Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мамита,
най - накрая да се запиша и аз в новата тема. Супер е браво на Над за заглавието и на Димяни за темичката  Hug
Днес нямахме нет , после пък се хванах да чистя кухнята след ремонта и едва сега сядам на компа.
Noel  бактерията която ми се извлича от урината е клебсиела и ми изписаха Zinnat  доки каза че не е опасно , просто бебчо притиска бъбреците и при някои бремеенни така се получава.
Петя добре дошла и лека бременност  Hug
Oleto  радвам се че има хора като теб,които са доволни от работодателите си и от държавата ни, за съжаление аз немога да се похваля със същото , при мен освен ,че работодателя ми е идиот и държавата не ми помага с нищо.  #Cussing out ама неискам да ви занимавам с моите проблеми.
Аз ще лягам че  капнах , лека  нощ на всички  Hug

# 76
Бобче, много неща ми харесаха.
Купих чаршафчета, страхотно плетено одеало за бебето.
На каката взехме шкаф за книги, масичка и столчета и разни дребни аксесоари.
И много евтино излиза всичко. доволна съм, хехе.

Аз почнах желязото и вместо очакваният запек, съм точно обратното.
Дано поне гадене нямам. Ама си намалих дозата де. Че не ми се пие толкова желязо.

# 77
Здравейте! Най-после и аз се класирах Whistling
Ние вече си имаме нова дограма. Даже стана по-добре, от колкото си го представях, а и нямах много доверие на майсторите. Но те са се справили екстра Party Вече само довършителните - миене на прозорци ooooh! , махане на лепенки от самите стъкла ooooh! ooooh! .Ама дребни неща.

Ох, вие толкова много неща сте обсъждали днес... браво на вас!
Аз ще се изкажа само по ЖК- моята лекарка всеки път ме гледа на видеозон и не ми е взела и 1 ст. Но пък никога не ме е мерила в таза, за което предполагам, че има още време или поне не е късно... Знам ли newsm78 Ще взема да я питам.

На мамите с преживяванията с кърменето- мога само да ви кажа, че искрено ви се възхищавам на куража и увереността, която сте имали! Hug Hug Аз много се надавам да мине гладко кърменето, но ако има проблеми дано поне попадна на правилните хора, защото това също е много важно! Peace

Арим, ти как си след днешните процедури? Поусвести ли се? Да ти кажа, хич не мисля, че проблема е от вентилатора, а от летния вирус #2gunfire

Някой чу ли се/писа ли си с Бебз. Дано всичко е ок при тях Praynig Praynig
marvina, тази инструкция е ужасно забавна! Но тя е по-скоро за бащи-направена като упътване на ТВ Crazy А аз си взех Първата година на бебето седмица след седмица. Обаче нещо литературата за бременни и родители нещо хич не ми "върви", та имам да си я чета докато бебето стане на 2 години Mr. Green

bob4enka, успех с колата! И дано срещата с психолога ти е от полза! Много се радвам, че си се престраила да отидеш Hug !

Димяни, Наде
 Hug Hug Страхотна темичка! Много благодаря! bouquet

Аз се понасям в дебрите на съня/надявам се Simple Smile/

# 78
Добро утро на всички!  Hug
Тази сутрин аз сервирам закуската

Станах толкова рано защото се събудих умряла от глад!  ooooh! Отдавна не ми се беше случвало.

Скорпионче в София можеш да си извадиш настоящ адрес като посетиш общината в квартала, в който живеете, там ще ти дадът да попълниш един формуляр, после не е задължително да си сменяш личната карта, ама детето до 14-годишна възраст се води на постоянния адрес на майката и всички отношения със социалните за надбавки, помощи и т.н. са по постоянен адрес. Аз поне така знам.  Hug

MISHANA13 все забравям да ти благоадря за споделеното за шишетата на Д-р Браун, около нас никой не ги ползва, а ние много ги харесахме, но си се искаше да чуем поне още едно мнение. Даже сме си харесали стъклените, но ще видим. Hug   bouquet

Лек, успешен и спокоен почивен ден ви пожелавам!  Hug

Аз се връщам в леглото да видим какво ще правим, ама така като гледам ще се чете книжка.....  ooooh!

# 79
Добро утро сладурки,
аз пак съм от ранобудните  ама и по-добре , да се залавям с изчистването докато не е станало пак жега.
Лек и усмихнат ден  Hug

# 80
Добро утро Wink Днес съм от ранобудните.........Сега отивам да си направя 1 кафенце,че ми се пие от няколко дни и все не стигам до него и да закуся......После трябва да ходя да търся подарък,че майка ми се преместиха в нов апартамент и тази вечер сме на гости. Хубав и прохладен ден на всички,които са останали в жегата. Hug

# 81
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Simple Smile Днес със триста зора се надигнах от леглото толкова рано, но няма начин - чакам гости от Гърция и сега се започва едно чистене, готвене ужас направо. И в тия жеги не ми се мисли  Confused . Да попитам тъй като съм нова как да пусна съобщение на администратора да ме заведе на първа страница  newsm78 малко тъп въпрос, ама какво да се прави докато се науча ми е малко трудно. Хайде лек и прохладен ден от мен  Hug , а аз се заемам със задачите  Whistling

# 82
Добро утро Simple Smile
И аз съм от ранобудните, но ненаспали се Sad Андреа цяла нощ мрънка, стана рано стори ми се топличка, но не знам дали е от жегите и обезводняване(това малко инатче нито яде като хората, нито пие Rolling Eyes) или е някакъв вирус. Сега заспа на хладничко в спалнята и като стане се надявам да е добре Praynig
Да ви споделя как се преборих със запека, че знам и други мами страдате от това. Започнах да пия пробиотик Ентеросан 2*1, заради гъбичките, но ми подейства много благотворно и на стомаха Grinning, в листовката пише че  е препоръчително бременни да пият по 1 таблетка през цялата бременност, така че мисля да си го продължа до октомври.

# 83
Добро утро и от мен!И ние сме от ранобудните.Станахме, ходихме до магазина да напазарим, приготвихме закуската и дори закусихме вече.Сега е време за домакинстване-пералнята е изпрала и трябва да простирам и да поошетам ,докато е по-хладно.
Относно ЖК-и мен всеки път ме гледат на видеозон,без това да ми е струвало каквото и да е-гинеколожката ми е по здравната каса и консултациите са ми безплатни.
Таза още не сме мерили-с първото бях определена за секцио заради тесен таз и едър плод-сега незнам.
Лек ден!  bouquet

# 84
Здравейте и от мен .Пак нямам време 4е ще ходим при доки и после ще пиша.

Ето и обещаните снимки- не съм несериозна просто се разбих от работа тая седмица и нямах време дори да вляза във форума пък камо ли снимки да ка4а. Hug Hug Hug

http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/varnenska-sreshta-04-08-10.523911

# 85
Добро утро!

hailie, пратих смс на Без, но явно телефона който имам й е изключен, защото още не го е получила  Thinking.

GK, какво представлява този  пробиотик Ентеросан? Приемам всякакви съвети за запека, а и на всеки му се отразяват по различен начин. Доста момичета тук се хвалят с разстройство от желязото, благородно им завиждам  Grinning.

# 86
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

lina , страхотна закуска, благодаря!  Hug Радвам се, че съм ти била от полза в избора за шишета.  Peace
hailie, честито! Един успешно преборил се с ремонтните дейности!  Party

На мамите с домакинстването, спорна работа и да не се преуморявате!  Flutter
На всички останали приятен ден!   bouquet

# 87
Добро утро, сладурани!

Лина, страхотно апетитна закуска си ни приготвила  Hug
GK - дано малката се възстанови бързо и да не се налага да пиете лекарства  Hug
Катенце, весело гостуване довечера  Hug
petiaaa - пусни ЛС на Димяни или Lady V.
Варненки, страхотни сте  Hug

Аз също съм от отбора на ранобудните, защото милото ми днес пак е на работа и по навик си ставам с него в 6. Исках да ви попитам има ли друг, освен мен, който от както са се върнали жегите, да се събужда подут  Rolling Eyes Ръчичките ми са като 2 понички и ставите на пръстчетата започват да ме наболяват. Да не говорим, че от обяд нататък крачетата ми са подобие на мечешки лапички  Laughing

Вчера ви бях обещала снимки от стените, но като напълних тумбачето на обед и очичките ми се затвориха и му дръпнах един следобеден сън и стените останаха за днес. Въпреки това, ето експерименталната и на половина оцветена втора стена - http://oktomvri2010.snimka.bg/family/mama-smehorana.487768.19988731 - извинявам се за лошото качество, но светлината не падаше добре и станаха малко тъмни.

Много усмивки и добро настроение на всички!

# 88
  • Sofia
Добро утро!

Smehorana страхотни са ти рисунките. Аз и да искам да нарисувам нещо ще си остана само с мечтите защото в това отношение съм си вързана в ръцете...

lina borisova аз не бих купила стъклена бутилка защото моята мяташе от време на време бутилките на земята. Но това си зависи от бебето колко му е забавно да те размотава. Дъщеря ми като пиеше сокче и след като е решила, че повече не иска бутилката политаше. Понякога /в повечето случаи/ я хващах, но имаше и случаи когато не успявах. Тогава тя се заливаше от смях. Но ти ще си прецениш - аз само споделям моя опит...

Ние след малко ще се изнесем на вилата на хладина, а утре ще ни докарат климатика и в понеделник ако всичко е наред ще го монтират.

Лек и прохладен ден на всички ви!!!

# 89
  • Сливен
добро утро на всички,сега успях да си свърша първата работа за дне.
Вчера не съм сядала на компа и сте свършили темичката,че и колко много сте изписали от новата.Да ни е честита новата темичка,както винаги толкова хубава,и да е пълна с хубави новини.
Варненки и софиянки благородно ви завиждам за срещичките,имаше ли и друга мама от Сливен освен мен  Thinking
klleo честити придобивки,аз не съм снимала всички дрешки,но за това пък вече ги изпрах и изгладих ,вчера сглобихме кошарата,бях си харесала една голяма на дизйн бейби,но се отказах,а и с тези ремонти финансите се нагласят за по-важни неща ,за това взехме тази http://oktomvri2010.snimka.bg/photos-from-gsm/miriams28.513859.19988804 ,не е люлееща,но е на три нива и здрава  Simple Smile
За ЖК да споделя че всеки месец ме гледат на ехограф,не ходя на частно а по ЗК,и не съм доплащала нищо,в болнични съм от 5-я месец и като ги заверявам плащам само по 50 ст за бланката
lina borisova мерси за закуската,толкова апетитно изглежда  bowuu
mama - Smehorana страхотни са ти рисунките,аз иска за стаята на сина да се изрисуват по стените коли ,ама мъжлето не хареса идеята- от къде щял да търси художник,и сега излишни пари  ooooh!
на всички момичета които ще се крият извън градовете - приятно изкарване,
на другите като мен ,лек и успешен ден,по малко ходете по слънцето

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 17:14 от miriams28

Общи условия

Активация на акаунт