Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 196
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И ние сме от озъбилите се бебета. Лошото е, че кривотата ни не свърши с поникването им. Чувствам се така, както се чувстваха Неви и Юхуу преди бебетата им да заобичат разходките. Ники пищи ужасно на разходка. Мислих, че жегата не му понася, но снощи го разхождах в 21 часа и пак рева. Вдигнала съм сенника на количката така, че да не му е задушно и пак, и пак. Днес им сменихме количката с едно друго бебе, така, че да ме вижда. Ефекта не можах да го усетя, защото той вече беше гладен. Ужас, направо!

Посмях се доста с преживелиците на Любезна's свеки.

Завидях за апетита на Ника's левент.

Насладих се много на снимките на  Ралипо's friend.

Днес Любезна ме хвърли в размисъл с един химически пост. Аз понеже хич не вдявам от химия и се размислих. Чисто статистически четох за съдържанието на желязо в  кашите и калориите в една порция. Стигнах до извода, че кашите на Хумана имат най-много калории и най-високо съдържание на желязо. Разликите са драстични. Къде ли е уловката.... newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 23:12 от Нарцис

# 481
 Hug
Мммтакаа,както Стела е написала,много е горещо днес във Варна #Cussing out
Днес най-накрая,ни сложиха последния пентаксин и втория синфлорикс,много плакахме,но успокоителното е че изследванията(профилактичните са ни добре),гърлото също,в тази връзка:
Деси,желая бързо оздравяване на Диманка,и ние минахме по тези пътеки със зачервеното гърло,което се проточи има няма два месеца,но нашата педиатърка е много за хомеопатията,и да чукна на дърво ни се размина с Аб,и аз много се изнервих,но хубавото е че сега сме добре,още веднъж,гушкаме ви силно Hug  bouquet
Аксиния,гледам че нито една мама не ти е върнала отговор за кашата,за съжаление и аз не мога да ти помогна,защото все още не съм давала newsm78
Сиянка,гуш и за теб и твоите сладурковци Hug
Ние все още нямаме зъбче,честито на всички озъбили се Hug
Мяу,добре сте си вие Heart Eyes

# 482
Съни, бързо оздравяване на Диманка и не се обвинявай за нищо. Ако знаеш още колко пъти ще боледува.. няма място за паника!  Hug
Тия снимки наистина са много сладки, Стас също, ние си го знаем. Стар, не знам как не те е страх да го оставяш на второто ниво още. Аз го махнах, защото Миташки тая височина я преодолява, и не че вече не се е мятал доста, но си викам айде поне това падане да си го спестя, да не ми настъхва косата излишно.
Друго кво.. нервя се с разни глупости, но да не ви разправям. Както вика баща ми - всичко е загубено. Mr. Green

# 483
  • До Балкана
Ех, добрах се до Хампютърчето! Twisted Evil
Деси, много се радвам, че Диманка е по-добре, да се оправя бързичко мъничето сладко!
Ще повторя и аз, но децата ни са много хубави! Да са ни живи и здрави!
За анкетата какво да кажа,  Mr. Green май сме най-озъбените от всички, знаете ни, но да доложа, че 5-ти не се задава за сега  Praynig!
Нещо напоследък нямам време да чета  newsm78 и всичко, защото готвя на мъжа си по-сложни манджи от таратор и салата Blush Обещах си до края на месеца най-много още 2 такива! Crossing Arms
Исках да ви питам момичета, ще слагате ли бебоци в проходилки и какво мислите изобщо за това приспособление? Чета много противоречиви неща, та реших да се допитам до вас, все пак сме си наши хора! Heart Eyes

# 484
  • София
Далче, аз имам време за готвене, ама желавние нямам.  Mr. Green Принудително готвя обаче - днес направих таратор и пиле с ориз, все с нещо трябва да се изхранва народонаселението, а Борис не яде салати.  Mr. Green
За проходилките - аз бих слагала, нямам проблем с това, НО когато детето ми е готово, а именно - да се изправи сам на крачетата. Борис съм го слагала, но проходилката беше емнайста употреба - тя ли беше кофти, детето ли беше калпаво, но няколко пъти се обърна с нея и си изтреска главата в плочките. Естествено, зарязах цялата работа и си проходи и без нея.  Peace

# 485
  • До Балкана
Далче, аз имам време за готвене, ама желавние нямам.  Mr. Green
Много обичам да готвя да му се невиди, но не ми се заниамва в тези жеги и ме хваща срам като го зобя само с треволяк! Embarassed

# 486
Благодаря ви момичета за отговора , но май е най-добре да спра да се мъча и даси давам готови пюрета.Днес така се старах да стане пюрето вкусно , дори си мисля, след като го опитах , че става мъжо да изпие една ракия с него стига да не беше този ужасен цвят- зелен , е Васката изяде 2 лъжички с 300 зора и така му се повдигаше , че реших да не продължавам.
Ника гледам се кахъриш за Макс , Васката и той е такъв прекрасен едър младеж , бих качила снимки , но ще тръгне в първи клас докато се оправя , екстра са си децата .Нас на  всичкото отгоре  на всяка крачка ни спират с умни съвети да спра кърменето , че е много дебел - за протокола е 72см и 9200гр.Днес и приятелка лекар ми даде  този съвет #2gunfire.
За готвенето муза рядко ми идва , но по принуда готвя най-редовно , че отглеждам един друг дето друго не признава , но скоро ще fight и при мама да си му готви.
Хайде лека вечер , че да я започна и аз от някъде .

# 487
С Йо сме на високо вече  Wink.

По случай днешната анкета се озъби и той Mr. Green. Долно ляво  bowuu. Сега вече неспането ни 2 нощи се оправда, но като се сетя на още колко зъбчета има да им светим... Grinning

# 488
  • София
radost 76, Максо засега също ще яде само готови пюрета, домашните не са му по вкуса и на него. Здраве да е, нали руча там нещо, другото са бели ядове.  Laughing
Е, според умните глави да спреш кърменето и да минете на АМ ли?  Laughing То понеже от него хич не се качва, та затова Максим е минал десетте килограма.  Laughing

Рали, честито ви озъбване!  tooth Не се кахъри, само още 19 ви остават!  newsm47

# 489
Айде честито! И за зъбчето и за колата, че аз не съм честитила... Grinning

# 490
  • София
Ааа, Рали, да напомня за форумския обичай за първо зъбче!  Crazy Blush

# 491
Ама как, разбира се! Мислиш съм забравила ли, НикаLaughing Ще напомня и аз на когото трябва за този свещен ритуал, пък не знам ще ме огрее ли  Crazy Mr. Green. Ако не ме, на другите 19 зъба той ще им свети!  Laughing Ще го будя специално щото Емо не чува сина си нощем, ако ще и да се дере юнашки  Mr. Green.
Мерси, БръмбиHug

# 492
Добър вечер!
Деси много ми стана болно как сте се мъчили с Диманка!Дано не се повтаря!
Рали честито озъбване на сладурче Йони!Дано теб те огрее,мен не ме Simple Smile
Снимките са страхотни!

Нашта хубавица пък готови пюрета не иска,чудя се сега като почнем месните от къде ще и купувам хубаво месо за да и ги правя.
Днес следобяд се събрахме няколко приятелки,че изпращаме едната за Белгия и живот и здраве до другото лято няма да се видим и малко ми е мъчно.

# 493
Здравейте момичета! Hug
ЧЕСТИТО ЗА ПЪРВИТЕ ЗЪБЧЕТА НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ! Grinning
Болните бързо да оздравяват!
Ние днес бяхме на консултация! Ама нямаше Синфлорикс! Последната доза трябваше да ни сложат!
Иначе бая сме качили на кг, въпреки че Борито си намали храната на половина и каши не ядем, а е вече 8.510кг и 68см!
Момичета искам да помоля някой ако знае човек търсещ билети за концерта в Бургас, който започва утре -
SPIRIT OF BURGAS!Имам 2 билета! Искам да ги продам! Тридневни са! На нас ни се полагат тъй като живеем до плажа и 3 дни не се спи! Вече трета година е така! Та тази година отидох и си ги получих! Цената за 2-та билета е 150лв, като съм склонна да отстъпя!
Благодаря предварително!
Лека вечер на всички!!!

# 494
  • York
Ех, Рал.  Rolling Eyes Ако беше решила да ги подаряваш веднага щях да се запиша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт