна и задна, а често е смес Wink

Такааам, Люсил изкара тридневната треска (висока температура -- около 39,5 по Целзий), след което се обрина и вече е добре (от 10 до 12 вкл. треска, от 13-14 август до днес -- обривче). Остана само едно целодневно мрънкане (разбирай здрав рев), което се надявам скоро да секне. По-късно ще пиша още подробности за нашата ваканция.

Май за догодина ще се отваря фонд "Почивка",  за да имаме за AI, че много хвалби чувам, пък ние все не можем да си позволим такова тотално разплуване...

Благодаря на всички за комплиментите и за поздравленията!!

На Силвъри и Юху пожелавам спокойни дни и нощи и кротки дечурлига и дано ми стигне времето да разгледам всички снимки във ФБ, че вашите сладурки заслужават специално внимание.

Стефи, как си ти? Оправя ли се косопада? Щях да казвам, че такова нещо много трудно се диагностицира и най-естествено е докторите да скръстят ръце и да кажат, че е от стрес, което надали е съвсем тъй. Братовчед ми дълги години си влачеше косопада и най-накрая се излекува, след като му станах кръстница. bowuu Ама ти сигурно си кръстена вече, инЪче... hahaha

Мемо, неверРРРоятни снимки!!

Съни, зелена съм от завист, още повече че не шофирам, което пък при нас се оказва проблем, щото мъжо обича да си пийва...

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 12:26 от Мяуче

# 617
  • София
Ирка  Hug да съберем мъжете поне те да не си скучаят вечерно и нощно време  Mr. Green щото и аз си мисля че скоро няма да ми се получи да спя без Ели до мен  ooooh!

Абе те достатъчно си почиват, остава и да ги уреждаме с компания!  Crossing Arms
Иначе и Диди не спи повече от 4-5 часа (веднъж спа 8 часа! ), през деня докато я приспя и тя се е събудила, навън също дремва, еййй, няма почивка и това е!  Tired

Преди имах надежда като стане на 4-5 месеца да почне да спи по повече, но уви... Сега надеждата ми е като почне да яде твърда храна да се научи да спи по-дълго.  Praynig

Сънита, честито возило!  Hug

# 618
  • offshore & overseas
Юхууу, надежда всяка тука оставете....

Мъжовете да ги съберем заедно (и аз давам моя), ама с дечинята. Сами -- не. Ааамаха, хаймани с хаймани! Naughty Joy

# 619
Аз предлагам да ги съберем на биричка.......... и да им драснем клечката Mr. Green

# 620
  • offshore & overseas
Аз предлагам да ги съберем на биричка.......... и да им драснем клечката Mr. Green
hahaha
Бе, я да ги оставим, ами ние да си се съберем по-добре...

# 621
  • София
Юхууу, надежда всяка тука оставете....
Знам, знам... Ама нали ми трябва някоя сламка, за която да се хвана и да продължа да... живея cry  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бе, я да ги оставим и ние да се съберем по-добре...

И аз съм навита така!  smile3521

# 622
zdraveite mai4eta.
4estit praznik na varnenki i 4estito na vsi4ki praznuva6ti dnes-mnogo zdrave i kasmet.
iskam da vi popitam ne6to.
dnes dadoh na Mi6a pure ot brokoli s oriz ,no ne be6e mnogo vpe4atlena.re6ih da sloja malko ot mlqkoto i (AM),NO TQ PAK NE GO HARESA.SEGA SAM GO SLOJILA V HLADILNIKA.PRE4I LI MU UTRE DA I DAM OT NEGO?vse pak ima mlqko

# 623
Здравейте мацки  wavey
Честито на всички празнуващи дне   bouquet бъдете здрави, красиви и обичани!
zdraveite mai4eta.
4estit praznik na varnenki i 4estito na vsi4ki praznuva6ti dnes-mnogo zdrave i kasmet.
iskam da vi popitam ne6to.
dnes dadoh na Mi6a pure ot brokoli s oriz ,no ne be6e mnogo vpe4atlena.re6ih da sloja malko ot mlqkoto i (AM),NO TQ PAK NE GO HARESA.SEGA SAM GO SLOJILA V HLADILNIKA.PRE4I LI MU UTRE DA I DAM OT NEGO?vse pak ima mlqko

Пречи му мила, приготвеното вече АМ има годност един час...поне според моето педи  Thinking

# 624
Привет-аз пак набързо 1 въпросче-може ли да ми кажете дали има седлаки за кола от 0 до 18 кг,които да може и напред и назад да се обръщат.И-нет браузъра ми нещо не ми помогна много...Тук има на БРИТАКС,не знам при вас какво се предлага.Съжалявам ако сте обсъждали вече темата ,но нямам време да се ровя.
Поздрави на всички празнуващи и гуш от нас  Heart Eyes

# 625
  • Бургас
Вики, на Inglesina може и в 2-те посоки (от 0-18кг.) Ето го тук.

# 626
Честит имен ден всички които празнуват днес!Бъдете живи и здрави  bouquet
Деси честита годишнина!Нека винаги се обичате и бъдете много щастливи Heart Eyes

# 627
 Мяу,10х,че питаш  Hug косопада почти го преборих,ма то и не остана какво да пада  Mr. Green след като паднаха всичките тия плаки,със все цели кичури коса,сега вече пада по малко.Имам бая места по главата без коса,но успешно ги замаскирам (като тия плешивите детоси замятат един кичур на тебето  hahaha) мажа сега с един лосион и със малкото за коса на Икарок и има надежда има ново косъмчета от по 3-4мм тук таме появили се,та сигурно ще се възтанови бавно,но славно Praynig
 Дано Люсил по-бързо се възтанови  Praynig

Надеждата,че Ели ще почне да спи и аз не си я изоставям,щото иначе.... ku-ku

За събиране пък съм винаги готова,да се поизпоти малко и съквартиратЪ

Иначе събирам по-малко багажа,че утре заминаваме малко в ВТ,да си ме поглезят и мен  newsm68 и след няколкото дни там не сме измислили какво да прави,сигурно пак до Варна ще отидем при леля ми или ако харесам някое хотелче,но досега нищо не аресах  ooooh!

# 628
  • София
Мяуче, ми да вземеш да ми станеш кръстница и на мен, белким ми спре косопада, а?  hahaha
На Диди спря да ѝ пада косата, но моята продължава и вече почвам да се плаша...  Thinking
Забравих да предам много  Hug ("мечки" Mr. Green) на Люсил, представям си какво чудо е било с температурата, обривите и мрънкането.  ooooh!

# 629
Честит имен ден на всички, носещи името Мария!  bouquet

Включвам се съвсем за малко, случайно се докопах до интернет връзка и реших да ви се отчета. На морето е страшна жега, въздух не помръдва, варим се, добре че са климатиците. Бебка се държи добре засега(пу-пу), на плажа не съм я държала повече от половин час, страх я е от вълните. Опитах се да й топна крачетата, но ревна яко. Батко й наваксва и заради нея, мен и всички, които не влизат във водата, като почти не излиза от нея. Опита се да изпие морето за един ден и в резултат вчера два пъти повръща Crazy. Тъпото на бългрското черноморие е в лукса да няма ток в съотношение 5:1 Close(сигурно сте чули по новините). Ние сме на Поморие.
Хайде, че ми изтече времето Laughing.
 Поздрави на всички ви, дано сте добре! Hug

Общи условия

Активация на акаунт