Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 165
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Честит имен ден и годишнините на празнуващите!  bouquet
Минах малко по диагонала,но да се включа по актуалните теми  Blush
За неспящите бебоци и Явкото е така,веднъж нощем става да яде(3-4ч.),не ми пречи да го храня,ама неще да яде сутрин.Пробвах с вода,няколко дни удържах фронта,ама стана нетърпимо,реве ,варти се ,мрънка-целя блок е на ура Rolling Eyes .Пък и с този метод,лека по-лека се нанася в семейното ложе,което аз лично не искам да се случва.Имам една приателка,нейната мома е на 4 и още спи при тях  Shocked  Naughty .
За пюретата,открих,че зеленчукови и месни Явко харесва само гербер,ама то и на мен по ми харесват(имат масло или разни други добавки).
За събирането на мъжете,не е добра идея-аз моя го събрах със зет ми и сега винаги има оправдание,трябвало да му помогне,нещо да се разберели..... неможело да го остави рода е  Laughing
И накрая да се похваля малкия разбра как да ползва бънджито и добре,че ръце не ми останаха.Преди обед вися на него 45 мин  newsm44

# 631
Привет-мривет!
Коте, Алекс откри ли си пишката?  Laughing Тея дни Максим разбра, че е мъж!  bowuu
Не, Никич. Grinning
Още тъне в неведение, но докога ли... Rolling Eyes
Бива ли така една честитка да не получиш?! Twisted Evil
Честити празници на всички!  bouquet

# 632
Момичета, пожелавам на всички празнуващи, имен ден, годишнина, месечинка, крьщене..., да бьдат здрави и щастливи, дьлги години да споделят любовта, да се радват на малките неща в живота, големи успехи да постигат!

# 633
  • София
ДД!  Grinning
Мяу, що така снахата... милата, измъчили сте се всички, и най-вече вие двете де!  Hug Дано премине бързо и да сте си добре вече.  Hug

Днес от висене навън не мога да дам на детето пюре.  Blush Ей го кое време стана, преди малко се прибрахме и веднага и двамата откъртиха.
За спането нощем аз не се оплаквам, въпреки, че ставам по няколко пъти, защото си търси бибата - тази нощ съм ставала 3 пъти, което ми напомни, че е крайно време да купя светеща биба. Заспива около 20, става след 7 иначе. Традиционно нощем вода не предлагам.

# 634
Сънискай ,мерси  Hug  Heart Eyes
АЗ се разболявам жестоко-през нощта ми се гадеше и си мислех че е о вечерята,но сега съм с 38,5 и болки по цялото тяло и най-вече гърба.Не ми се яде ,но не ми се и гади вече.Незнам кво-чудя се да не са бъбреци...ДАПОПИТАМ СПЕЦОВЕТЕ В КЪРМЕНЕТО-ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ДА КЪРМЯ(знам че по принцип е хубаво,заради антителата,които образувам,а и Крис няма да иска АМ)
Чао,засега...  Sick

# 635
  • България/Германия
Честит имен ден на всички адашки! Wink  Hug Heart Eyes

Четох само последната страница, че нещо нямам настроение Sad Изабел вече няколко нощи се буди с писък и се успокоява с малко водичка, но преди никога не го е правила и ми е много притеснено Sad Освен това видях, че едната слабинна гънка е доста по-голяма от другата и е излишно да обяснявам в какви филми се вкарах, макар че при сонографията на тазобедрените ставички всичко си беше наред... От вчера само се опитвам да й меря крачетата дали са еднакво дълги ooooh! Утре ще я водя при педи, да видим какво ще каже  Praynig

# 636
Честит Имен Ден на прекрасните ни Именячки  smile3525
Мяу-за вас с Люсил много гуш  Hug
В наща къща нощем съня също е Миражж...положението е същото като при Юхуу и Силвъри....
А по отношение с пюретата-след като беба с голяма охота вчера излапа почти цяло бурканнче Пъщърнак,днес реших да и дам Пъщърнак с КартоФ....леле горкото дете направо му замрузна физиономията като му бутнах лъжицата с тая гняЗ в устата...дадох и 2 лъжици и чак жял ми стана само като и погледнах личицето и добре че имах и 1 пюре от тиква та и отворих него...направо и "харева" сравнение с онзи ми ти бъркоч...та явно Пъщърнака ще си и го давам чист и така... Sunglasses

# 637
добър ден
честит имен ден на всички празнуващи
честити месечинки на бебоците,изпълващи ги днес
честита годишнина на съни скай,още много годишнини да празнувате
ние сме добре,преживяваме някак жегите,за протокола вече сме 7,300 и 65 см,ядем зеленчукови,плодови и месни пюрета,каша без глутен,а тезе дни ще въвеждам и глутена
засега толкова от нас
чао ,весел празник  bouquet

# 638
  • София
Ради, ама тая гняс Пащърнака и чист ли го имало?  Crazy Аз се опитах да дам именно с картоф и не се прие.  Sick
Елфи, да си жива и здрава! Уморена си и си притеснена, но да те успокоя - Борис имаше силно различни гънки и е здрав отвсЕкъде, доказано съвсем наскоро /нали го водих на ортопед, щот и аз се филмирам отвреме-навреме  Blush/. За буденето с писъци - много дълго време се будеше така големия, не ми беше хрумвало да споделя с педката, щото ми е толкоз акъля.  Embarassed
Той пък много трудно се успокояваше като се събуди с писък. Накрая споделих и тя ме посъветва когато се буди така да не го будя - нито с храна, нито с вода. Е, излишно е да казвам, че за нула време писъците престанаха, като спрях да го будя - като се разпищи веднага го гушках и приспивам на ръце - нито му говоря, нито светкам, нито давам вода.  Hug

Оффффф, айде фащаме улиците.  Mr. Green

# 639
  • България/Германия
Ника, благодаря ти за успокоителните думи Hug Дано наистина всичко да е наред!

Ради, и ние сме така с пащърнака, в чист вид го поглъща за отрицателно време, но в комбинация с картоф пада голямо мръщене Sick Има ли и други бебета, които не харесват сладки плодови пюренца или моЙто пак се цепи от колектива?  ooooh!

# 640
Честит Имен Ден на всички Марии Hug  bouquet
Четох по диагонал, та набързо да кажа:
Мемо,
Супер са ви снимките от Италия! Така ми се приходи! Имате няколко уникални с Матю Hug
Никич,
Най-честит рожден ден! Все така да те слуша населението, а ти да му се радваш и да сте щастливи!
Ралипо&Сънитке,
Честити придобивки! На най-прекрасни места да ви возят с любимите ви хора Hug
Сън-чо,
 Hug Hug Най-честита годишнина! Обичайте се и да сте много, много влюбени!
Да не забравя и Алекса - много й отиват обичките! Hug
Вики,
Бритакс плюс не е ли ок? Те са до 10 кг обратно, иначе до 18 кг напълно обратно на движението са май скъпи, понеже ги загледах:
http://www.prams-pushchairs.co.uk/car-seats-rear-facing-car-seats-c-12_52.html Ей тук ги видях, ама ти си знаеш Hug Гледай да се оправяш Hug
Имаше още, ама като съм блейкумързел Mr. Green - толкоз. От понеделник по-сериозно Mr. Green

# 641
Елфче, и Алекс не харесва плодови пюрета. Първо реших, че не харесва портокал, но и на ябълката се мръщи - тук няма богат избор на пюрета и все са едни комбинирани... добре, че си идваме в България скоро  Wink

Алекс също отскоро се буди с писък почти всеки път. Като цяло стана много мрънкащ след последната ваксина. Голям трън са ми в очите на мен ваксините  Thinking Дано не е нищо свързано с това, че тотално ще изперкам...

# 642
victorita, според мен продължавай да си кърмиш. Аз в петък около 12 часа бях с 39.5 градуса температура, която не спадаше от тъпия парацетамол, а друго не смеех да пия, но си го кърмех. Оказа се някакъв летен вирус (висока Т, болки в гърлото и хрема). За да не го заразя, го кърмя с маска като тези хирургичните. Първо си мислех , че ще получи разстройство от врялата кърма, но да чукна на дърво нищо подобно.

# 643
Ника, благодаря ти за успокоителните думи Hug Дано наистина всичко да е наред!

Ради, и ние сме така с пащърнака, в чист вид го поглъща за отрицателно време, но в комбинация с картоф пада голямо мръщене Sick Има ли и други бебета, които не харесват сладки плодови пюренца или моЙто пак се цепи от колектива?  ooooh!
И Борянка предпочита зеленчуково пюре пред плодовото. Въобще плодовото ни е мъка,мъка....

# 644
Здравейте, момичета!

Липсвахте ми много! Hug

Преди час се завърнахме на разградска земя, от което не съм особено щастлива, но няма как... Престоят ни във варна беше много приятен, макар и доста натоварен и изморителен. Ходенето по магазините в тая жега по цял ден направо ни съсипа... Както и да е, напазарихме почти всичко, което ни беше необходимо, ходихме 5 пъти на плаж следобедите, видяхме се с някой-друг приятел и така... Температурата на морската вода беше над 33 градуса. Изобщо нямаше разлика между това да стоиш на пясъка и във водата. За пръв път се къпем в толкова топла вода. На Алекса много й хареса в лодката, забавляваше се.

Не съм ви чела, за което се извинявам, но нямах възможност, а сега съм адски уморена. Предстои ми разопаковане на багаж, пране... Само мернах поста на Вики и искам да й кажа, че аз съм кърмила с 39.8 и нищо не й стана на бебка. Бързо оздравяване на Вики и на всички болнички бебоци и мами! Hug

ЧРД на Ника на патеричка!   bouquet
Честит имен ден на нашите многобройни Мери-та! Живи и здрави да сте!  bouquet
Честит празник и на варненки! Абсолютно съм съпричастна с вашия празник защото се чувствам ваша съгражданка.  Hug   bouquet
Честити месечинки, рождени дни, годишнини и всякакви други поводи, по които някой днес, а и през изминалата седмица,  празнува или е празнувал и съм го пропуснала!   bouquet

Сега ви пожелавам лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт