Отговори
# 630
Лорелей, Красита1, наистина ли тези от 125гр. са 2 лева? Спомням си, че бяха скъпички, но незнаех тук колко са. Ние на 4 месеца бяхме до БГ и тогава едвам им давах по лъжичка. Предимно им давах картофче-домашно с млякото им. Боже, Боже, тези хора срам нямат. #2gunfire
Аз да ви кажа купувам, но и си приготвям. Например всеки ден правя тиква на пара и сливи, кото примесвам с пюретата. Христо има запек и на него тиква и сливи допълнително в храната вършат чудесна работа. Днес свекърва ми обърка пюретата и чак накрая се сетихме, че единия е изял на другия. Не мога да се начудя тази жена не мисли или съвсем се е сбъркала покрай тези бебоци. То аз, че съм си сбъркана е ясно Joy Тези моите деца нито спинкат като хората, нито се заиграват като хората. Еййййй, няма мира от тези двамата. Завиждам ви благородно за добрите дечица. Филипчо беше добричък, но днес е ужасен, а Христо си е калпазанин от класа. Praynig Дай Боже да се оправят, че не се виждам. #Crazy

# 631
Честити месечинка на всичко сладки бебчета днес.

# 632
  • Сред обкръжението
Относно пюретата и аз давам на Хипп и Гербер. Доволна съм. Бобчо е яшно дете  Mr. Green (да не чува дявола) На обяд изяжда 125 гр. зеленчуково пюре и после си иска и млякото - изяжда около 120 гр. Следобяд сме на круша. Въведох плодовото преди 3 дни. Изяжда половин бурканче (около 60 гр.) плюс 180 мл. мляко. Доволна съм от детето. Изобщо не мога да се оплача.

Гугалинка, аз бях на две погачи. И двата пъти подарих отливка, от тези на Бейби арт. От нашата погача се напълнихме с дрешки, играчки и т.н. А аз предпочитам сама да му избирам дрешките  Rolling Eyes Реших, че това е нещо оригинално, за което родителите често биха съкратили разхода, но същевременно е един спомен, на който според мен винаги ще се радват.

# 633
Svetlichka, Nataly Ivanova, НаНина, IvAs, ninchu_m, 4elsy, krasita1, Gugalinka   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря Ви от сърце за разбирането и подкрепата, мами Heart Eyes  bouquet
Ние ходихме на консултация - малчо е със зачервено гърло. Вече няма температура. Док каза да давам Витамин С, да почиствам нослето и след това да капя капки - даде ни рецепта да капки за нос. Малчо иначе днес се поразвесели и съответно и аз  Hug Татко му го зарази. Явно има някакъв вирус... А уж Тоше се стара да не го гушка и да не е в контакт с него.... Но явно е прихванал...
Gugalinka Hug ще си купя и аз Имунокид Peace
Браво на Алекс - много е пораснало детенце Heart Eyes А за обръщането изобщо не се притеснявай Hug Ще започне и то съвсем скоро  Hug Хубаво е, че спомена за кашата, защото след предстоящата консултация на Любо и ние сигурно ще се захраним.. че сега както се и разболя съвсем не е по яденето... Предния месец беше качил само 200 гр. и ако и сега е малко и аз ще включа каша, та много се радвам на твоите съвети  Hug Hug Hug Не знам каква идея за подарък да ти дам.... зависи какво вече са купили на бебка... Иначе в преспектива - едно бънджи или проходилка.... Знам ли Laughing newsm78
Натали Hug радвам се много, че сте си изкарали хубаво на Пампорово!  Hug
Евче Hug  Hug Hug Хубавите пюренца са по-скъпички... Красита ти е съобщила БГ цените.
ninchu_m  Hug и ние изпращаме целувки на Ивет Heart Eyes
krasita1   Hug Любо по някога изяжда цяло пюре на Хипп 125 гр. А понякога само няколко лъжички.... Много е различно всеки ден... Но не се притеснявам и не му настоявам - веднъж яде с охота, а друг път се мръщи...
IvAs   Hug аз понакупих разни нещица на Любо - едни са от разпродажбите по МОЛ-овете... Имаше далавера определено Peace Иначе сега за есента мисля да напазарувам от тук - от Сливница. Има страхотно зареден бебешки магазин, цените са повече от прилични... А с момичето, което го държи се познаваме от деца. Тя каза, че пазарува всичко от Гърция и дрешките са много хубави и със страхотно качество Peace
Много прегръдки и целувки на всичкииии Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 634
  • София
lorelei75 , искам да те питам за сайта на  mothercare , хвърлила съм око на някой неща и искам да си ги поръчам, обаче се чудя с  фирма посредник ли поръчваш  и колко ти излиза доставката. Ако може да ми кажеш през коя фирма поръчваш и дали си доволна, за колко дни пристигат и т.н Днес ходих до магазина на mothercare в мола на Окръжна и направо се хванах за главата, ми те цените са 5 пъти по-високи отколкото са в сайта им. Та май от там ще си поръчвам дрехи.

Синева, имаме вила до Сливница и на 28 този месец ще ходя на събор там, та ако може да ми кажеш къде точно е този магазин да мина да разгледам.

# 635
IvAs   Hug Пиша ти на лични да не досаждам  с обяснения на другите мами Hug
Елзас Hug как е Вики?

# 636
Здравейте  Hug

Синева дано малкия се оправи бързо, бързо и да забравите лошите емоции  Hug
Nataly Ivanova и ние обичаме да ходим на Пампорово, прекрасно и там, но леко започна да ми омръзва всяка година и смятам вече догодина да сменим

Elzas
бързо оздравяване  Hug
IvAs аз вече съм готова с гардероба на Божидар за есента и зимата.Пазарувах от много места - голям почитател съм на Окайди - от тях взех доста неща и от нашия пазар има 2-3 маси, на които карат експортни стоки на Окайди, Дизел, Некст и много други на супер цени.
4elsy и аз давам кашата следобяд, не знам дали е правилно...май не  Sad
lorelei75 когато пускаш поръчки, можеш да ми свирнеш...аз купувам доста често и ще разделяме доставката  Hug

Пюрета давам основно на Сънвал и Хип.Страшно съм доволна от Сънвала, страхотни пюрета.Но като цяло Божидар много, много не е във възхита от пюретата.Обожава единствено морков и царевица на Сънвал и тиквичка с картоф на Хипп.Спанак, броколи и грах още не смея да давам.А Семпера според мен са твърде прехвалени пюрета.Давала съм и 1-2 пъти от супичките на Гарбер и се харесват горе-долу.

# 637
Момичета, ще ви кажа как правя аз като правя подаръци. Купувам нещото и искам подаръчна касова бележка (без цената). Незнам дали има такова чудо в БГ, май не. Когато ходих там да купувам за бебета предварително питах дали може майката с касовата бележка да си го смени ако не й харесва. За малкоте деца на моите приятелки съм правила изключително много подаръци-дрехи. Сега моите приятелки така ми подаряват нещата с касова бележка. Най-обичам да ми подаряват ваучери за определен детски магазин. Това е карта със сума вътре, така аз си ги харча за какво ми е необходимо. Повярвайте, че половината им дрехи съм ги прала по веднъж и не са обличани. Да не говорим, че всичко дадено в БГ оставих на приятелка, че нямаше къде да го побера. А пък и да имаше нямаше пак да ги взема, че лято тук на куково лято( вали та се къса). Повечето са нежелани подаръци. Хубаво е да се попита майката от какво има нужда, но аз съм скромна(мъжът ми е надруго мнение) и не ми е удобно да искам да ми купуват неща. Ако пък се дават пари те може и да не се използват за бебетата, но и това е за предпочитане. Ако пък ще се прави по-скъп подарък може злато(да остане за спомен). Или пък голяма играчка, на моите бебета братовчедка ми им купи едни такива бъгита от Джъмбо, та да се чудя как да ги пренасям.  Hug 

# 638
Баща им си дойде и сега се скъсват да се смеят. Тази деца днес ме подлудиха, а мъзът ми вика, че са си добрички. #Crazy
На всички мами  Hug

# 639
  • София
IvAs, до сега не съм ползвала посредник, събираме се с 2-3 приятелки и си разделяме доставката, като поръчваме за следващия сезон, напр. миналата седмица поръчах за есен - зима, т.е. за 6 месеца напред. Виж в тази тема - Stelfy е дала точно описание за поръчването чрез посредник:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517965.0
Карамел, не знаех че и ти си фен. За съжаление вече поръчах и сега чак март месец пак. Ако междувременно се присетя нещо ще те имам предвид, моля те и ти също ми драсвай на лични, ако ще поръчваш  Hug
Синева, радвам се че бебчо се подобрява. Стискам палци за бързо оздравяване  Praynig Нашият татко и той е нещо болнав от вчера, та дано да не последваме вашият пример.

# 640
lorelei75   Hug благодаря ти за палчетата Hug Лекувайте го таткото, че.... Дано бързо да оздравява и никой друг да не се разболява Praynig
Къде изчезнаха Ахони и Мама Ив?
И Щастлива съм я няма....

# 641
Аз често поръчвам от Мадъркеър и от АСДА. Ако някой иска няма проблеми да се включи към моята поръчка и ще си делим доставката.
Момичета да ви питам вие с какво почнахте да захранвате? Аз още го храня само на кърма, ама явно не му стига вече, а сме на консултация в четвъртък Simple Smile

# 642
Честити месечинки на порастналите дечица Hug
Елзас, дано бързичко се оправяте Peace Hug
Синева, късно си включих компютъра, но все пак ще споделя- преди няколко седмици и  Дани се беше разсополивил нещо и от това се давеше и закашляше, та педиатърката ни изписа освен витамин С, осцилококцинум, панадол, коларгол  за нослето/разтворчето за дечица/ това заедно със стеримар  и калциев глюконат. Дано малък Любо бързичко се оправи Peace Hug
Натали Hug
за захранването ние за сега сме на този режим:
9ч - 180мл. АМ
12ч. /12.30ч/ -60мл. АМ +120гр. зеленчуково пюре или каша
16ч. 90мл. АМ + 1плодово пюре
19ч. -180мл АМ и
22ч. - 180мл. АМ макар че часовете са ориентировъчни, но обикновено сутрин става по -късничко и така и вечер си заспива по-късно, лека полека ще обърне режима
въвели сме оризова каша, после картоф, морков, грах /но той беше в пюре с картоф и морков/, целина и магданоз като подправки в пюретата, тиква, круша, слива, а сега и каша от елда с ябълка
от другата сдмица мисля да въвеждам глутеновите каши лека полека, но не бързам, че Дани е едно шиши. И аз купувам хип, гербер, бебевита, в зависимост от това какво ще въвеждам и от кое има в момента, на семпер нещо не му хареса пюрето.

# 643
здравейте момичета
честити месечинковци  bouquet

синева бебе любо да се оправя бързичко че и ти да не вземеш да се разболееш от мъка,знам как се чувстваш не се притеснявай Hug от мен и краско
натали блазя ви,аз откога си чакам почивката на балкан,ама то вече ще стане студено Crossing Arms

момичета нали бяхме приключили с темата за това кой какви пюрета дава и защо.в смисъл нали се уточнихме че всяка майка малко или много се лишава винаги за детето си и тук не става въпрос дали някоя майка ще се лиши от нещо за себе си за да купи хипп или няма да има възможност и ще купи ганчев,защото аз винаги ще се лиша от всичко за дететто си и всяка майка вярвам ще го направи,но не защото нямам възможност купувам и ганчев....няма да коментирам вече въпроса,но според мен не е правилно така(казваям според мен) Peace
лека и мека ви желая и дано не съм обидила някоя мама,нали знаете че си ви обичам много. Hug Hug Hug.

# 644
Добро утро майчета, забравихте ли ни? За съжаление, почивката свърши, беше много хубаво.  Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт