Желаем ти двамата с Любо да си все така обичана майка и жена и най-щастлива на света

Евче
само така!!!А за жлъчката стискаме палчета всичко да е наред
))Да си знаете просто,защото не са малко пари.Аз лично се чудя дали си струва да ги дам.Иначе тези на фишър прайс и на греко са най-добрите за мен,защото имат люлеене в полукръг,точно както аз приспивам Мони и съм почти сигурна че ще му хареса,двуумя се...

И си намират причина - ако си дебела - леле тая как се е занемарила след раждането, ако си слаба - леле тая си пренебрена детето, кърмата й спря, за да е слаба... А къде е истината? Ти си я знаеш и хората, които трябва също - това е важно! А за останалите всичко около теб и семейството ти е материал за клюки 

) Някой като ми каже, ами то след секцио не се прибира и не знам, съвсем се смачквам, но продължавам да вярвам, че ще успея.

купихме му столче ,но за съжаление не това което исках.на картинките които поствахте изглеждаха чудесно,но когато ги видях на живоо те просто са много големи и дори в сгънато положение.за съжаление живеем в много малко апартаментче и се чудим кое къде да сврем и затова трябваше да вземеме нещо компактно и малко.много се натъжих,но пък като сложих краско вътре на него му хареса и си личи че му е удобно.сега ще ви го покажа.е няма екстри като другите,но в крайна сметка и това е нещо