Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 542
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Танче, добре завърнала се при нас!  Laughing
Вики, бързо оздравяване на теб!  Hug

Гроги съм. Дребното най-си пати милото - не стига, че по цял ден го врем в чуждите режими, в количката няма миг спокойствие да заспи, ми и не можем да се приберем навреме, та заспива навън, после се събужда, къпя го, пак заспива... аз ако съм на негово място - чакам да порастна и си връщам всичко тъпкано.  Mr. Green

А да, и определено на тоз етап клони към сладникавото, не към соленото.

# 646
минавам само за бързо да кажа,че в Карфур всичко лятно детско (може и останалите дрешки де,но до там не стигнах) е със 70% намаление и доста изгодни нещица има,аз днес яко напазарих  Peace

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 22:30 от silvery

# 647
  • София
Силвъри, в самия супермаркет Карфур ли? Защото иначе и в самия МОЛ има доста намаления и купихме доста готини парцаляци на големия на смешни цени.

# 648
 да,долу в самия Карфур,ние нагоре нямаше време да обикаляме,но долу имаше неща от рода на 3бр блузки в комплект за 2,30!!! а и по-скъпите им неща излизат с доста приятни цени,едно комплектче което беше 35 ми излезе 10лв,ей такива разни  Simple Smile

# 649
ДВ!
Честит празник на всички , които празнуват днес!

Крис е с обрив почти по цялото тяло- та сега се чудя дали е обрив от жегите и от изпотяването / щото много ми прилича на такъв  Thinking / или от алергия към месото, което въвеждам вече 3 дни  Tired Притеснено ми е доста та утре сутрин съм първа кипра пред кабинета на педката - дано са от претопляне, от жегите тез гадни пъпки Tired

# 650
  • София
Аууу  Laughing Mr. Green мерси!  Hug Вдруги ден мога да ги преслушам, ако изобщо остане нещо.
Не знам вашите наблюдения какви са, но аз за пръв път тази година усещам истински "намаления".  Rolling Eyes Преди все пише намаление, пък цените си остават все тъй космически. За пример ще дам, че си купих една блуза, намалена от 69 на 19 лв. във фирмен магазин, ей на това му викам адекватно намаление.  Laughing
Както и съжалявам, че се причудвах за един бански на Маркс и Спенсър, дето Слънчи ми ги препоръча - от 165 ако не се мъжа, беше намалена на около 69, а последно на 45 ама докато се начудя и сестрите-дебеланки бяха разграбили големите размери.  Laughing

# 651
Добър вечер!
Танче   Hug добре си си дошла!
Че хубави намаления си имате Simple Smile
Елфи и аз съм чувала,че това с гънките е някакъв остарял критерий,който в крайна сметка нищо не полазвал,та не се вкарвай във филми.
Сияна се буди нощем по 2-3 пъти,но като и дам бибата се обръща и заспива.
Днес търсих от този прословут пащърнак,та да и взема,но не отрих такова нещо Grinning Иначе и дадох банан,омаха всичко.Общо взето яде всичко което и предложа,не ми е отказвала нищо засега.Ние в сряда сме на консултация и педи сигурно ще ни каже да започваме месото.Аз още не съм почнала да и давам кисел и грис,ама по това време все сме по пътищата,та това ще стане сигурно на зима Mr. Green
Компа и той хич не е наред,както работи и изведнъж изписуква и спира CrazyЩе ходи на ремонт тези дни.
Айде,от мен лека и спокойна нощ Hug

# 652
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НИ МОМИЧЕТА  Hug
Благодаря за пожеланията, много ме зарадвахте  Heart Eyes
Ника  Tired приемаш ли мА в клуба на забраЙените от поЛвинкитИ  Cry
Ма Свеки днес ме изненада с пижама на Триумф  Shocked за 70 кинта  Rolling Eyes До сЯ само боклуци ми подарява, тоз път  Thinking аз никога не бих си я купила за толкоз пари ,ма евала на жената , уцели мА тоЗ път  Laughing
Бяхме на РД/ИД на едно детенце в София днес, хораааа как оцелявате в таз жмел  #Crazy щях да пукна  Tired добре,че имаше детски кът с климатик, та влязохме там с Ради за 3 часа, Мио остана навън да пие вино и да бели зъркели по мадамите в басейна  Crazy, е сЯ го реанимирам тук ,след опитите му да Фърли топа  hahaha hahaha hahaha
Прочетох ви, ма нещо ми е депресарско и ще ви пожаля днес, та няма да сА изказвам
 Hug

# 653
Прочетох ви, ма нещо ми е депресарско и ще ви пожаля днес, та няма да сА изказвам
 Hug
Сигурно съм първата кукувица у форОмско, която се самоцитира, но се разкикотих тук като се сетих, а Мио не заслужава да му кажа защо Crossing Arms Та по повод иСказването:
Едно време в наше село, на първото събрание на ТКЗС-то се спори оживено по някакъв въпрос. И някакъв дядо ни в клин,ни в ръкав иска думата Crazy, ама толкова дразнещо я искал "искам думата", "искам думата",че дядо ми забравил какво е започнал да казва и казал -" Абе, дайте му я на (тоз), ... съм я и дума бе". Онзи пък станал, отишъл до вратата , казал "Аз попържана дума нИщъ" и си заминал (и години не проговорил на дядо ми) Crazy  hahaha hahaha hahaha
Лека Blush

# 654
Честит празник на всички именници и празнуващи!
Бъдете здрави и закриляни от Богородица!
Честит празник и на Варна!

Никич,честит рожден ден с малко закъснение!Зло да те забрави!Бъди все така лъчезарна,харизматична и весела личност!

Ние се завърнахме в гореща София след 3-дневен престой на вилата!Беше много хубаво,там е по-хладно,но жегата си е повсеместна!
Реката и басейна ни спасяваха,както и студената бира и сладоледа!
Прочетох ви набързо.
Честита нова кола на Сънита!Със здраве да си се возите в нея!
Мяуче,бързо оздравяване на Калина!Надявам се вече да сте по-добре!

За НЕспането нощем вече писах-ние сме си все така от началото.
С пюретата сме до никъде,картофът определено не се харесва на Катрин!Утре ще пробвам с морков към него,да видим!
Яде оризовата каша,правя я вече с кърма и и харесва.

За намаленията в Карфур ми казаха миналата седмица,но аз купувам вече дрехи есен-зима и не ми върши работа!Но това не пречи да се раходя до МОЛ-а тези дни!
Лек утрешен ден,момичета!Когато мога,ще пиша пак!
Пожелавам ви прохлада!

# 655
ДУ  Grinning !

Тази сутрин е само 20 градуса при нас  tooth , надявам се термометъра да не се олива, по - натам през деня .....

Онзи ден се мотах в Карфур, но нещо не ме радва тоз магазин  Rolling Eyes ! Намерих чашката , за която Ника ме прати  Laughing, ама въртях - суках, не разбрах, къде точно на количката да си я забуча, и се отказах  Mr. Green.... Поразгледах, бебешкия сектор, нищо интересно не видях .... Дрехите обаче не погледнах.
Сега ще трябва да се връщам, мъжът ми ще остане очарован  Whistling

Любезна, много ми стана смешно и на мен  Joy ....

Вчера от нямане какво да правя, спретнах стройна схема на захранването , по дни  Crazy ! Стигнах до 75ти ден. Сега остава да я осъществя, то едва ли ще върви по план работата, ама мога да опитам ....

# 656
Добро утро!  Heart Eyes

Честит имен ден на патерица на прекрасните ни момичета, носещи името Мария!!! Носете с гордост и здраве името си!

Искам да ви почерпя за половин годинката на Йони, която навършва днес!

Вкъщи е 25 градуса в момента и е приятно.

Уикендът беше страхотен на хлад  Wink. По цял ден бяхме на двора. Снимки - скоро  Simple Smile. Вече съм с доста приличен тен без да изгарям и съм много доволна. Релаксирахме добре. Йони се размаза от кеф миличкия  Grinning. Басейни, люлки, внимание, свеж въздух и т.н.
Хапва си с апетит въпреки жегите, пу пу.

Стефи, мерси, че сподели за Карфур. Ако се случи да отидем ще погледна какво предлагат, въпреки че аз съм обзавела гардероба на Йони до следващото лято вкл. Crazy Laughing.

На 28.08 сме на детски РД и трябва да измисля какво да купя. А септември - на сватба на една от най-добрите ми приятелки.

Хубав и прохладен ден ви желая!

# 657
Рали , честита половин годинка на Йони  Hug !

# 658
Добро утро Hug
Рали,
Честита 1/2 годинка! Да ви е много весел и здрав Йони, все така да ви забавлява и слуша! Heart Eyes Прекрасен е! А и снимки, моля - вашите специално си ги гледам - много са ми красиви, нежни и ме усмихват Hug
Стар,
Вземи мееее на морееето пак Praynig Praynig много ще слушам Mr. Green Мойту съквартирант чул-недочул за Карфура и "хайде, да ходим!" Joy
Аморе,
Добре завърнали се Hug За пюретата и храната не се тревожи - то на таз жега дори и аз не похапвам, та камо ли бебоците Mr. Green
Любезна,
Как в два постинга вкара ТКЗС и Триумф, направо ще ме разсипеш Hug Mr. Green
За намаленията - не мога да се обадя, покрай Дамян всичко купувам от Англия Thinking Ама може пък днес да се излъжа и да отидем все пак до Карфур Mr. Green
Никич,
От доста време ми е много странно, че не се казваш Живка Mr. Green Joy Не знам защо така съм си решила и туй то, може би от при Марков още Joy
Аз си допивам кафето и ще ни мъкне мъж ми към Бояна,че има да си  върши разни работи - ако не беше жега нямаше да се оставя, ама сега си е жива примоция, а й е обещал да готви прясна паста, утре дом.сладолед, а вдругиден риба ( която най-прекрасно за мен проядох на морето Mr. Green), така че ще се прежаля.
П.П. Хайде и едно кафенце към прекрасната торта на Йони:

# 659
Добро утро!
Рали,честита половин годинка на Йони!
Честит 7-ми месец на Митачето на Бръм!
Да са ви живи и здрави и много да ви радват! Heart Eyes

Днес казаха,че ще е голяма жега,а на мен така не ми се седи вкъщи.Ще търсим прохлада някъде.
Вчера похвалих Сияна,че спи нощем и тя реши да ми покаже тази нощ,че и друго може,та си поиграхме през нощта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт