Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 476
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, Тини!  Аз заради преживяванията си на селото се изплаших и направих изследването. Разчитах да имам имунитет, за да съм по-спокойна.  Tired Казаха ми, че  е много рано да се изследва дали съм се заразила на селото, трябвало да мине един месец.
Ами то твоите преживявания  си бяха за притеснение мила

# 121
Dian4eto, не съм видяла теб. Онази мама беше с по-тъмен бански и с тъмна коса, вързана на кок.   Rolling Eyes

# 122
Здравейте и от мен в тази жега!   261uu

Бързам да се похваля с резултати от вчерашната ЖК по ЗК.  Mr. Green Теглиха ме, кръвно мериха - нищо, което да не знам. Обиколката на корема - 100 см, досега така и не знаех колко е, не съм се интересувала, слушахме тоновете и така. Пуснаха ми кръв и урина - хемоглобин 122, в урината излезе някакво възпаление ама не било нещо сериозно, дано е така.  Outta Joint След като свършихме с формалностите аз попитах полага ли ми се и 2-ро гледане на ехограф и д-рът мн се учуди как досега не сме го минали.  hahaha Викам ами само 1 път в началото и от тогава не. Та ходихме и съм страшно доволна - около 25 мин, то си беше направо фетална морфология - всичко разбрах. Апаратът му е от по-новите и се виждаше много ясно, макар да не ми пусна 4Д, страхотно беше.  Flutter Бебенцето както си стоеше и се изплези на няколко пъти толкова ясно. Joy Даже 1 път записа момента, за да си го имаме. Смееше се бебчето, явно добре се чувства в корема на изнервената си мама.  baby_neutral Като тегло - 1.234 кг.  Laughing Не съм гледала по табличките дали е в норма, но каза, че е добре, мааалко по-голямко вървяло ама чак едро не.  Grinning По апарат излезе, че сме с има няма 4 дни по-напред. Разбира се не пропуснахме да питаме за пол - вече трети различен доктор.  Joy Той също беше категоричен, че е девойка. Няма съмнение вече - трима си изказаха мнението и бяха категорични, така че спокойно мога да си купувам вещи за принцеска.  Grinning За плацентата каза, че е нормално в началото да е била по-ниска, при всички било така, ама в момента не виждал повод за притеснения.  Simple Smile Дано! Много останах доволна от прегледа - частните, на които съм ходила досега "ряпа да ядат".  Tired

Вчера си купих също и книгата на д-р Спок, та от днес започнах да чета по-интересните неща.  Grinning Тази, която предложи Бърди също много ме заинтригува и доста време се чудех коя да е от двете.  ooooh!

Като че ли се запалих по количката JANE Nomad, някоя мама май беше казала, че я е капарирала ли, купила ли не разбрах. Ако имате мнения, моля ви да споделите. Проблем ли е, че не включва чувалче за летния кош, ще ми бъде ли много необходимо това чудо...?  Thinking Иначе всичко друго ми допада. Една позната дори е с такава, но не сме говорили все още за отзивите с нея. А и няма как да я видя на живо - дори и в СтЗ не съм я виждала да се продава... Close

Сега се връщам да ви чета. Преди да съм публикувала - страхотни сте варненки и софиянки!  Hug Много готини коремчета - браво. Само по 1 коремче сте завързали.  Hug

# 123
  • София
Ехааа, какъв хубав летен дъжд се изсипа над наш'то село...  ама за кратко. Поне малко разхлади  Simple Smile
Днес по обяд бяхме в Лабиринт да си търсим бебешко креватче (няма бебешки стоки, не си губете времето!) и видях 5-6 бременни мами с подобно на моето коремче. Дали пък не сме се разминали с някоя от вас? Хайде сега, признавайте си  hahaha
Тини, и твоята не е лесна  Rolling Eyes работа, работа, бач, зор и........ накрая силен стрес от някаква лекарка  ooooh! Бягай при друг и ни пиши дали всичко е наред.
Бобче, хубаво е че ще си гушнеш пак детенцето  Heart Eyes Но как ще се оправиш сама, като дойде време за раждане? Ами после? Как ще се грижиш сама за двете?

Как така знаете къде са ви децата  ooooh! Моето се върти като пумпалче. Всяко ритниче е на различно място, главичката се мести постоянно... Аз й говоря да внимава да не се овърти в пъпната връв и е уж на майтап, ама... си ме е страх.

Охх, отивам да готвя, ама хич не ми се включва котлона.......

# 124
  • Stavanger,Norway/ Varna
Арим, ами няма как ще се грижа, а и все още тая надежди мъжо да успее да се върне преди раждането или скоро след него. Натова отгоре, Йована ходи на градина и до 16:30в делничните дни е там. През останалото време, ще ми помага  Grinning Научила съм я и е доста самостоятелна за годините си, единствното, което трябва да рпавя е да и приготвям за хапване и да и мия дупето като ака. Всичко останало прави сама  Heart Eyes

Аз се поразходих малко да ми се проветри главата, купих си плодове и сега незнам какво да правя. Хем не ми се ходи на работа, хем като си остана у нас умирам от скука. Всичките ми приятелки за в България, как пък по едно и също време решиха да заминат няма с кого едно кафе да пия  Crazy

# 125
Ние си купихме ето такава количка Esprit Vegas Garden Party, към която се монтира ето този кош за новородено, какъвто и купихме Кош за новородено PRAM Black E. Количката е 2 в 1 и излиза общо 438 лева. Много е лека и маневрена, аз съм влюбена в нея. Освен това е на нормална цена.
Количките Jane и Quinny наистина се водят от най-луксозните, но според мен най-луксозна е цената им. Ползвала съм Quinny и мисля, че е доста тежка и неудобна. Има огромни колела и е доста широка. Според мен не е количка за София. Да не говорим, че няма такава под 1000 лева. За мен това са безумни пари. Препоръчвам и тези на Хаук. Приятели имат количка на Хаук и са много доволни - качествена и на нормална цена.
Това е от мен. Всеки сам преценява.
eva_86, супер новини!

# 126
eva_86, аз си капарирах Номад в сиво и зеленко  Heart Eyes. Моето момче я избра, аз просто се съгласих, защото той разбира много повече от технически харектеристики и предимства  Simple Smile. Да се похваля купихме си и кошарка http://oktomvri2010.snimka.bg/family/orchids-flower.484414.19994580 има колелца, второ ниво, цип и много стабилен повивалник  Simple Smile.

tini_pini, сигурна съм че всичко си е наред, просто докторката се е объркала  Hug.

*Noel*, честита количка, със здраве да си я ползвате  1stroller.

# 127
*Noel* много е хубава количката, моя приятелка я има същата. Тя не е ли модел също на Хаук, поне тя така беше казала, ако не се бъркам newsm78. А за Куйнито е така, аз нали такава си взех, маневрена е много, удобна е за бутане, но ако живея в блок е немислимо да я вдигам дори празна, тежи си и е широчка, особедно с бебешкия кош и някак си няма как да се захване. Но за тук ми е перфектна, то няма и третоар даже, във всеки магазин има рампи и асансьори и не ми е проблем. На Джейн ми харесват, но ми изглеждат огромни с това колело напред стърчащо, иначе отзивите са им много добри като здравина и удобство. А аз пък сега съм влюбена в Нуна на Мамас и папас  Laughing То е бъги, за по голямо дете, но много ми е сладко.
Orchids Flower Честито кошче, много е хубаво  Simple Smile

# 128
Момичета, честити покупки, наистина изглеждат чудесно.   bouquet

# 129
  • Варна
Записвам се в новата тема и ще пиша две-три изречения. Повече не мога, защото много ще започна да нареждам заради това скапаното време, мам....а му - няма ветрец, няма дъждец - това е ужасно!
Иначе днес ми донесоха количката, реших да приема от една позната, която я беше дала на друга и има нужда от пране, но нищо - важно е че е ще ми свърши полезна работа. На Бебе Конфорт е  - Хай Трек, била доста екстремна, висока е, само ще се боря сега с прането, че не всички части й се махат. Ще падне търкане здраво. Та това е първото бебешко нещо вкъщи, малко ми е странно...Simple Smile
Отивам да си хвърля 10-тия за днес душ и ще готвя. Чао засега.

# 130
Привет!!!
Днес бях на прожекцията на филма за кърменето в Евросинема - много ми хареса  Heart Eyes за съжаление нямаше много бъдещи мами, но се надявам филмът да се прожектира отново, за да го видят повече хора.
Честити покупки на всички - да ги ползвате със здраве и да не ви се чупят,  че по тия улици е ад  #Cussing out нямам предпочитания за марки, защото и най-леката количка вече не е толкова лека, когато в нея има десет и повече-килограмово човече  Joy важното е да е здрава, пък че мама и татко ще мъкнат, то се знай.
Лека и прохладна вечер ви желая!!

# 131
Честити покупки на всички! Но защо не мога да видя някои?
Паролата ли е сменена. Т.е. със старата имам достъп до някои албуми само.

Orchids, твоят напр. не мога да го разгледам.  newsm78

Ноел, аз много искам да родя нормално, като първият път.
дано така и стане.

Днес съм скапана, няма да ви разказвам колко пъти размествахме мебелите из стаята на Мила.
Не можем да ги нагласим. Мисля, че успяхме до някъде, но още много работа ни чака.

# 132
Здравейте и от мен   Hug  bouquet  Отказах се да пътувам,нещо не съм в настроение.

Бобче,бързичко ще мине времето до срещата с Йована  Hug  bouquet Аз моето дете не съм го виждала 10 дни и ми е кривотака че напълно разбирам нетърпението ти. Hug Hug

Тини,много неприятно,не се ядосвай миличка,ами потърси второ мнение. Hug  bouquet

Бърди,ами моята мома е с главата на горе и точно под гръдния кош  Mr. Green Mr. GreenСеднала си е на дупето и не мисли да се обръща,аз пък и не очаквам,че ще се.

За раждането при мен няма право на избор,но ако ми беше 1во и можех да изибрам бих родила нормалноникога със секцио.1вото толкова трудно го преживях,че отсега ме е обхванал страх за това,което ми предстои.За жалост ме отрекоха на 100% ,едно заради маткатадруго заради бебето и позата му,та ще си раждам с планово секцио между 10-15 септември живот и здраве.Малко остана и вече ми е  някак тъжно как бързо мина това време,а от друга страна нямам търпение да си видя бебето вече.

Мирче,шапка му свалям на мъжа ти,моя почти не мога да го навия да обикаля с мен по магазините,а ако дойде и го питам за мнение само казва :Както прецениш!изнервя ме понякогзатова много ви се радвам.Ще има ли Люлинска срещичка ? newsm78  bouquet
newsm78

Облаче
  Hug  bouquetСега само спокойствие миличкавсичко е наред.  bouquet

# 133
уф, да се включа и аз че се засрамих- в 30 седмица съм, а още нищо не съм подготвила за бебо (сигурно защото е второ   Embarassed) , след 1-2 седмици мислех да вадя дрехи , да чистя количката, в тази връзка имам Макларън от баткото, невероятно удобна количка, трябва да я извадя и да опитам да я почистя, ама как става свалянето на частите незнам newsm78, някой ако има опит да каже

# 134
Мила, проблема не е в твоя телевизор. И аз не виждам някои снимки, но то е защото, предполагам, че са в заключен албум. Ако влезнеш в профила като ползваш паролата, която знаеш и отидеш на дадения албум, ще можеш да видиш снимките, но е голямо ровене в албумите. Въобще незнам защо се заключват албуми с дрешки и колички  Confused Голи кореми, иди дойди.

Ноел, летния кош маха ли се?

Ева, зимния кош (или както още се нарича коша за новородено) се ползва макс до 6-ти месец. След това се ползва летния и ако не сварим от тази зима, то другата най-вероятно ще имаш нужда от чувалче, но има универсални, които стават на всички колички ако Джейн нямат подходящо.

За джейн съм чувала много добри отзиви и се бяхме спрели на Номада, когато купувахме количка за Симона, но продавачката в премама беше достатъчно учтива да ни предупреди, че давали много дефекти (специално Номада) и каза всичко друго освен нея можем да си вземем, но ние като цяло се отказахме от Джейн. После четох и тук подобни коментари. Надявам се да са поправили грешките си, все пак минаха 2 години от тогава, но споделям за да имате едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт