Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 465
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро  Hug
Варненки, много сте красиви и усмихнати всички, снимките ви ми повишиха настроението  Simple Smile Карайте й все така до края  Heart Eyes

Смехоранке, това което твориш по стените за мен е космическа технология  hahaha Не мога и да си помечтая даже  hahaha Голямо БРАВО   bouquet Възхитих ти се  Hug

lina borisova, закуската ти е страхотна, но... сега имаш малък проблем - ИСКАМ КИФЛИЧЛИИИИИИИИИИИИИ  Party Как точно ще ми донесеш, не знам  Hug

Аз се чудя накъде да хващаме гората  днес, не ми се стои у нас.

Вече се притеснявам за Бебз и ще й пусна съобщение на лични в опит за контакт  Sad Какво ли става с това момиче... в Гърция май се успокоиха нещата, дано да се е прибрала вече и дано да е добре  Praynig Надявам се просто да е на гости на мама или нещо подобно и да се забавлява  Praynig

Приятен ден на всички коремчета  Heart Eyes

# 91
Добро утро, сладурани!
За тоновете питам, щото лекарите явно имат различни мнения. Моята лекарка, при която ходя в МД /не в ЖК/ ми каза, че от 30-та седмица трябва да ме пускат за тоновете. Не помня първия път как беше. Меренето на тоновете не е като на ехографа, когато за малко пускат да се чуе сърчицето и се отчита сърдечния пулс. Това е т.нар. доплер. При меренето на тоновете се опасват колани и около 30 мин. се отчитат на някакъв апарат, след което излизат на една графика - точно ЕКГ.
За ЖК действително се поемат само 3 прегледа от касата, но момичета, така е и в другите държави. Прегледите са само 3-4. Май само тук прегледите са всеки месец. Аз също като Над съм платила 400 лв. еднократно за ЖК и сега си ходя на прегледи, пускам изследвания и разбира се, не плащам нищо повече. Ама 400 лв. малко ли са?!;
petiaaa, пуксаш лично съобщение /ЛС/ на October2010 - на 1-ва стр. първия ник, който е пуснал темата.
Варненки, много сте сладки!!!
За меда - може да се яде, никакъв проблем. Арим, не се притеснявай! По време на бременност не трябва да се яде синьо сирене и напр. суши заради рибата, както и да се избягват червените сушени меса - луканки, пастърма и т.н. /аз, обаче, ги ям  Embarassed/. Мед не трябва да се яде по време на кърмене, за да не предизвика алергична реакция у бебето.
hailie, честито и не се преуморявай!
tzzzvety, питах, защото аз с първата бременност имах много проблеми с бактериите. Три пъти пих антибиотик до 5-ти месец. На мен ми се изолираха Е-коли. Бебето притискаше уретера, където се задържаше урина и се образуваха бактерии. Не се притеснявай от АБ. Все пак ти си доста напред в седмиците, аз тогава бях съвсем в началото, когато се оформяха органите на бебето. И въпреки всички трудности имам едно здраво и прекрасно момиченце.
Milla Elaine, честити покупки! И на мен желязото ми причинява разстройство. Но го пий, щом са ти казали. На мен ми го дадоха профилактично.

# 92
Добро утро, момичета!

Смехи, много хубаво ти се получава, браво! Ето аз какво бях направила за Ади. може би сега щях по-добре да се справя, но тогава и бързах http://maris.snimka.bg/family/apartment.40077.1297149 Миналата година му нарисувах и мерка за височината Simple Smile
Много сте хубави всички и във Варна и в София!
На мен за тоновете ми казаха от 32 г.с

На някой ще му бият ли антигамаглобулин инжекция?

# 93
mama - Smehorana, адмирации! много добре си се справила! Maris, голямо браво и на теб!

вчера порьчах бебешки прах за пране, понеже в нашият град, такьв без фосфати и ензими, няма  Rolling Eyes спрях се на този. порьчах сьщо и помпичката за носле.

# 94
Добро утро и от мен )))
Смехорана, много хубаво рисуваш, браво! Аз много искам да си изрисувам стаята за бебо, но няма шанс - такъв художник като мен просто няма )))
Лина, благодаря ти, аз точно заради социалните искам да сменя регистрацията.
Дано с Бебз всичко да е наред  Praynig
Тази нощ пак ме хапаха зверски комарите, ставах до вц сигурно на всеки час, абе ужас.
Приятен ден момичета!

# 95
  • Варна
Здравейте момичета Hug
С Бебз предполагам ,че всико е наред,защото беше писала преди няколко дни в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514250.msg15900114#msg15900114
Те са в Гърция ,нали знаете ,че там е проблем с горивото и те не могат да се върнат,защото не могат да си купят гориво за да се върнат в БГ Thinking

# 96
Да ви питам още нещо:
Коя от вас планира да ражда нормално /казвам "планира", защото нищо не е сигурно в тази работа/?
Както и:
Имате ли кафява черта под пъпа? Първият път имах, а сега - нямам засега.  Grinning

# 97
*Noel*, за раждането още е рано да се каже ако няма сериозен проблем. Аз като малка имах коремна херния, но в пубертета изчезна сама, това не значи, че не може да ми създаде неприятности при раждането... Въпреки това докторката ми не държи да съм секцио, но аз си искам Simple Smile.

Аз също нямам кафява черта, на моята приятелка й се появи последните седмици на 9-ти месец.

# 98
*Noel* и аз искам да раждам нормално ,но ако няма медицински причини за обратното. Баткото го родих нормално ,а не беше и много малък 3720 ,но това беше преди 9 години и се надявам и сега да нямам проблеми . А за кафявата черта - имам си и даже е доста изразена ,а първия път нямах.

# 99
Браво на мамите,които рисуват. Това е страхотно,много бих искала и аз,но уви, вързана съм в ръцете в това отношение Sad Аз също бих искала да раждам нормално,ако всичко е наред,а черта си имам доста отдавна,може би от 4,5 месец,а сега е много силно изразена.  Да ви попитам,има ли татковци,които да не са успели да усетят бебовците? Нашият все не може,когато бебка рита и в момента, в който си сложи ръката и спира на секундата и не започва,докато не си махне ръката Rolling Eyes и така всеки път,а аз много искам да е усети Crossing Arms

# 100
  • София
Кат, и нашата бебка се крие от татко си  Sad ама точно като твоята  Simple Smile

# 101
Добро утро! Ние с малкия преди малко станахме, направих му закуска и седнах да ви прочета.
Чудни са рисунките! Hug
Нашия татко си слага ухо на корема ми и го усеща винаги, на консултация е идвал с мен само веднъж. А баткото иска пак да го види, та в понеделник сме с него. И баткото го усети, дори се оплака на бабите, че бебо му е ритнало ухото.
Аз с предишната бременност имах много дебела и тъмна черта, сега също имам, но е по-бледа от преди, вижда се ясно. Имам голяма пигментация на гърдите и многооооо потъмнял пъп.
 А бебо има дни, в които едва го усещам. Дано всичко е ок.
Сега ставам да си направя филийка с мед и масло, подсетихте ме, а колко обичам не е истина, но просто не ми се ядеше мед до сега. Мен ми е притеснено за индришето, малко ще се поровя след хапването.
Нищо не съм купила, реших като се появи мъника, тати да ме изненада с покупки. Кошче ще вземем от комшиийката, количка от батовчеда, имам дрешки след ремонта, който почва утре ще ги извадя, изперя, изгладя и тогава само ще обсъдим какво тате да напазарува.
Баткото го родих в 35 седмица, дали и второто ще излезне по-рано? newsm78

# 102
черта имам лека появи се преди около месец. с първата бременност се появи чак в 7-8 месец и беше по-кафява, за сега е по-бледа от предния път, но още не съм влязла в 8 месец

раждането първият път беше нормално и сега искам да е така, но.... имам хемоглобин под 100 и бебока е с увита пъпна връв. много ме е страх да лягам под ножа, но може да се наложи ако не се вдигне хемоглобина и пъпната връв ....

# 103
Maris, страхотно ти се е получило  Hug Обожавам Мечо Пух и приятели, затова дълго се колебаех дали да не спретна нещо с тях. И цветовете са супер  Party С какви бои си рисувала - акрилни или други?
Noel, аз също бих искала да раждам нормално, но се съмнявам, че ще се получи. Въпреки, че има още време и стискам силно пръстчета да се разшири още таза, защото за момента съм много тясна според доки. Черта си имам, но е доста бледа, което не й пречи да потъмнее до края  Laughing
Кате, нашата Смехоранка беше в началото така, но сега си вилнее на воля, независимо дали ръката на тати е върху тумбачето или не. Стискам палци и вашата бебка да се престраши  Hug

Приятен и прохладен следобед ви желая. Ще пробвам да се включа по-късно пак, но след около час ще бъда навигатор, че сестрата на любимия иска да ходи до няколко магазина, а не познава добре града и ще я придружавам.

# 104
Аримче бъркам кифличките, давай адрес да пращам по куриер, сега като съм сгафила трябва да оправям нещата! Няма така да те оставя яяя!  Hug  Crazy

Ely-st това за стъклото ако трябва да съм откровена въобще не се бях сетила  ooooh!  newsm78 а племенниците ми са прекрасен пример за това, много обичат да хвърлят и после се почва едно "лельоооо", а на леля вече й е толкова трудно да се навежда  ooooh! Определено ще помисля по този въпрос и май ще вземем и ние пластмасови.

Smehorana, Maris благородно ви завиждам за това, което правите, направо е прекрасно, ама нито аз, нито милото можем да рисуваме.

Noel и аз "планирам" да раждам нормално, стига да няма проблем и си имам хубава кафява черта и то ми се появи още в началото 2-3 месец някъде, ама е една особена крива такава, малко на дъга ми прилича  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт