ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 426
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ха на добър път на всички ученици, малки и големи Hug
Момичета много благодаря за хубавите пожелания.
Ноемка изглеждаш страхотно Hug
Хрисси добре си ни дошла,радвам се да те видя отново тук Hug

# 616

Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители!

Ех, как ме разсмивате рано, рано с тия сънища, кой знае какво сте сънували
 Laughing
Ех, ти с твоите 30  ooooh! питаш ли ни дъртите какво ни е  Laughing! Ние от мъка пием! А аз и да пия като хората не мога даже  Mr. Green

Нищо, че не можеш да пиеш, други работи нали можеш.....то пиенето не винаги помага Mr. Green Flutter

Боил след 4 дни градина е сополив, ама засега не се впечатлявам.То няма как да е иначе, като всеки ден  ми го връщат потен и разсъблечен и в стаята отворени 2-3 прозореца

Селма, дано всичко е наред! Hug

# 617
  • София
Честит първи учебен ден на всички мъници, които за първи или за пореден път прекрачват прага на градина или училище днес!   bouquet

# 618
Честит първи учебен ден! Дано в училище или в новите групи да е интересно, весело и безгрижно!

Ноеми, само мога да изплезя език-изглеждаш страхотно!

Ели не търпи никакви завивки, но аз упорито се мъча и ставам нощем.

Барби, много прегръдки от мен за вчерашния ти празник!

# 619
Аз на шошовото легло поръчах 20 см преграда, която на по-късен етап може да бъде демонтирана.  Wink

А чувалчетата вече ни малеят...  Rolling Eyes Някой да ми каже кой/къде/дали предлага торби над 110 см?  newsm78

А може ли снимка, като монтират детската? Плийз..  Flutter

Ела в петък и си го виж лично!  Crossing Arms

Stuck Out Tongue Winking Eye
С удоволствие, но ще откажа, а следващия път (ако има) няма да пропусна със сигурност. Благодаря. Утре ще ни монтират спалнята и бързам, за да си вземем детето и от понеделник да е на градина. А в нас вили и могили, а колко е чисто....нямам думи.  Crazy

# 620
Ноеми, изглеждаш страхотно. А на снимките, където си по-разсъблечена - направо не ти личи.   bouquet Давай така до края и след раждането няма да ти се налага да сваляш килограми.  Simple Smile
Може и да съм прочела, но съм забравила - кога ти е термина? Моя колежка е бременна - термин 25 декември. Май върви с теб.  Simple Smile

# 621
  • София
Привет на всички!
Ей ме на и мен - днес третокласничка изпращам  Crazy
Дребното днес го заведе баща му, уж не е ревала, ще видим довечера как ще е.
Ив, Мимата не спи с чувал, от бебе е само с одеялце, зимата е с дълга пижама и памучни чорапи. Много често е отвита, но какво да се прави. Да не пада от леглото /голямо, единично/ и аз слагам два стола с облегалки, сега ще огледам и за предложенията на Андж.

За срещичка - много съм ЗА, само да не е през седмицата, но за петък 24-ти ще гледам да се пробвам... Wink

Хрисси  Hug

Ман и аз като малка /3год/ съм си казвала имената и после задължително - "Багака"- в превод - българка  Laughing

# 622
Влизам да ви поздравя с Първия учебен ден! Успех на учениците и да се чувстват спокойни и щастливи!   bouquet

Ето го и
Шестият Първи учебен ден
за Никсъна Simple Smile

ще ви чета после, че хвърча по задачи и то с Любо  Crazy

# 623
  • София/Варна
Да са живи и здрави първолаците на Стилияна и Магнолия! По-малко главоболия и перипетии с образователната ни система!
Успех и на останалите малки и големи ученици!

# 624
Анджи, страхотни са ти и малкия, и големия ученик.

Честит първи учебен ден на всички първокласници и ученици.

# 625
Да са живи и здрави първолаците на Стилияна и Магнолия! По-малко главоболия и перипетии с образователната ни система!
Успех и на останалите малки и големи ученици!

Hug Hug Hug Благодаря! Мен си ме тресе емоцията яко, ама гледам, че и щерка ми ме е наследила  Laughing Laughing Laughing Моето гардже беше разкошно - мило, оправно, развълнувано и красиво  Heart Eyes  Blush Снимки довечера.

Андж, Саше на дОбър час и на Ники и Криси. С лекота да се справят  Hug

# 626
Ноем, личи си че носиш мъжко -  много си хубава  Hug

# 627
  • София
Честит първи учебен ден на Бишчето, Алекс, Криси и Ники! Както и всички други малки и големи градинарчета и ученици! Да им леко учението, весели игрите и добри приятелите!  Hug

Ние леко се успахме  Embarassed за първият учебен ден, но успяхме да стигнем навреме за химна  Crazy и програмата след това  ooooh!.
Борис от миналото лято спи на нормално единично легло и се завива с олекотена завивка.
Често спи отвит, ако се събудя минавам на проверка и завивам. Иначе спи с пижама, ако е студено с чорапи  Crazy.

Ноемка много добре изглеждаш  Flutter
Ив за петък не обещавам  Tired. А мъжо го пускам само по детски заведения. Naughty Иначе лятото на приемната градина ми правеше впечатление как все едни спретнати татковци  Sunglasses водят децата. Абе учителка да си  Joy

# 628
Сту, Мерка, честити ви първолкасници! Да им спори школото!
Честито на всички ученици, рожеднници, именници и такива празнуващи без повод Wink!
Хрисси, и аз като теб малко съм се сдухала. Бях си при нашите, полсе дълго море и сега ми идва малко нагорно с 2. Освен това малкото само иска да се изправя да ходи като гледа кака си и като не може пищи нон стоп. Като видя майка с количка бягам като дявол от тамян.  Mr. Green
Софи и тя спи с чувал. Мислех да го махам тази зима, но се отказах. Не и идва на акъла да се завие или явно не и е студено. Поне след 2 пробни вечери това установих. Аз големи чували над 110 см съм виждал  само в Германия, но това беше преди 2 години и не бяхме стигнали до такъв ръст, а и струваха 150 евро  Money . Като и омалее този ще спи в обикновен спален чувал (като за палатка), та дано свикне някой ден да не се отвива.
Ноеми, много си хубава, обаче няма да потретя!  Mr. Green
Привет!

# 629
Оооо Мопси, липсваше ни!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт