Отговори
# 75
Eniq,

Желаем ти двамата с Любо да си все така обичана майка и жена и най-щастлива на света Hug Hug Hug
Евче Hug Heart Eyes Hug само така!!!
А за жлъчката стискаме палчета всичко да е наред Praynig Hug Praynig

# 76
4estit rojden den i ot men na ENIQ-da si jiva,zdrava,mnogo obi4ana i mnogo profesionalni uspehi.
4estita mese4inka na vsi4ki beb4eta.
az sega podrejdam snimki na Mihaela ,dnes sutrinta gi polu4ih,bqh gi pratila v edin sait.
izvinqvam se 4e pi6a na latinica no imam problem s kompa,dano skoro go opravq.
lek den na vsi4ki vi.

# 77
Ч Е С Т И Т    Р О Ж Д Е Н    Д Е Н    ENIQ   nbirthday

Бъди жива и здрава, както ти така и цялото ти семейство.

Честити месечинки на малките бебоци   bouquet

# 78
Здравейте мами,

Ениячестит рожден ден!Бъди все така мила и всеотдайна,бебе Краско се е родило с късмет с такава мама,айде наздраве от нас !

Мами искам само да кажа на мамите,който мислят да си купуват люлки и са с бебета бузанковци,че повечето люлки са за бебета до 9 кг. и 77см.За тези на фишър прайс и на грако съм сигурна.Бебе Мони е слабичък но не е лек има тежък кокъл 7,400кг е и е 72см горе долу ако си взема такава люлка ще я ползвам макс 2 месеца,имайте предвид също,че на инструкциите за безопастност пише като започне само да стой седнало бебето да не с поставя повече в люлката,а ние сме на път да поседнем само дето мама не дава Wink))Да си знаете просто,защото не са малко пари.Аз лично се чудя дали си струва да ги дам.Иначе тези на фишър прайс и на греко са най-добрите за мен,защото имат люлеене в полукръг,точно както аз приспивам Мони и съм почти сигурна че ще му хареса,двуумя се... newsm78

# 79
Eния, честит рожден ден мила.

Челси, много ме накефи с твоя пост, аз също съм с 20 кг. отгоре, от както се запознах с мъжо, верно е, че доста пъти ми казва, че трябва да поотслабна, но пък вижда, че и аз се тормозя с тези килограми и винаги ме успокоява, и ми казва:" Като спреш да кърмиш ще отслабнеш, сега е важно да кърмиш", така че и дебеланка си ме обича.

Ахони, браво на Вики!

Ние сме вече 5800 и 57 см. Наддали сме 600 гр. последният месец. И ние за сега сме само на кърма. Гукаме, пеем, обръщаме се  от гръб по корем. другата седмица ще ходим на моренце за 1 седмица.
Мисля след морето да се захранваме със зеленчуково пюре.

На всички мами   bouquet

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 13:23 от Magdalin*

# 80
По въпроса за кг... мисля, че проблема е повече в нашите глави, отколкото в тези на мъжете ни... Била съм 55 кг., била съм и почти 90 кг.... Но любовта в очите на мъжа ми не се е променяла и думите "Красива си! Обичам те!" знам, че са казвани искрено и от сърце! Heart Eyes
Колкото до мнението на околните - за мен не е важно! Хората просто трябва да има за какво да говорят  Mr. Green Wink И си намират причина - ако си дебела - леле тая как се е занемарила след раждането, ако си слаба - леле тая си пренебрена детето, кърмата й спря, за да е слаба... А къде е истината? Ти си я знаеш и хората, които трябва също - това е важно! А за останалите всичко около теб и семейството ти е материал за клюки  Mr. Green
Така че майчета - горе главата! Повечето от Вас не съм виждала и не знам как изглеждат, но за мен сте страхотни жени!   bouquet

А Карменчето къде изчезна? Често се присещам за нея и за Вини... много ми се ще да пише как е малкото мишле!

# 81
Здравейте, милички.Минавам само да честитя на нашето скъпо Ени рожденния ден и изчезвам на плаж.По-късно или утре ще ви пиша.
Ени, мило, честит рожден ден.Пожелавам ти много здраве, любов и късмет и цялото щастие на този свят  bouquet Hug

# 82
Eни,честит рожден ден и тук!

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 19:45 от ilein7

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕНИЯ, БЪДИ ВИНАГИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА!!! bdbaloni

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБОЦИТЕ ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ   love001

Лека и приятна вечер на всички от мен и Дарка  Heart Eyes

# 84
Здравейте и от мен.
Искам да ви почерпя че днес моята малка дъщеря става на цели 5 месеца. newsm38 smile3510 и по една студена  beer2cheers

Честито и на Ения с пожелание да бъде най щастливата съпруга и майка newsm51
Хайде лека и прохладна вечер от нас .

# 85
  • Sofia
Честито на порасналите дечица...
Честито и на Ения - с най-добри пожелания...
  bouquet
Гледам, че пак сте подхванали темата с килограмите - и на мен са ми голяма мъка. Никога през живота си не съм спазвала диета и сега се пробвах, като резултатът е, че по 24 часа си мисля само за ядене...
Явно годинките си имат значение, защото с каката за нула време възстанових формата си, а сега не помръдвам почти пет месеца.... Все пак като станат 30-и... нагоре...

# 86
http://vbox7.com/play:24cc14e2 хайде за лека нощ от мен

# 87
Eniq Happy Bithday!
Bydi zdrava,vesela, zasmqna,radvaj se na istinsko 6tastie i bezkrajna ljubov.

P.S. Sori za latinicata.Skapa mi se fonetikata i ne moga da q instaliram nanovo:(

# 88
Честит рожден ден, Ения!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана!
Честито на всички бебчета изпълващи днес месечинка!
Относно килограмите- аз въпреки че кърмя свалих 27 кг от общо 30 качени по време на бременността. Влизам си в дрехите, но не съм както преди. Става ми кофти понякога, но гледам бързо да изхвърля тези мисли от главата си, все пак родих преди 5 месеца, за жалост и секцио, но важно е детето. Не се утешавам с тази мисъл, а и не искам да се оправдавам с това. Два месеца ходих на фитнес, но не се получава, не успявам да ходя редовно. Исках да ходя на пилатес, но нали се кърмим и тренировките са в час, в който не ми е удобен. И така, ако успея да спра сладкото предполагам ще е много добре, но уви, от както се помня съм престрастена към шоколад. Просто искам да ми се прибере корема ( преди си имах плочки Sad  ) Някой като ми каже, ами то след секцио не се прибира и не знам, съвсем се смачквам, но продължавам да вярвам, че ще успея.
А с линия негра как сте? Моята още е доста тъмна. Дори, като ходихме на балкан, бях с цял бански, за пръв път през живота ми, не толкова заради корема, колкото заради линията.
Лека и спокойна нощ, отивам да спя, че нали съм сама, а и търча до болницата да обслужвам мъжа и така. А от понеделник, като е в нас не знам. Ще си имам две деца...

# 89
НАЙ-ИСКРЕННИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ВСИЧКИ ВАС СКЪПИ МОИ МАМИНКИ И ПРИЯТЕЛКИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

наистина нямам думи да ви опиша колко ме зарадвахте с пожеланията си и ме направихте много щастлива в този ден.наистина в такъв личен празник като рождения си ден и много трогващо да получиш толкова поздрави и толкова красиви думи и най-вече от сладки маминки които макар и да не съм ви виждала на живо ви имам тооолкова близки и сега още повече. Hug Hug Hug

милото ме заведе на ресторант и беше много хубаво.хапнахме пийнахме винце и си говорехме за спомени...

ние днес направихме подарък и на краско послучай рождения ми ден hahaha  купихме му столче ,но за съжаление не това което исках.на картинките които поствахте изглеждаха чудесно,но когато ги видях на живоо те просто са много големи и дори в сгънато положение.за съжаление живеем в много малко апартаментче и се чудим кое къде да сврем и затова трябваше да вземеме нещо компактно и малко.много се натъжих,но пък като сложих краско вътре на него му хареса и си личи че му е удобно.сега ще ви го покажа.е няма екстри като другите,но в крайна сметка и това е нещо Confused
 http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6085   ето това е Peace

хайде сега лека от мен отивам да гледам филм Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт