ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 222
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Виииииииикс, честит първи учебен ден и на Йоанка  Hug Hug Hug Да и спори много  Peace

# 631
  • Русе
Здравейте и от мен,не често пишеща,но ви преглеждам редовно.От работа на вън и в къщи нямам време да се обърна.Малката много боледува това лято.Полежахме  и в болница с пневмония.Реши да ми изкара всички върлуващи вируси.Сега пак накашля и днес на празника установих,че всички деца до едно кашлят.Не ги спират ,защото градината ще се опразни.Честит първи учебен ден на всички ученици.При нас за голямата беше последен първи учебен ден.Така се притеснявам за тази учебна година,бал....Целувки на всички.

# 632
  • София, Лагера
Малиии, колко съм зле! Преди малко се прибирам, влизам в темата и... разбирам, че е 15 септ  ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed

Честито на всички ученици!  Peace Да им върви по вода, да им е интересно и да попаднат на добри учители!  Hug

Мопси, уелкъм бре, жено! Ай откога те чакаме!  Peace

Мале, Анджи, като го гледам Ники... скоро със снаха очаквам да го видя!  Wink

Мацки, мерси за комплиментите  Embarassed Flutter. Честно, не очаквах, аз нали съм си свикнала да си се гледам  Laughing Ина, термина ми е на връх НГ - на 31 декември!  Mr. Green

Диана, много гадно това с болестите. Ха дано неприятностите вече са ви зад гърба и ... мисли позитивно, доколкото може!  Hug

НЯКОЙ ДРУГ ДА СРЕЩАТА УТРЕ ЩЕ СЕ ЗАПИШЕ ЛИ?

# 633
Честит първи учебен ден на всички ученици! Да бъдат здрави и да се радват на много успехи в училище!

Мопси, радвам се, че се разписа!

# 634
Честит първи учебен ден на всички първолаци и на техните развълнувани и щастливи майки!

И Виктория днес за пръв път беше в новата група в детската градина. Не плака сутринта, но определено не й е харесало, защото от одеве ме уговаря повече да не ходи там. А госпожата ми направи толкова отвратително лошо впечатление сутринта, че малко остана да й вдигна скандал, ама викам айде да й простя , че и на нея й е първи ден, но ако утре се държи по същия начин, направо отивам пи директорката. Така че е напълно разбираемо защо и Виктория не иска да ходи и само ме моли да я върна в старата й група в яслата.

Честит празник, макар и на патерици, на прекрасната Барби и на всички вчерашни именици - желая ви много здраве, щастие и любов!

Ноеми, много си красива!

Мопси, Диана, Хрисси, добре завърнали се! Липсвахте ни!

Манана, радвам се да те "видя" пак тук. А това, което си писала за Елина - че няма закон, който да задължава детето да си върви с набора - сигурна ли си в това, защото и в нашата градина ми казаха, че е абсолютно задължително, и именно поради този факт Виктория едва сега тръгва на градина.

Иве, Виктория спи с одеяло (никога не е спала с чувал), което означава, че перманентно е отвита, и аз вече имам навик да ставам по няколко пъти да я завивам.
Специално към теб имам едно питане - ще слагаш ли и тази година Превенар (въпросът се отнася и за всички, които са слагали тази ваксина и миналата година). Ще ми бъдете много от полза, благодаря.

Лека нощ и целувки от нас!

# 635
До колкото знам, след 2 годишна възраст Превенар се поставя еднократно, няма реваксинация.

http://www.vaksini.bg/14/view.html

# 636
   Днес прибрахме Алекс от градината на обяд.Оплакаха ни се,че палувал много.
   Защо ли не съм особено изненадана?  Rolling Eyes

Вкъщи ,когато Юлийка плаче,тича при нея с думи:"Сега!Сега!Не плачи,златна моя!"  Heart Eyes

Честито начало на новата учебна година на всички ученици!   bouquet
  Анджи,Ники страшно много прилича на теб!  Simple Smile Двамата с Любо са големи сладурковци! Да са ти живи и здрави! Hug

# 637
  • София; Дружбето
Дубрутру. Ние ще ходим да набоден Габи за излесданията на годинка и после мисля да посетя дъ мола за малка разходка. АКо нямой има път на там да дрънка по жицата

# 638
Нашата г-жа в градината ми похвали Ая, че била страхотна, оправна и все едно цял живот е расла по градините  Laughing Laughing Laughing
Селма, Алекс при нови госпожи ли е?

# 639
  • София
Мимозе  Hug Hug Hug
Превенара и аз знам, че се бие еднократно след 2г.
otmiana-Diana  Hug добре дошла и дано всички болести ви забравят.
Нашата градина прилича на строителна площадка,още не са приключили ремонта едвам намерих входа /аварийния/ онзи ден да вляза,че основния е затрупан с материали, някои групи вече функционират между които и нашата,но тръгваме от понеделник ooooh! Не знам защо като ме видяха, ме помислиха за инспектор от ХЕИ /може би защото си носех едно куфарче с документи/ и направо пребледняха и се разтичаха във всички посоки Mr. Green. Стана ми смешно, а те ми се оплакаха, че много ги проверявали. Направи ми впечатление,че ми искат много неща,то направо трябваше да си записвам....... 3 комплекта дрехи Shocked,три пакета сухи кърпи,мокри,тоалетна хартия,два чифта обувки за градината,пелена,ааа... и най интересното пижама и кърпа на която трябва да избродирам инициалите на Рая. Тук ми стана още по смешно представяйки се себе си как бродирам Laughing

# 640
.... и кърпа на която трябва да избродирам инициалите на Рая. Тук ми стана още по смешно представяйки се себе си как бродирам Laughing

hahaha Майките трябва да могат всичко. Ще бродираш.  Laughing На кърпите на Алекс съм сложила инициалите му с лак за нокти.  Crazy

За превенарът - и аз знам еднократно след 2-3 г.

Селма, Алекс ти е слънчице. Много е грижовен.  Hug

# 641
Докато беше два месеца вкъщи, Ели не завъди и един сопол, но й бяха нужни само 2 дни в градината за да се сдобие с хубава хрема.  #Cussing out

Питам се аз....за какво й бяха 2 морета и 1 месец на планина, където ходи боса и гола, за да се калява?  Още първия вирус я събори.... #Cussing out

# 642
Ооо Барби, аз "бродирах" цели картинки на чаршафите с какви ли не детайли  Party Crazy Crazy Само моите не изглеждаха като бродирани  Laughing Laughing Laughing

DaVinci  ooooh!  Hug

# 643
Добро утро,

Леле, като ви чета, първия учебен ден май си е голяма емоция. Simple Smile

И ние го отпразнувахме снощи, че мъжът ми имаше рожден ден - ходихме в близкия Дон домат семейно - на мен ми се падна да разхождам Мила из заведението с една ръка, а Боил да ми крещи и да ме дърпа за другата, страшно беше. Crazy

Селма, що така ще го връщат?А занапред какво ще правите?

Аз вчера имах неблагоразумието да отида до нашия мол, исках да пия кафе с една дружка и до книжарницата.Викам си делничен ден,тамън ще е спокойно и о! ужас - цяла София имах чувството, че се беше изсипала на последния етаж. Crazy

# 644
  • Варна
Във връзка с нещата, които изискват за градините, си спомних, че за яслата ни искаха да ушием маска за лице.
За градината не са ни искали да бродираме нищо, но аз превантивно си надписвам с перманентен маркер обувките, защото често се случва да ги разменят с на друго дете (давали са на Вики и по-малък номер, в резултат на което се сдобиваше с пришки).

Общи условия

Активация на акаунт