ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 220
  • 745
  •   1
Отговори
# 645

Селма, що така ще го връщат?А занапред какво ще правите?
  Не го връщат,Хрисси.Ние го прибираме по-рано по съвет на психолога.Но може би от другата седмица вече ще го оставяме да спи.

Стилияна,при старите госпожи е.  Peace
   Ин@, мерси!  Hug
   ДаВинчи,много лошо.....Дано Еличка оздравее по-бързо!
   За протокола и Алекс тази сутрин бил кихал през целия път до градината. Няма да се учудя,ако се върне със хубаво заформена хрема.  Crazy

# 646
  • София
.... и кърпа на която трябва да избродирам инициалите на Рая. Тук ми стана още по смешно представяйки се себе си как бродирам Laughing

hahaha Майките трябва да могат всичко. Ще бродираш.  Laughing На кърпите на Алекс съм сложила инициалите му с лак за нокти.  Crazy

Joy Joy Joy ейййй за това не се бях сетила...много хитро...
Обаче аз ще бродирам bowuuеее.....ако не аз, то поне майка ми  Mr. Green/ще ми идва на гости в края на седмицата/
DaVinci Струва ми се, че и при нас ще стане нещо такова като тръгнем. Дано тази година пък вече са придобили някакъв имунитет Tiredи да се справят по бързо с вирусите и да боледуват по рядко Praynig

# 647
  • София
Никакво бродиране!  Naughty  Перманентен маркер за CD-та. Не се пере, не се размазва, не мърда изобщо - в пералнята на 60 градуса.  Peace

# 648
Никакво бродиране!  Naughty  Перманентен маркер за CD-та. Не се пере, не се размазва, не мърда изобщо - в пералнята на 60 градуса.  Peace
    Peace Peace Peace

# 649
Ако другата седмица пусна на Алекс изследванията, за колко време стават? Явно няма да му се разминат, ще ги правим.

О, ДаВинчи, лошо. Аз имам чувството, че до училище ще придобиват имунитет. Няма оправия.

Барби, завидях ти. Макар че ме подсети - ще взема да купя и занеса на прабаба му кърпи и да бродира каквото й душа иска.  Sunglasses Виждала съм на други деца и наистина е по-прегледно и едно хубаво...

# 650
  • София
Ако другата седмица пусна на Алекс изследванията, за колко време стават? Явно няма да му се разминат, ще ги правим.

На Мими станаха за 3-4 дни, но от лабораторията ще ти кажат най-точно и зависи кои точно ще правите.

Сту,
да е на добър час на първолаче Биш! Много успехи й желая  Hug Hug Hug

Пожелавам на всички една учебна година с много нови постижения на нашите малки и големи ученици!  И най-вече без боледувания   Praynig Hug

# 651
  • София
Privet ot Ohrid!  Hug
Sorry za majmunitsata, ma naminah da vi natseluvam i otivam da .... izbelvam platnoto, nishto, che ne sum Biliana!  Mr. Green

# 652
Успешна нова учебна година и от нас!
На всички първолаци - на добър час!

От вчера и Вики е на градина. Влезе с 2 букета за любимите си госпожи. Беше в страхотно настроение и не се разплака изобщо, а днес направо нямаше търпение да тръгва.

Госпожите я похвалиха, много била порастнала. Разказвали са кой къде е прекарал ваканцията, нейния разказ бил най-подробен, госпожата е впечатлена какви ги съчинява. 

# 653
Честит Имен ден на София на Мопси!   bouquet

Любо черпи послучай своя Имен ден Simple Smile

# 654
  • София, Лагера
Анджи, честит ти именник!   Hug
Честито и на всички празнуващи, които се крият под никове  Mr. Green!    bouquet Мопси  Heart Eyes

Joy на това му се вика - малко акъл, ама навреме! Ним, как сте, бре  Hug

Ивеее, яж за мен на брега на езерото една пАстръмка с лукче! Потекоха ми лиги по никое време...

Аз заминавам по Свищов и Търново или Плевен, още нямаме план къде ще бъдем точно, не съм правила резервации заради един стар спор с милото  Whistling
Хубав уикенд, момичета!  Hug

# 655
  Честити именници на Анджи и Мопси!   bouquet  bouquet  bouquet Само радост да ви носят!  Hug

Ноеми,приятно ( и успешно,там ,където трябва)  пътуване ти пожелавам.  Grinning

Ин@,изследването е само лепенка.Става за 2-3 дни.

Манана,какво е положението с кожата ти,нищо не писа.  Rolling Eyes По-добре ли си?

Мъжа ми тръгна на работа и ще идва жена да ми помага с децата след градината на Алекс.Малко странно се чувствам,ама....ще видим.....

# 656
  • София
Честит празник на всички малки и големи именници!

Леле аз с това училище и работа съвсем забравих за плановете за среща в четвъртък. Да не кажа, че и чак вечерта се усетих, че е четвъртък  Sick. Снощи бях на родителска среща и тотално съм останала без мозък  #Crazy щото даже и телефона не съм си погледнала навреме Embarassed. Ноемка извинявай  Hug. Другата седмица чакам да кажете кога ще се видим  Heart Eyes, ама ако не реагирам ooooh! ме ръчкайте по сериозно плиййс bash

P.S. Ив, ти добре ли си newsm78  Hug? Кога се прибираш и още ли свириш сбор у вас Blush. От както снощи се усетих каква съм патица  Tired обработвам домочадието за да се възползвам от твоето гостоприемство  Whistling

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 09:30 от vicks

# 657
  • София
Честит имен ден на София на Мопси и Любо на Анджи! Растете здрави и безгрижни!  Hug

Честит празник на всички, които празнуват днес, както и на всички софиянци!   bouquet

# 658
Честит празник на всички именници!

# 659
  • София; Дружбето
Честито на именцяците

АКо някой си няма работа Mr. Green и се чуди какво да прави може да намине в събота да хапне парче торта за здравето на Габи Whistling Ако има желаещи - свиркайте, че мойте хора са болни и тортата сами ще си я ядем ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт