Предполагам,той изпитва не по-малко стрес от вас големите.Лошо му е,затова се държи така.
В такива ситуации е трудно,но все-пак се опитай да му даряваш повече нежност и разбиране.

При мен отмина на... 19 години (частично)
Аз без моята Хени не смея нищо да правя...
Клише е, ама май най-вярното...

Взимам ги от оживено софийско кръстовище, а хитрата мисирка връзва добре малкия шемет във временно овакантеното столче на Шош, фрасва вратата и оживено маха, а по устните и се чете "Айде, чао!"
Сега заредих миялната с чашите за вино - 24 премити чаши за вино ще ви очакват в петък!
Подготвям се, демек
Ми така де, миналата година по това време не можех да спя, та тая реших да си наваксам 
Успокоявам се с това, че е на периоди и като мине се превдъща в сладко, гушкащо се момиченце
Знам, че цял живот ще ми е турно, но това е положението. За психолог съм мислила, но нямам възможност да посещавам такъв
дано намерите верният път за вас. Не забравяй,ч е при вас ситуацията се утежнява от предстоящата огромна промяна в живота му, тя нямам как да не му влияе от сега

А Габчу е най-сладичкото и добричко детенце 

А Габчу е най-сладичкото и добричко детенце 

Явно е от най-добрите, щом позволява безропотно да го влачиш по кръчмите!
Някак ми е.... особено... Легълцето беше подарък за раждането на Шош от моите родители, скринът - от родителите на Киро... Сега в тях ще расте внучето на моя близка приятелка. 
Явно е от най-добрите, щом позволява безропотно да го влачиш по кръчмите! 

Наздраве!
).Поднесе я към лицето ми,огледа ни хубаво и двете, и я закачи отново на стената.
)
).