Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 469
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Noel, аз първото съм раждала нормално, но сега заради пустата вена, коята точно натам отива съдовия хирург каза, че препоръчва секцио, заради евентуален тромб  по време на раждане. Но още с АГ то не съм говорила. Нямам черта, с предишната си имах, сега са ми по-тъмни ореолите и големи естественно. Confused
Кат, преди като беше по-малка бебка точно това се получаваше като при вас, но сега понеже се и вижда е по-лесно.
Смехи, боите са акрилни на Бенетон, едни малки кутийки. взимах ги от Бриколаж едно време

Забравих да ви кажа, че вчера бяхме в един детски магазин на Околовръстния път, след Айко. Голям на 3 етажа. Втория е само с колички. Бяхме само за 10мин, защото работеха до 20.00, но пак ще отидем.

# 106
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, чак преди млако станах, но поне се наспах, което не ми се беше случвало последните няколко дни  Crazy

Сега незнам какво ще правя, ще се епилирам, ще отида да се разходя, да се пораздвижа малко.

Аз планирам да раждам нормално, страх ме е от секцио, дано не се наложи  Praynig Черта с Йована нямах, нямам и сега. Чакам другата седмица да ми назначат час в болницата за ултразвук, че да си видя бебчето дали е добре и как се развива. Утре пак ще работя  Tired, а трябваше да почивам, ама като съм мека Мария, немога да отказвам. Нищо, поне е неделя и е по- спокойно.
Лупих билети на зет ми и Йована и ги очаквам на 4ти септември да са при мен. Малко се притеснявам, защото, ще се наложи да преспят на летището в Копенхаген, както и да не се заядат нещо сърбите, че той я извежда от страната, въпреки, че тя е български гражданин.  Thinking Сега броя не дни, а минути направо до 4ти и ми се вижда цяла вечност.

Вчера гледах в сайта на ИКЕА какво има, ами то много евтини и хубави чаршавчета, супер, че и спални чувалчета са пуснали. Едва чакам да се сдобия с кола и отивам на шопинг. Списъка ми е готов, остава само да се купи, а като дойде зет ми, ще ми сглоби кошарата и поразмести малко мебели.

Започнах и аз да осъзнавам, че наближава и взехд а ставам нетърпелива  Laughing
За протокола съм 6 кг отгоре, надявам се да не кача много до края. С Йована в 8ми месец пак бях така, после към края на 8ми месец качих 2 кила, едно от които падна в 9ти   newsm78newsm78. Септември, като изляза в болнични, ще се разхождам всеки ден и се надявамд а не се освиня много до края  Crazy

# 107
Привет,коремчета!
mama - Smehorana,Maris-БРАВО на професионалистките  bouquetСтрахотни рисунки!
GK-как е малката!Дано не е нещо сериозно.
Тини,не се ядосвай,давай по-кротко,душичке.
Относно мен-чертичка вече имам,но като че ли по-бледа ,отколкото при първата бременност.А тия дни имам чувството,че корема ми расте с часове Shocked
Оф,забравих да се пахваля-срещичката беше страхотна ,ама много бързо свърши/времето направо летеше/.Вече на всички им личи щастието отпред.Софиянки и вие сте много сладки и толкова усмихнати. Heart Eyes
*Noel*в албумчето ми ме има по бански/рус тюлен със зелен бански/.Дали мен си видяла?
Лек ден ,сладурани!

# 108
Dian4eto какво ти тренира синчето ако не е тайна, акробатика или балет. Спорта за мен е много важен и смятам, че непременно едно дете трябва да спортува активно, изгражда страхотна дисциплина. По себе си знам. Замислила съм вече да се оглеждам от догодина къде да запиша Йована. Имам няколко неща в главата, но още го мисля. Иска ми се да улуча от първия път, така както стана с мен. На 6 годинки започнах с плуването и спрях чак като се преместих тук в Норвегия и се ожених. Това са 15 години нон стоп, ежедневно трениране, чувствах се страхотно  Peace

# 109
Върнахме се от лекарката при която ходя ,  но не по ЖК.Глави4ката на дребният била мн ниско долу и май ще трябва да лежа поне докато вляза в 9 мес.Ми то се о4акваше , тази седмица не се спрях -то не бяха проверки и обу4ение.

Досега бях притеснена , но сега съм мн ядосана и при тази пове4е няма  да стъпя.За протокола д-р Надя Дюлгерова от мед център Надежда.
Така ме ошашка тази жена.Главата му била мн голяма , а тялото отговаряло на седмиците си.Изкара главата на бебето в 35 гс, бедро -27гс, обиколка на корем4ето -33гс, а аз съм в 31гс.И  ние естествено шаш.Той винаги си е вървял по-големи4ък , ама такава глава си е за притеснение.После вика 4е затова 4е глави4ката е толкова ниско, неможела да го измери с то4ност.И аз ве4е ви казвам умирам от притеснение.
Прибирам се в къщи и викам ,я да си погледна замерванията , които е правила миналият път.Била съм в 24гс-тогава бебето е отговаряло на 27-28 гс.Тогава не и се е сторило проблем .
Или тая неструва или бебето ми е мутант. smile3511
За всеки случай , ще ида при АГто да ме види и  да го измери и тя.

Вие какво мислите по въпроса???????

На Жк преди 3 дни вси4ко беше уж Ок -ама там не гледат на видеозон всеки път(акушерката опипа глави4ката) и затова ходя и при тая=да види води, пъпна връв, шийка.Междудругото -ве4е съм + 9-10кг.- и сега с това лежане незнам колко ще стана

За раждането - надявам се да е нормално, за тъмната линия имам я от трети месец , но ве4е е доста голяма и тъмна.

Марис- ще ми правят кръвните изследвания в 34гс и ако антителата са ОК , няма да я слагам профилакти4но-моето Аг е против , ако не се налага.А за след раждането мисля да си я купя предварително, за да не се окаже 4е я нямат в нали4ност.
Смехи -страхотна е стената Laughing

# 110
Момичета, имам въпрос.

Този ли е крема за зърна на Авен, за който говорите> http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SCF504/ … slg=bg&scy=BG или има и друг.
Живо ме интересува, защото ако е този, то значи, че са ги пуснали и тук, преди 3 години нямаше и веднага ще си го купя.

# 111
Момичета, имам въпрос.

Този ли е крема за зърна на Авен, за който говорите> http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SCF504/ … slg=bg&scy=BG или има и друг.
Живо ме интересува, защото ако е този, то значи, че са ги пуснали и тук, преди 3 години нямаше и веднага ще си го купя.

smile3521

Черта още нямам, но преди ми излена почти на края. Аз съм +3 кг. Ще раждам секцио поради малката разлика с предишното секцио, поради малката разлика с по-предишното направено по спешност  Tired

# 112
  Здравейте и от мен, пробудих се късничко, но нещо кошмари сънувах и сега съм от нервна по нервна  Sad И се чудя къде да ида, малко да се разсея, а в същото време хич не ми се излиза  Crazy  Иначе партито вчера беше хубаво, ще кача снимки като ми пуснат. За раждането-надявам се много на нормално с епидурална, а черта имам бледа отдавна, но не помня от кога.
  bob4enka супер, че малката ще е скоро при теб, а зет ти ще остане ли до раждането да помогне. А за крема е този.
  tini_pini иди и при друг лекар най-добре за твое успокоение. Както сме обсъждали тези мерки са хипотетични, но си е нормално да си притеснена. Въобще незнам за какво ги казват, да види дали бебето се развива нормално и да ти каже, какво само плашат хората. А за ниското, аз като бях на акушерка мин. седмица и я питах къде е бебето и тя му напипа главата много ниско долу, направо зад срамната кост и каза браво, бебето си е в позиция, но не е казвала, че е опасно или да се пазя  newsm78 Та питай и за това лежане. А как ме боли долу не е истина  Crazy

# 113

tini_pini иди и при друг лекар най-добре за твое успокоение. Както сме обсъждали тези мерки са хипотетични, но си е нормално да си притеснена. Въобще незнам за какво ги казват, да види дали бебето се развива нормално и да ти каже, какво само плашат хората. А за ниското, аз като бях на акушерка мин. седмица и я питах къде е бебето и тя му напипа главата много ниско долу, направо зад срамната кост и каза браво, бебето си е в позиция, но не е казвала, че е опасно или да се пазя  newsm78 Та питай и за това лежане. А как ме боли долу не е истина  Crazy

ще  отида разбира  се , ама просто съм потресена , и тия замервания ги прави докато дребният се скъсваше да рита и ми се тресеше корема-как го  измери незнам???
А за това 4е глави4ката е ниско , ами и аз като 4ета си пише 4е бебето през 30-34 седмица си се намества там долу
Абе незнам ще ида в понеделник да ме види АГто , 4е тази мн ме изнерви

# 114
  • София
tini_pini, честно да ти кажа, чак аз се изнервих на тая лекарка като те четях! Главата му била долу на детето - ми къде да е, бе, в гръдния ти кош ли иска да я види, да й се не знае и лекарката  ooooh!
Спокойно с мерките, те са толкова хипотетични и относителни, че просто няма накъде, иди си при АГ-то най-добре и не се шашкай  Hug Почивай си и спокойствие  Hug

# 115
Тини и аз мисля, че напразно ти е изкарала акъла. Според мен е важна дължината на шийката, това, че бебето така се е наместило е нормално, както също е нормално да се извърти и обърне няколко пъти още докато родиш. Ей я на моята, до ония ден я усещах как ме рита в ребрата, а снощи ме разката от ритници ниско долу, имах чувството, че ще излезе някое краче  ooooh! Laughing. Та се наложи и аз да правя като Арим акробатини номера с краката на дивана, ръцето на пода, да се завърти, че болеше доста. Отиди си пак на консултаци при друг, за да се успокоиш  Hug

И аз чакам да ми дадът час за другата седмица по някое време да, видим.

# 116
аз специално я питах за шийката- скъсена ли е какво, а тя вика 4е е ОК и държи, ама въпреки това главата била по-ниско откото трябвало да е , оба4е плацентата си е високо.Ама аз хи4 не съм притеснена , просто съм мн ядосана.Ако трябва да лежа ще лежа , ама ако не защо ме плаши така .Егати хората  зна4и.Благодаря ви все пак за мненията моми4ета

# 117
Здравейте!  Hug
Аз вчера си направих изследване за токсоплазмоза, за Токсоплазмоза Ig G *

Токсоплазмоза Ig G – ELISA 11,694 отрицател
 IU/ml Референтни стойности 13,5 - 15,5

Токсоплазмоза Ig G – РПХА отрицателен
 титър

Обаче не зная какво означава това, карала ли съм я или не, имам ли имунитет?   bouquet Моля кажете, ако някой разбира....

# 118
Здравейте!  Hug
Аз вчера си направих изследване за токсоплазмоза, за Токсоплазмоза Ig G *

Токсоплазмоза Ig G – ELISA 11,694 отрицател
 IU/ml Референтни стойности 13,5 - 15,5

Токсоплазмоза Ig G – РПХА отрицателен
 титър

Обаче не зная какво означава това, карала ли съм я или не, имам ли имунитет?   bouquet Моля кажете, ако някой разбира....

не си я карала, нямаш имунитет и не си болна в момента

# 119
Благодаря, Тини!  Аз заради преживяванията си на селото се изплаших и направих изследването. Разчитах да имам имунитет, за да съм по-спокойна.  Tired Казаха ми, че  е много рано да се изследва дали съм се заразила на селото, трябвало да мине един месец.

Общи условия

Активация на акаунт