Разделно хранене 44

• 40 059
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
blue sky  благодаря!!!
не бях се сетила за пълнени с гъби и ориз - една глава ме боли на моменти и ми е едно отпаднало - надявам се да се оправя , че не ми е много добре !!

Слънцето в София се опитва да се покаже зад облаците --- ще се радвам да усетим топлината му!!!

Да ще направя пълнени чушки и да кажа едно ястие - печено свинско без мазно в плик със лук и чушка червена и подправки.   chef

# 631
didizhivko добре дошла!
Изпревариха ме за чушки с гъби!Колко време беше на Дюкан и колко смъкна?
Аз нещо бях се запалила наново да я правя,защото минаха  3 год.но нещо не мога да се настроя и работата ми е такава,че работя на полето.лятото бера малини и си представи да не ядеш Party
В момента съм на Системата минус 60 но нищо не съм смъкнала,защото ме мъчи тая менопауза,че просто нямам думи.На сантиметри смъквам,но не е като Дюкан.чета постоянно форума и съм си извадила някои рецепти,защото ми допадат за моя режим.Сега зимата няма така зеленчуци всичко е с нитрати и просто не искам допълнително да се тровя, а пролетта започват плодовете.
Всичко се иска да бъде умерено,движение и вода.Просто трябва да се храним здравословно!

# 632
не се сетих да ви поканя на едно кафе и майче!
Ами хайде идвайте де!
Геликас мила не ме гледай от балкона  ами ела да пием кафенце!!! Hug

# 633
Джижи  бях около 1 год - смъкнах от 78-9  до 64 кг  и сега съм 69 кг след почивката на морето .
Спрях я защото много ме боляха краката -прасците и въобще болки имах в краката - правихме изследвания - всичко наред - но ям ли по Дюки - болки - не ям ли съм добре и я спрях!!
И сякаш нямам сили пак за този тормоз и чакане а и свалях много бавно - по 3-4 кг на мес .
Сега незнам тук как ще е - имам да сваля още 10 кг. - поне така ми се иска Rolling Eyes

# 634
  • При розите и топлата вода ......!
Джижи, като Шерлок Холмс си! Hug В момента съм си направила чайче, че снощи не можах да спя и затова не искам кафенце. Ти в почивка ли си? Не диплите ли тютюн?
didizhivko, добре дошла! Hug
За да не е спам, на обяд хапнах кюфтенца и за вечеря останаха.

# 635
Геликас не диплим още мила,но и то ще стане!
didizhivko Дюкан е за цял живот.Четох,че не трябва да се прекалява със триците и ястията с тях.Много след това възвръщат кг си и то двойно.Внимавай много! Naughty
Няма хапче,няма диета след като отслабнем да си останем такива.То ако беше така всички ще сме слаби.Само трябва  здравословно да се храним.Закуската я изяж сам,обяда с приятели,а вечерята я подари на врага си!
Между другото много е важна закуската!

# 636
Милички - привет!
Чета ви, но не ми се пише  Blush
Няма какво може би да кажа, затова така  Blush

Джиджи Hug Страхотно си го казала  Hug
Добре дошли на новите момичета от мен  Heart Eyes
Госпожо, Алксче  Hug
Гелика, Йонито не си спомням кога беше  - казва се Гласовете на рока Thinking май беше миналата седмица на 13-ти по БНТ Сат, след това кога са го повтаряли - незнам  Thinking ще се опитам да го гледам и аз, че нямаме кабелна вкъщи  Whistling може би по нета  Mr. Green
didizhivko добре дошла - при нас е весело  Joy
Бърборанка много ме радваш  Joy

момичета - оставям ви и много цун по домовата книга на Госпожата

# 637
Ето Мурка я няма има работа сигурно,но аз ви пускам моя сънчо!!!

http://img1.imagehousing.com/1/bc292792aa744fe54e6387b869e86750.gif                                               

# 638
  • TX
Джижи тук съм мила, ама вярно имах доста задачки за отмятане та чак сега гушнах компа в леглото да прегледам какво става по света и у нас и да ви приспя със любимият ми сънчо

Бърборанка
браво виж как се усеща във темичката ни ведрото настриение Hug

от чайчето мога ли и аз да се почерпя, за него нямам вечерен час, може би остана единственото нещо за което нямам огранчение във времето, кафе късно не мога - подивявам и от шоколада тоже пък него май го отказах заради дупето Embarassed и да не изреждам ...
Добре дошла didizhivko аз също съм от бавносвалящите и бързокачващите и от водата качвам и РХ практикувам за задържане на резултати , всяка добра дита се основава на правилната комбинация която е в принципите на РХ, както преди няколко страници писах всички пътища водят до разделно хранене
а сега съно

# 639
  • София
Хайде на кафенце Hug.

# 640
Тук съм сестрички - душички Simple Smile
Уж си виках,зима иде и се позатваряме вкъщи,ама не.Този уикенд бяхме из района на Смолян да си търсим"убежище" за Нова година.Та така полезното с приятното ,опознахме родината и се насладихме за пореден път на красотите й.Избрахме си едно семейно хотелче в с.Арда близо до границата и така дружината ще бъда подслонена ето тук :
http://www.complex-arda.com/
Снощи събирах приятелки на парти на тази фирмата
 http://order.tupperware.com/coe/app/home - съдове -вълшебници!!!
Йогата ми мина чудесно,но нещо не ми допадна инструктора и май ще го сменям.Иначе след тренировката направо летях.Докат о пред нея ми беше толкова тежко от неразделно хранене. Embarassed

И хайде малко по темата Mr. Green Какво ще кажете вместо да хапна салата от моркови ,да си пийна едно сокче.Може би ще кажете,че в целия зеленчук има и разните фибри,но пък нали и остава нещо по чравцето във вид на шлака #Crazy
Много сложно го казах,ама вие сте ми умнички и ме разбрахте.
Радвам се ,че  личния състав е в добра кондиция и е на "бойното поле".
Обещала съм и снимки от зарята ,ама пусто време да ги сваля все не стига #Cussing out
Хайде да ви оставям да четете,че то става една дълга.... Stop

# 641
  • TX
VV super za Smolian
izbiaga mi kiriicata ama kato d*rta  hakerka ste opana a sega

# 642
Добро утро .
Успах се, затова само казвам дзак и изчезвам.

# 643
Добро утро ! Пожелавам ви ден , изпълнен с много положителни емоции !  bouquet

# 644
  • София
Здравейте чуднички  bouquet.
Благодаря за кафенцето  bouquet.
Алекс - как върви ремонтът?
ВяраВики - е вие нямате спирка(с най - добри чувства Mr. Green) Joy. Много ви се радвам на активния живот Simple Smile.
Аз днес закусих ябълка, за обяд ще импровизирам, за вечеря май също Joy. Напоследък се прибирам в нас да се изкъпя и наспя Mr. Green, та хич не готвя. Вчера ходих на театър - Дядо Коледа е боклук, имаше смешни моменти, но като цяло съм разочарована.
Желая ви много усмихнат ден  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт