Отговори
# 90
Привет и от нас! Честит  рожден ден Ения, да си жива и здрава и много щастлива и спокойна с отглеждането на Краско! Честито столче, сладко да хапвате!
Ние сме добре. Скиторим, срещаме се с роднините от чужбина,  които сега си идват отпуска един след друг. Имаме си вече второ зъбче  Simple Smile Избираме си подаръци за кръщенката, която наближава, дано не ни вали! Все повече слушкаме и успяваме да се занимаваме нещо дамички. вече сме в летни кош на СТОККЕ, но в легналото положение, т.к. не можем да седим самички. Приключихме с Пентаксима, Синфлорикс не сме започнали, за да не товарим имунната система, ще изчакаме. Все още сме само на кърма и не се захранваме. Ще опитам да почета. Съчувствия на лапирова, за проблема с мъжа и, ще мине.

# 91
Еniq, Четит Рожден Ден! (макар и с малко закъснение)

Пожелавам ти да бъдеш най-щастливата майка на света и много сбъднати мечти!

Много здраве и щастливи моменти и на всички бебенца, навършващи месечинки!

Относно килограмите, аз също имам излишни и най-лошото е, че тялото се отпуска, което е поправимо с много тренировки, но за момента нямам нито време, нито сили. Но както 4elsy, съм на мнение, че никой няма право да обсъжда как изглеждаме след раждането и наистина май само в България се обръща прекалено голямо внимание на това "Колко си отслабнала!" или "Колко си напълняла!" или "От кърменето не се ли отслабва?" и т.н. Наистина самочувствието е важно за всяка жена, но в момента мисля, че то повече се основава на това, че сме майки. Не казвам, че не трябва да се грижим да изглеждаме добре, но не трябва да се изпада и в крайности.

Поздрави от нас с пожелание за един слънчев ден!

# 92
# 93
AhoneyHug и за теб и Вики!

# 94
  • Варна
Добро утро и то нас! kaffeetrmker_2
Ения, честит рожден ден на патерички, да си жива и здрава, много обичана и глезена от твойте мъже!
Относно килограмите, подкрепям всички мами в изказванията им.  Hug Имам чувството, че българите сме вманиячени на тема килограми, все едно това ние първия и единствен проблем. Аз съм на мнение, че когато имаш самочуствие и го демонстрираш, хората също те гледат по друг начин, така  че мами гордо бутайте количката и не се занимавайте с хорските приказки.  Stop
Искам да ви попитам, знам, че малко или много е обсъждана темата но все пак какво ви е мнението за бънджитата. Аз искам да взема на Бобчо такова дето се закача на вратата. Имам приятелка с две момчета, слагала ги е там от 4 месеца / то на някой си пише, че са от 4 месеца/ и се сещам, че съм ги виждала вътре и много се кефеха jumpuu
lapiovra Hug
На всички мами пожелавам хубав и по-прохладен ден! Hug

# 95
# 96
Добро утро и от мен. Ето сутрешно кафенце

Горчиво ще е обаче, за да се разсъня хубаво, че тая нощ не съм спала много хубаво. Снощи Вики много трудно заспа, дори по едно време я прехърлих на леглото, на което сега спя със сестра ми, защото не искаше да стои в кошарата си. Само се подхвърля назад и плаче. С голям зор заспа. По едно време дори казах на сестра ми да ходи в другата стая да спи, че да можем що годе да се наспим всички. Тая сутрин пак беше от ранобудните, но с бибата закърпихме положението до към 8 часа. После добре, че сестра ми днес е от 10:30 ч. на работа, че поне успях да се изкъпя, защото диването не искаше да заспи веднага, но не иска и само да стои. СТрашна работа сме. Вече доста по-лесно се надига като я хвана за ръчичките. Тая сутрин не искаше да си яде кашата.  Thinking Ама аз я смесих с млякото и хайде го излапа почти всичкото. Като цяло напоследък не изяжда по 210 мл., а по 150 мл. средно. Може би от топлото ли, не знам.  Thinking

Хайде лек и спорен ден от нас

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 10:42 от elzas

# 97
  • Враца
Здравейте милички. Ени честит рожден ден на патеричка мила вчера не можах да се добера до компа да ти честитя. Да си жива и здрава и най-щастливата мама на света. Много ме трогнахте милички с подкрепата ви. Аз всъшност съм свалила килограмите но просто съм станала по едра някак си и кожата на корема ми е отпусната а това се оправя трудно и линията си се вижда още не е тъмна но си личи. Както и да е благодаря ви за разбирането. Ние вчера бяхме на покупки и купихме на дребното матраче че до сега спеше на това което си беше с кошарката ама то много твърдо а и той тежък вече и му беше видимо не удобно. Сега спи като бейче.Гледах и столчета за хранене ох скъпа да му се не види но чааак този път не правя компромис. С количката сглупих сега се мъча като грешен дявол и съм решила поне столчето да е свястно. И ние сме в тесен апартамент та се чудя какво да избера но определено ще е с няколко положения на гръбчето и движеща се седалка. Мамунката сутринта си потроши грифа с играчки от де взе толкова сила не знам. А мен днес ме чака среща пък с родата на мъжа пак ще има нерви и не доразбрани леле имам чувството че живея със шизофреници. Всъщност истината е че съм заобиколена от лицемерие. Дано мине по безболезнено тая среща или по точно дано имам достатъчно търпение за нея. Хубав ден милички. И не на последно място честити месечинки на бебоците.   bouquet

# 98
Енийка, скъпа, извини ме, но не съм разбрала за рожденния ден. Желая ти да си здрава, много щастлива и обичана от двамата мъже до теб и от близки и приятели. Искам да ти кажа още, че си наистина чудесно, много добро момиче и не на последно място много красиво. Целувам те.  bouquet

# 99
Ето ни и нас  Hug
Ние се подготвяме за кръщението - ходихме вчера до София да понапазарим това-онова Wink Че всъщност моята малка племенница си ме избра мене за кръстница, и сега с Тоши ще я кръщаваме  Grinning Та й купих златно кръстче и верижка на нея, а на малчо дрешки за преобличането на кръщението. Не че нямам доверие на моята кума - има страхотен вкус жената, но те се връщат от море в края на седмицата и къде да я карам да ходи... казах само кръстчето да купят те, пък аз си поемам организацията - питки, митки... нали тъй и тъй за Любослава трябва да го правя, а така по 2 направо Wink Сестра ми се е харесала някаква рокличка за малката и тя ще я взима... Пък аз на Любо купих гащеризонче, пак се въздържах от по-сложни тоалети... все гледам да му е удобно сега на жегите, че каквато съм си - проверих прогнозата за следващата неделя и ще е страшна жегичка  Mr. Green пък ние точно по обяд ще се строяваме  Laughing
Г-н попа ми връчи страшен списък с нужните неща за кръщението - то са ориз, олио, сол, захар, мед, вино, питки, дрешки....много неща са!
Иначе Любо става с всеки изминал ден по-палав!  Wink Вече като се преубуваме на повивалника си е чисто преследване и ме е страх за секундичка да го пусна, защото веднага ще се изтърси  Mr. Green В леглото си се върти като стрелка на часовник..., сяда вече сам. Но не го оставям много в такова положение - максимум 3-4 минутки. Общо взето много енергично детенце се оказа моя мъник - ще има да тичам след него  Laughing
Мого хубав ден ви пожелаваме, мили мами  Hug

# 100
И моята бузанка нещо много палава е станала. Като я оставя в единия край на леглото и за секунди отива до другия край с оттласкване на крачетата. Страшна работа е. Но си мисля, че може би иска да се обърне ли  аз не знам, защото това движение е придружено и с мрънкане и скимтене.

# 101
Ейй снощи беше тежка нощ-много жега и малката се събужда 3 пъти -голямо въртене пада .Кога се събужда кой я знае аз не я усещам -усещам я вече като започне яко да скимти обърнала се по корем и на долният край на кошарата .Сега се нахранихме и чакам с нетърпение да и се доспи че да легна и адз малко.
Хайде до скоро. Hug

# 102
  • Враца
ООООхххх милички ето ме отново. Както и предполагах срещата беше изпъстрена с емоции макар и за пет минути. Представяте ли си че милия ми свекър забрани на свекърва ми да слага на масата за нас неща които той е взимал. Да не говорим че когато отидохме всички спяха. Пък любимата сестра на мъжа ми не благоволи дори да слезе да види детето. От раждането му до сега тя му е подарила едно боди с шапка и лигавник и една плюшена дрънкалка. Не съм за подаръка а за уважението. Е след тази мила заповед аз просто си обърнах количката с детето и си тръгнах. Казах че си имаме дом и който иска да ни види да идва аз не съм просяк на внимание и на каквото и да е че да им ходя на крака да си разбивам режима на детето и да си причинявам куп неудобства защото те са специални. Ами това е така минават наще роднински срещи. Както се казва драго да му стане на човек. Знам че някой от вас имат много близки хора сред роднините и от сърце ви пожелавам да си останете добри приятели. А пък аз ще се постарая да си възпитам детето както трябва че да умее да избягва такива хора без чувство на вина и да знае с кого да общува. Добре че се видяхме после с Вени и Ичка на кафенце та ми се пооправи настроението. Хубава вечер от мен.

# 103
Точно така щях да постъпя и аз wola - браво за куража newsm10.Чудно ми е само къде е мъжът ти в тая ситуация и какво мисли той?

# 104
Здравейте  Hug
Първо Честит рожден ден на патерици на Ени  Hug

Ние днес направихме кръщенето - беше страхотно.Както кажа отеца - "Неверник му го дадохме, върна ни го християнин"  Laughing
Ритуала беше страхотен, а Божидар се държа невероятно - не гъкна.Малко подозрително гледа отеца, когато го миропомазваше  hahaha ама за кратко.После отпразнувахве с роднините, а времето нас чакаше - точно като свършихме и се прибрахме, заваля.Въобще съм много доволна  Laughing

По отношение на семействата - такива неща се случват и в най-добрите семейства.
Аз с роднините съм в прекрасни отношения, освен с етърва ми - жената на брата на мъжа ми.
Отношенията ни са....трудно е да ви го обясня с думи  Crazy Просто трябва да се види  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт