Отговори
# 600
елзас, бързо оздравяване! Simple Smile  Hug  bouquet

# 601
Пухинка аз гледам да са безмлечни пщретата и давам само на Хип,Гербер и Бебевита.

# 602
  • Сред обкръжението
Нанина-така си поплаках от твоето пожелание..надявам се скоро да чуя нещо добро, че няма лекарства и не може да се лекува в момента Sad

Мила, въобще не исках да те разстройвам! Извинявай!  Sad

# 603
Здравейте момичета Hug
Нямам време за писане от тичане нагоре надолу, че и баткото сега не е на ясла и съвсем Crazy
Ние сме добре, отскоро не кърмя Ева, захраних със зеленчуково и плодов пюре, давам и кисел. Нямаме заместено хранене, но аз лично смятам, че е още рано да замествам изцяло. Отначало ядеше пюретата с голяма охота, но напоследък не ги иска ooooh! От близо седмица е голяма борба - мръщи се, плюе ги. При това и давам от любимите и с тиква. Смятам да пробвам с каша, обикновено им харесва.
krasita1, не съм давала бисквити още, но от баткото помня, че има безглутенови на Плазмон Peace
elzas, бързо оздравяване ви желая Hug
4elsy, да са ти живи и здрави големите юнаци, не ти е скучно Wink
Целувки и за всички останали, нямам време да дочета назад, за да се включа по обсъжданите теми.
Хубав ден на всички и нови постижения за бебчовците Hug

# 604
Здравейте
Да ви се похвалим вече имаме зъбче, и второто е на път. И детенцето стана малко по-спокойно откакто изби едното, преди това то мрънкане, не спеше спокойно, сега да избие и второто  Laughing

# 605
здравейте мами
честити месечинковци,да са жиеи и здрави  bouquet

ние днес бяхме на пристъпулка,голям смях падна.само че от лутане насам натам и неможах да снимам моя краско да ви покажа как го беше изтупала мама с бял панталон и ризка,абе гъзар bowuu  снимах само момата на която и беше празника Wink

тази вечер краско изобщо не спа спокойно,луната ли беше причината,зъбките ли го мъчат.вчера загледах венците му,нито са бели нито потдути,а птгпре само личи като 2 топченца,едното даже е малко по надолу.аз си мислех че първо отдолу избиват зъбчетата newsm78

в тази връзка честито зъбче на моон и дано скоро изникне и другото та да се успокоите малко с бебченце Hug

бързо оздравяване на елзас Hug и на другите болнички Hug

за пюретата аз взимам на ганчев,хипп и понякога гербер.на хипп взимам предимн от малките бурканчета защото са ми точно за 2 хранения.понеже 2 пъти в деня,сутрин и следобяд,давам плодово пюре за десерт и си го разделям на две и ми е перфектно,нито остава нито го хвърлям.вече почти заместихме обедното хранене със зеленчуково пюре,само че понякога си иска и млекце,но аз не го бързам има време.неискам да се откаже от млякото.племенника ми така като започна пюретата и отказа млякото напълно,след това изобщо не го искаше и нямаше начин сестра ми продължи само на пюренца Confused  но си е добре детето,живо и здраво и умно и палавко,като всяко детенце Peace

стига съм писала,имам толкова работа newsm79 1ironing wash hang 1dishes а как ме мързи Embarassed  цяла нощт не спахме и сега ми се спи,ще се кютна до краско пък,после ще му мислим smile3524

# 606
Здравейте майчета, как сте? Ние с Вики продължааме да сме болнички. Аз като, че ли съм по-добре, но все още имам налепче по гърлото. Вики продължава да кашля. Милинката. Исками се снимки да ви пусна да видите, сега ще видя обаче дали ще имам време за това. Вики на 19-ти, когато стана на 5 месеца се обърна за пръв път от гръб по корем и от тогава работата не е за приказване. Повечето майчета знаят за какво става на въпрос.  ooooh!

# 607
Здравейте майчета, честити месечинки на :
Бриян на мама Krischeto
Любомир на мама Синева 
Боян на мама milushka
Борис на мама IvAs   

Елица на мама letiziq
Да са живи и здрави!
Както и честити зъбчета и честити християнчета!
Момичета моля добавете ме във ФБ. Преди малко пуснах заявка.
Ние скоро ще се захранваме, на мен ми се искаше след 6тия ама доки каза най късно 5тия. Започваме с оризова каша или с елда.
Бързо оздравяване на болничките!  Praynig
 Hug  Hug  Hug

# 608
Здравейте момичета,
Честити месечинки на бебчетата родени на днешния ден Simple Smile
Краси, благодаря за отговора ти. Да, и аз задължително давам безмлечни зеленчукови пюрета.
Мами, вие давате ли вече жълтък в зеленчуковото пюре? (Говоря за пет-месечно бебе). Моята лекарка каза - след шестия месец и аз съм съгласна с нея. Но чета тук в разни книги и из интернет, че още през петия месец се дава два пъти в седмицата по 1/4 твърдо-сварен жълтък... newsm78 Повярвайте ми, с това захранване тотално се обърках!!! Има 15 000 различни теории за това кога, как и с какво се захранва бебето...
Днес не сте особено активни виждан, но това е абсолютно разбираемо. Тук се диша нормално днес и ние се възползвахме - прекрасен семеен неделен ден Wink
Сега малкия ни мъж спи, и мама и тати имат време да изпият по едно питие, да поровят в нет-а и да почетат Simple Smile
Май това е от мен за днес.
Целувки и  Hug на всички бебчета

# 609
Моми4ета имам проблем с феиса.Днес някои е влизал и е сменил паролата ми там и на пощата ми.Пощата я оправих оба4е вижте за феиса какво ми пи6е-
   6

Сметката Ви е временно спряна

Засечена е съмнителна активност във вашия Facebook акаунт, което доведе до неговото временно ограничаване като мярка за сигурност. Много е вероятно акаунтът ви да е хакнат в резултат на зловредни действия от страна на сайт, имитиращ дизайна на Facebook, на който сте въвели паролата Ви. Този вид атака е известен като фишинг.

Не мога да вляза.Извинете  4е пи6а на БР но сам ядосана и ще  си лягам 4е и за съм умирам.лека и много целувки!

# 610
здравейте и от мен.
честито на бебчетата които навършват 5 и 6 мес.-да са живи,здрави и много послушни.
Моон-честито ви зъбче.наште и двете избиха наведнъж.
Фелизидад-мерси.ще търся по магазините.
днес захраних Михаела с оризова каша.и след няколко дена се мятам на местните пюрета.
Пухинка аз захраних на 5м.но все още не съм давала жълтък.ще видя какво ще каже лекарката ни.вчера и аз цял ден чета за храненето.трябва и лека полека и глутен да въвеждам.
Декрио,аз не съм много в час с фейса.иначе с удоволствие бих те поканила.сега ще пробвам.
тейси-явно имитатори на фейса са.утре като се наспиш се разрови.или нов профил.

# 611
опа грешка,не на тейси а на илейн.
явно вече ми се спи.

# 612
# 613
декрио,имаш лични.

# 614
здравейте от мен и краско Shocked  
този мушмурок заспа в 8,бяхме навън,седнахме на второ кафе че той продължи да спи.прибрахме се оставихме го на спалнята и продължи да спи.решихме да пропуснем къпането че той спи и няма изглед да се събуди.по едно време промрънка,дадох му млякото и пак заспа.но от половин час някъде досега такова въртене падна че накрая колкото и да го друсах той ококори очи #Shocked  започна да се смее и да се заиграва.сега ви пишем заедно Rolling Eyes  лелеее какви ги върши това моето дете незнам но ще откача Crazy

стискайте палчета скоро да заспи и да попспим чее... ooooh!

илейн мноого гадно това с компа,даноп се оправи проблема Hug
декрио Hug

лека ви нощ момичета Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт