Идея за подарък

• 1 294
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте!
Канена съм на рожден ден на 10- ти на мой приятел, с когото отскоро сме по-близки и за първи път ще съм на негов празник. Въпросът ми е какво да му подаря? Не мога да си позволя да подарявам скъпи подараци в момента-мисля си за нещо в  рамките на 25 лв. Не искам да е парфюм или козметика,защото съм сигурна,че ще има поне един-два такива подаръци.
Ще се радвам на някоя нестандартна идея!:)  bouquet

# 1
Колко близък?
Нещо за дома? Rolling Eyes
Нещо, свързано с хобито му, ако има такова.
Запалка- готина, ако пуши.
Масаж?
 Бутилка вино? Има селектирани колекции за по 20 лв.

bouquet

# 2
  • София, център
Иди и му избери малка картина, в София пред Александър невски за посочената сума можеш да купиш нещо малко, но наистина красиво.

Друг вариант е някаква риза или блуза, мъжка чанта или пък колан също.

Може и ваучер за масаж, както те е посъветвала daryl hana, но пък не всеки мъж би отишъл, моят - никогда в жизнь!

Четвърти вариант е хубава книга, ако знаеш от какво се интересува, предполагам в Пловдив има Хеликон книжарници, изборът е огромен.

Успех в избора и весело изкарване.

П.П. и да споделиш на какво си се спряла!

# 3
  • Варна
Сподели поне на каква възраст е. Така може по-конкретни идеи да дадем   bouquet

# 4
Ще стане на 25. Близки сме в смисъл-излизаме по заведения,заедно на партита сме ходили,споделяме си за гаджета,за родители-за всичко общо взето.
За запалка и аз мислех,но той възнамерява да ги отказва,а и ако подаря нещо такова неговата приятелка ще ме гледа лошо,защото тя не пуши и се чуди как да го откаже.
За книга също си мислех,но се чудя за тематиката...
Иначе той е музикант,пее в църковни хорове,бил е учител  на деца в детска градина,обича да чете, интересува се от Италия. Може би нещо в тази насоченост.

# 5
  • Варна
Обича ли да пие  Mr. Green Аз наскоро подарих това: http://www.magazinche.com/item.php?itemid=1721 Намерих го за под 20 лв., иначе го имаше на места и за по 40 лв. Харесаха го, но то е по-скоро забавен подарък  Peace

# 6
Някаква книга или енциклопедия за Италия.

# 7
pileshko,
"Не се сърди човече"-то е страхотно! Simple SmileУникален подарък! Видях,че си от Варна и за нещастие не мога да питам от кой магазин е...но поне фирмен ли беше или случаен?
Ще го потърся,ако не,книга за Италия най-вероятно ще взема!:)

# 8
  • Варна
Тук има едни китайски магазини за евтини стоки (продават всякакви неща на едро и дребно). Предполагам и при теб ще има подобни, разходи се по магазините, няма начин да не намериш. Ако ще ти помогне - магазинът тук се казва Земя на рози. Успех!  Hug

# 9
  • Пловдив
Такъв тип игри  за възрастни /беше шах с чашки за алкохол/  имаше в Кауфланд на Брезовско шосе.Но беше  в магазин отделен от супермаркета нещо от рода на магазин за канцеларски материали и подаръци. Като влезнеш в сградата се падаше  вдясно  по коридора ,провери там или в други магазини за подаръци.

# 10
Здравейте,

И аз имам нужда от идей за подарък. Приятеля ми скоро ще има рожден ден и искам да му подаря обаче нещо по-различно тази година. Не ми се ще да е нещо материално. Дайте идей за оригинален подарък за мъж. Нещо дето да му остане после като спомен, но да не е вещ или дреха. Ще ми се да съм по-оригинална този път  Rolling Eyes

# 11
Здравейте,

И аз имам нужда от идей за подарък. Приятеля ми скоро ще има рожден ден и искам да му подаря обаче нещо по-различно тази година. Не ми се ще да е нещо материално. Дайте идей за оригинален подарък за мъж. Нещо дето да му остане после като спомен, но да не е вещ или дреха. Ще ми се да съм по-оригинална този път  Rolling Eyes
Видях миналата седмица в едно фото да изработват пъзел от снимка, която им дадеш. Поръчах цели 2, защото ми се стори мното забавно - разбъркваш парчетата и гледаш фзиономията му докато сглобява пъзела!

# 12
Само да пиша, че вече избрах. Ето идеята , може и на някой друг да допадне http://www.skyvision.bg/index.php?mStatement=dynamic&mName=airTrip. Ще ви пиша непременно като го ползваме. Взех два и ще споделя преживяването  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт