ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 174
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Много сте сладки.
 Popcorn

# 676

Да, нали - и аз много обичам да чета тази им размяна на реплики Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677

Да, нали - и аз много обичам да чета тази им размяна на реплики Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сеирджийки  Mr. Green

# 678
  • София
Габи, честит първи рожден ден! Малко сладко момче - расти волно, здраво, щастливо и много безгрижно! Много силно те прегръщам!
Цвет, честит празник! Желая ви само здраве!  Hug Heart Eyes  bouquet   

# 679
  • София; Дружбето

айде да се почерпите за наше здраве Mr. Green

# 680
Честит първи рожден ден на Габи!!! Да е жив и здрав!!!  Целувки!!!

# 681

Честита една годинка на Габчо!Да расте много здрав,весел,умен и добричък!
Честито и на чудесната му мама Цвета!Все така да е изпълнена със сила на духа и оптимизъм!

# 682
Цвет, да ти е жив и здрав Габчо!Божее, как лети времето...
Най-искрено ти пожелавам тази година да е по-здрав, да има по-малко тревоги и повече поводи за срещи и веселие. Hug

Ние следобяд сме в студентски град и може да се пробвам да мина за малко.

# 683
Да ви споделя, Мила от един месец има някакви пъпчици по срамните устни.Водих я няколко пъти на дерматолог и казват памперс дерматит - изписват разни силни кремове, минава за малко и после пак.Вчера я заведохме в Токуда и направо и взеха вагинален секрет да се види какво е точно, резултатите ще разберем във вторник и направо ще се побъркам дотогава. Sad

# 684
Цветкеее, честито ти пораснало момче  Hug Нека да е много здрав, все така владеещ сърцето ми  Mr. Green и по-малко грижи да ти създава

# 685
  • София

Със здраве и късмет да бъде орисан Габчу!
Много щастие да му е предвидила съдбата!
Да среща верни приятели и да няма неприятели!

Реки от вино да се леят към мама!  Mr. Green

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ЛЪВ!

ПП. Сту, долу ръцете от подрастващата прелест - дърта си вече, макар и не грозна!  tooth

# 686
  • София
By the way, аз разбрах, че на Цвета не децата са и болни (пу-пу), а гостите за днес...  Thinking

# 687
By the way, аз разбрах, че на Цвета не децата са и болни (пу-пу), а гостите за днес...  Thinking
   Аз разбрах,че и гостите вече не са болни.  Rolling Eyes

# 688
  • София; Дружбето
   Аз разбрах,че и гостите вече не са болни.  Rolling Eyes
Joy гостите се направиха на умрели риби, но след като измрънках се оказа, че не са ни болни, ни долни и ще дойдат. Ама ми развалиха деня вчера. Ще идват на обяд,ч е после имат дела да вършат Crazy А децата за болни и двете, ама то това си е нормалното им състояние ooooh!

# 689
   Цветка,не ми се искаше да пропускам големия ви празник,но понеже без Юлийка не мога да дойда,май днес  ще се въздържа....
   Но се чувствам поканена за някой друг път.  Mr. Green  Blush

Общи условия

Активация на акаунт