ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 173
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • София
   Цветка,не ми се искаше да пропускам големия ви празник,но понеже без Юлийка не мога да дойда,май днес  ще се въздържа....
   ...

И на нас ни се искаше да не пропуснеш...  Rolling Eyes

# 691
Цвет, честит пораснал Габчо!
   bouquet   bouquet   bouquet

# 692
  • Варна
Честит 1-ви рожден ден на Габи! Цвета, желая ти расте здраво, щастливо и лъчезарно дете!

# 693
  • Русе
Честит Рожден Ден, Габи - бъди жив, здрав и много послушен!

# 694
  • Русе
При нас започва да става "бедствено" положението. Снощи местихме пералните - нашата в новата къща, а на хазайката я донесохме от майка ми, където стоя до сега. Днес пуснах да пера в нея, то помпата за източване нещо непроработи  ooooh! - точихме вода, вадих неизпрани дрехи, отваряхме я, сега ги пуснах наново и чакам крайния резултат.  Praynig  Идва майстор да смъква климатика и там едно мазало е станало, дупки мръсотия, но няма как  Rolling Eyes

# 695
  • София
Лелеееее, до сега бях с 2 деца - моето и едно момче на 5 и половина. Техните ни помолиха да го поемем за 2-3 часа, че им се отвори непредвиден ангажимент, а Симо си би камшика уж да работи! Олеле, мааааааайкооооу! Събраха ми очите тия двамата, при все че са приятели и се разбират. Въобще не ми е ясно как хората с 2 деца оцеляват!  Crazy  А колко крещене изкрещях, чак по едно време се засрамих от себе си!

Айде наздраве на дръжината в Дружба!  Simple Smile

# 696
  Ним,когато едното дете е чуждо,е по-трудно.Не можеш да му въздействаш така,както върху своето.
  И на мен веднъж ми се случи такава ситуация с Алекс + 5-годишно момиченце..... ooooh! Изкрещях месечната си норма ,сигурно.И всичко върху Алекс,разбира се.Не че го заслужаваше напълно.  Confused

# 697
Честит рожден ден на Габчо! Да е жив и здрав!!! Цвета, честит празник!!! Целувки от нас.

Ние днес бяхме на разходка в парка. Първо ходихме на конната база, после на парзалки и накрая се изявихме и пяхме пред публика.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000698419114&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=151293064903973

# 698
През зимата и когато е лошо времето вкъщи идват деца на гости /от блока/, а и Вики ходи понякога. Аз пък така се разтоварвам, играят си в детската стая, а аз си върша работата. Даже не им се тръгва и обикновенно остават и за вечеря. Но си играят кротко и не ме притесняват. Дори едно момченце Ванко, което по принцип е доста буйно и е на 5 год., като дойде става по-кротък от ангелче. А с момиченцата най-добре се получават игрите, като извадят куклите и не ги търси 2 часа.

# 699
Миличък Габчу, бъди здрав и все така усмихнат! Цвета, дано от тук нататък ви чакат само спокойни, забавни и усмихнати дни!

# 700
Честит рожден ден на Габчо! Да ти е жив и здрав, Цвета, много целувки, прегръдки и пожелания за щастлив и колкото е възможно спокоен живот на цялото семейство  Grinning Hug

# 701
  • София
Честит Рожден Ден на Габи!
Цвета, желая преди всичко здраве! Наздраве! cheers

# 702
Честит рожден ден на Габи! Пожелавам му много здраве и много изпълнени детски мечти!

# 703
  • София/Варна
Ех, Цветке, сякаш вчера беше когато тук се вълнувахме за теб и Габи! Много се радвам, че ножа беше дървен (както казва кака Ива) и се радваш на едно сладко и щастливо момче  Hug!
Да ти е жив, здрав и все така послушен!

# 704
  • Русе
Окончателно попаднах в дупка днес и незнам как ще изляза от нея  Cry 
Незнам дали някоя от вас е стигала до момента да си мисли, че незнае накъде да поеме от тук нататък ( говоря за държание дете - родител ). Днес Йоан до такава степен ни е изкарал извън контрол, че невиждам светлина в тунела. Няма никакво държание спрямо нас, върви постоянно с рогата напред и се прави, че не те разбира. Най-тъпото е, че ти му се караш, а той ти се смее насреща или започва да ти отговаря. Няма страх от никого в това отношение. Много добре осъзнава до какво състояние те е довел, но продължава до безкрайност.
Аз вече сили нямам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт