Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 536
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • offshore & overseas
Честита половин годинка на Йо-Йо Wink

Уф, и мен ме сърбят ръцете да харча, дори за ИД ми е обещана една прекрасна синя рокля само за 25 лв., но дали ще я има още и как ли ще ми стои?!

Люсил нощем почти не спи от известно време, а сутрин се буди около 7, но ние сме на 1 легло, тъй че не съм сигурна какво приказвам...

На морето ние нямахме климатик (освен ако не броим „арабския“), но децата спяха добре, особено Халята, до момента в който не се изпоразболяха, ъф корц.

Нищо особено, Халюша настина и получи бронхоспазъм и тук благославям сватята, задето ми подсказа великата идея за Проспан-бутана, който се оказа и спазмолитик, та я изцерихме само с него, за 2 дни копирахме пристъпа и приключихме с тая исто/ерия.

Люс се озова с розеола, по моя диагноза, която вече май преминава, но още си е нервозна и тоз път не знам на какво се дължи. Може да са зъби, може да са нерви. Вчера изяде около половин праскова и се направи на прасе, по нейна собствена инициатива. В най-неподходящия момент, но какво да я правя, като ми извади душата? Twisted Evil

(Братчедката пък я хвана морската болест, повръщане, Т и пр. и пр., но и тя бързо се осефери Wink

Аз съм си вечно недоспала по моя вина, защото намирам време за себе си само по нощите и не се свеня да си го ползвам. Ами, така ще е от тук насетне май-май Wink

По едно време исках от вас едно палцестискатне и нищо не свърших по въпроса -- срамота Embarassed -- та сега пак ще го искам за същото нещо. Живот и здраве, след няколко месеца, ще споделя за какво иде реч...

Доня Велвита
, кога ще си спретнем една разговявка, м? Всъщност, най-вероВАтно след 2 седмици някъде...

Любезната адашка ги умее тия неповторими комбинации, но да вземе да се вземе у ръце и да си повдигне духа, че не знам дали ме разбира...

Жегите в София ми се струват като свеж пролетен полъх, в сравнение с туй пържене в собствен сос в Кранево, но няма да излизам -- имам работа и ме мързииии. И въпреки тормозилната почивка, май-май съм позагладила косъм -- то няма как иначе, при толкова ЕдЕнье. hahaha

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 10:19 от Мяуче

# 661
images-1.jpeg

# 662
ДД
честита половин година на Йони и на другите дечица ,които са родени на днешната дата,честит седми месец на Митко
днес темата нещо е замряла ,май всеки се е спасил където може на по хладно,ние ще си стоим в къщи на хладно че при нас е голяма жега
мяу така е с деца на море или на планина пак е същото,цял ден тичаме след тях и викаме и майките се връщаме по изморени от почивката,защото нашата кака е един бяс ,а и приятелчетата й са такива
чао по късно пак

# 663
  • София
ДД!  Hug

Честити месечинки на всички и по-специално на Йони и Митето!  Heart Eyes

Танче, добре завърнала се!  Flutter

Елфи, аз ще се повторя - гънките на Диди са доста несиметрични, но въпреки това ортопеда ме увери, че всичко е наред.  Peace

Любезна, много готина ТКЗС-арска история!  hahaha И честита пижама!  Peace А ти отде знаеш, че е 70лв., да не би свекърва ти да е споделила цената?  Mr. Green

Стар, ти ме разби!  Shocked Режим за 75 дена?! Ти си като спортистите бре! Дано да успееш ако не да го изпълниш, то да се движиш по него с лееееки отклонения (и ти си човек  Flutter )!

...а й е обещал да готви прясна паста, утре дом.сладолед, а вдругиден риба ...
Искам и аааааз... smile3539

Пух, ми то в тая жега спи ли се?  ooooh! И ние 'играхме' с Диди по нощите снощи...  Tired

Мяуче, айде дано се сдобиеш с роклята!  Hug Стискам палци Люс да се оправи съвсем, а и за другото нещо!  fingerscrossed

Пууу, няма да ви казвам Диди каква кривотия е в тия жеги!  smile3544

# 664
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, ДЕЧИЦА  Hug ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДА СЛУШАТЕ МАЙЧЕТАТА   bouquet
Юхуу, Имаше етикетче с много дребен шрифт 78 лв. Sunglasses За нещо с което се спи аз не бих пожалила такъв кеш, освен ако не е дантелено и много разголено  Blush Но е много сладка с едно ЖиЛаПче (жирафче), та ще си я нося... И да не лъжа сега, Свеки ми е дарила и едно семпло комплектче  обици с колие от бяло злато,( мен не ме кефи, но аз немам отношение към бижутата) Blush един кристал - ваза с фруктиера(пак нИ мЪ кефи, ма  и тук не отбирам) и едно никакво бижу от изхвърлени на брега мидички, което е от "Планета Земая" кампанията и е много евтино, но аз много си го харесвам, защото съм от сектата за опазване на околната среда  Blush 

# 665
  • София
Любезна, тя твоята свекърва може да е намазала от намаленията, за които се говореше последните страници.  Mr. Green Иначе няма кво да се оплакваш - бижута, Триумф, кристал...  Thinking Аз какво да кажа, като моята е на вълна крепон, Илиенци, дуралекс...  hahaha Ама нали са от сърце... и аз не се оплаквам  Rolling Eyes

# 666
Любезна, тя твоята свекърва може да е намазала от намаленията, за които се говореше последните страници.  Mr. Green Иначе няма кво да се оплакваш - бижута, Триумф, кристал...  Thinking Аз какво да кажа, като моята е на вълна крепон, Илиенци, дуралекс...  hahaha Ама нали са от сърце... и аз не се оплаквам  Rolling Eyes
Е може и тЪЙ да е , ама и за 5 лв. да го е взела все едно, хубаво си е спалното бИлИо  Mr. Green
Ееее, теЗ ги пропускам бееее Mr. Green Примерно пижамата върви с едно тенекиено канче, с каквото баба ми (лека й пръст си ядеше попарата  Rolling Eyes да топля "манджата" на Тиното Tired Бижуто беше за раждането на Радина (тя е Радка), а кристалните съдове за новия апартмънт  Crazy Сега се размислих, за Тиното още не съм получила нищо  Thinking май трябваше друго да родя или да го кръстя Радко  newsm78  За Нова Година получих едни раирани 3/4 чорапки (нося си ги) и книга  Heart Eyes ма в комплект с дървена лъжичка  Laughing май беше намек  newsm78

# 667
  • София
ДД,
 Честит имен ден на Мемо,Мяу и Мери на патерица !

Ние се позатрихме тия дни и седмици даже,ноо намирам време само за прочитане и осведомяване по актуалните теми .  Blush

Да се похваля,че Андрей вече се обръща без усилие по корем и с малко повече такова и по гръб! А и полазва вече - придвижва се доста успешно,но е много смешен,защото главата я бодва на леглото,а с краката 'рие'и се отмества... Joy Също от седмица някъде си откри краката ,но засега пълзенето е по-интересно.  Sunglasses

Да доложа,че случайно се запознах със Слънчоглед - тя ме позна,аз си блея... Само дето утре май се връщаме най-после в Кр.поляна и няма да съм на линия за Южния всеки ден. Rolling Eyes

Като пиша по-рядко и все ми идва на акъла да говоря общи неща и  да не конкретизирам.Не знам защо така...

За спането и  Анди се буди нощем,поцокне и пак заспи...Като спим 2-та е добре,но ако сме тримата с татко му е ад ! Тясно и топло му е явно и  се буди по 13452 пъти ! ooooh! А и сега като се придвижва ( вече се обръща да спи настрани или по корем ) май ще тряба да го свиквам на неговото креватче да си спи.Това ни предстои сега като се приберем и  нз как ще стане като той си заспива на цица!  Stop Ни вода,ни биба иска . Tired

А,и не съм захранила все още.Чакам да мине посления Пентаксим и какво ще каже педи и ще видим кога ще е денят.Иначе му дадох да близне краставица и малко банан.О,излъгах ви ! Таткото го 'захрани'с карамелен бонбон ! Sick Вика 'да му дам ли?' и аз 'дай му'(на шега разбира се) и обръщам се и гледам детето смуче ли смуче боката и току да я глътне.Направо не знам тия мъже какво да ги правим!  Whistling

Поздрави на всички !!! Hug

# 668
  • София
ДД!  Grinning

Рали, честита половин годинка на Йо!  Hug
Бръмби, честита месечинка на Миташки!

Егати и жегата.  sweating Scream
Борис обаче си иска своето - ежедневното къпане на терасата, та да се поопържа окончателно, пфуй! Максо яде едно пюре на два пъти, много съм му ядосана.  #Cussing out сега криво-ляво заспаха, дано поспят повечко, че после трябва да ходим за подарък за детски РД.
За първи път от много нощи снощи е спал без да си търси бибата, чак се схванах от спане и аз.  Laughing

Пеперудке, радвам се, че сте добре!  Hug
Аморе,  Hug не се притеснявай за пюретата, и наш Шишо ден яде, друг не. Яде определени неща, абе.... не върви работата както ми се иска и туй то.  Laughing
Леле, Мяу, ама вие много весело сте си прекарали!  #Crazy Пак ще палцестискаме, ти само кажи кога!  Hug
Любезна, кефиш мъ!  Laughing

Оф, ние другата седмица сме при свеки.  Mr. Green Борис научи словосъчетанието: "Ш`съ фърла!" Thinking

# 669
Пеперудке  Hug
Ника  hahaha Бо и той е от нашата партия значи  Hug
Сега докато храних Тиното Радина обула моите сандали и се суети в коридора, отивам да видя къде се запиля, а тя - "Ас отивам на лабта мамо, аде чао, пак ще се видиме"  Crazy
Изяде 150 мл. картоф с моркоФ  bowuu Сега ще варя тиква и ябълка за следобед , и зелен боб (подозирам,че е фасул, както и че синият домат е патладжам,ма у наше село са зелен боб и син домат) за Миуто, което пък ми писа,че ни обичал,тУЙ подозирам има връСка с лИбовната суша тия дни  Crazy

# 670
  • offshore & overseas
Днеска имам 2 фалби: едната е, че Люс вече е без обрив (е, сега пък има пъпки от един комар, който всяка нощ ни дебне двенките в засада, нейде иззад завесите, но няма пълно щастие). Само че си е пак толко' крива, колкото и докато имаше обрив, та ненам каква ми е сметката да няма...

Второ, купих си роклята, но пък ми е голяма и ми стои като торба, поне аз така се преценявам. Все пак, цветът е убийствен -- турско синьо му викам аз, та си заслужава малко или много да побитувам под формата на торба... Абе, с други думи, отива ми на небеснокафявите очи, както се досещате, и не е за изпускане. Както и по-горе ще отбележа, че няма пълно щастие.

Бонусите са, че, тъй като съм се сдобила с чашки Д (разбирай цици Д -- Господи, кой пак ме докара до този резил!!), и вече съм размер 75Д, трудно си намирам сутиени без банели, но днес ударих джакпота, купих си един черен за 5 лв., кво му плащаш, дет има една приказка, дали плата, дали копчетата... И по тоя повод си взех едни сини прашки на пиленца за 3 лв. -- охарчих се, но нали не е без повод... hahaha

Никии, мъчно ми е за теб, душа! Confused Не съм свикнала да чета как те тормозят чаветата. Аз ако бях на тяхно място (с такава чуНна майка), щях само да спя, да ям и да се хиля кат жаба. Ама ти пък, изправена пред перЕспективата, ще земеш да се гътнеш от скука. Mr. Green

ПреЛюбезна, разби ме свеки ти с тия подаръци. Моята все скъпи и свестни неща ми е подарявала, преди да се случат събитията. Или пък кеш, което си е доста читав подарък, поне от моя гл.т Grinning...

Пеперудке, добре разписала се -- нормално е да не можеш да се включиш по всеки въпрос, особено пък след дълго отсъствие!! Много ме разсмя с вашето захранване. То и нашето го почна Лъвю. Ах тез мъже, беее!

# 671
Рали, честита половин годинка на Йони! Голям да порасне и да ви слуша в границите на разумното!  bouquet

Благодаря на поздравите за МИташки. НИе днес се домъкнахме до педи, но се оказа че е отпуска така че по нататък ще се мерим.

# 672
  • offshore & overseas
Как няма Бо да е от наЩа партия, бе, вие пък... Той е абсолютен син на майка си...

Аз пък само да загатна 1/1000-на от онуй, дето се оказа, че Халюша е усвоила от дядо си.

Вчера бяхме в БПС (благодаря на Слънчи за абревиатурата и на останалите знаещи, че ми я разяснихте Mr. Green) и там любимата игра е, майка ми е детето, Калина е майката, а аз дори веднъж участвах като бабата. Rolling Eyes

Значи въпросната майка завежда детето на градина, идва при мен и вика „Гледай, детето не мърГа. Laughing“ Дотук добре, ама детето взе, че мръдна и настъпи световна катастрофа. Провикна се тя, от 50-ина метра разстояние, та я чу цял БПС, „Нееее, не мъргай, непослушно дете такова! Ше те Самардосам! Л**но такооова! Laughing Ше те фърлА в кофата за боклук и там ше спиш цял ден и цяла нош, ше спиш...“ И тн и тн.

Та, хем смешно, хем тъжно...

Дината е супер сладур! Да беше верно отишла да поЛаботи, та да си почине майка ѝ и да може да си заслужи обичам-те-то... hahaha

# 673
Бръмби, в тази жега ли бе мила  Mr. Green И на нас ни е време за консултация, но аз не събирам смелост да отида  Blush
А, хайде всички пискуни да оздравяват, да се кротват и да си ядат "манджата" и да спят нощем,че.... Crossing Arms
И без друго съм яхнала мИтлЪтЪ  Naughty Нашите спят  Mr. Green а аз още не съм заготвила  Tired Как ми е кеф да си лафим тука и как не ми иде от вътре да се подпирам на печката  Close
Уф, тази Халя  hahaha бееее Ние сме научили "Гупава малка мамунке" ooooh! и "гупак" от ТВ-то Sad

# 674
  • До Балкана
Уф и тук се не трае от жега!
Живи и здрави да са порастналите бебоци!
Вещите в занаята да кажат до кога ще преваряваме вода и след като спра да преварявам какво да давам на жабата да пие? Четох за розовия девин, какво ще кажете? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт